Тошко: Искам да празнувам със Сектор "Г"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1948CSKA
Контакти:

Мнениеот 1948CSKA » 12 яну 2011 12:37

Проспорт.бг се свърза с новото попълнение на ЦСКА - Тодор Христов, веднага след медицинските прегледи в спортния център в "Дианабад".

Състезателят се подготвяше за преговорите по личния си договор с "армейците". Все още не е ясно с каква продължителност левичарят ще се обвърже с клуба.

"Прегледите минаха нормално. Когато става дума за ЦСКА, няма значение с каква продължителност ще бъде моят договор. Нямам никакви притеснения. У дома съм си. Не ме притеснява и никаква конкуренция, уверен съм в себе си. Никога не съм бил самонадеян, но кариерата ми до тук мина през много изпитания. Мисля, че е време да скоча в дълбокото", заяви Христов за Проспорт.бг.

В ранния следобед Тошко ще уточнява параметрите по личния си договор с ръководството на ЦСКА. Очаква се до края на деня той да го парафира, а ще влезе в сила едва след издължаването на "червените" към Берое.

"След техническите разговори ми се иска да се концентрирам изцяло във футбола. Аз съм последният човек, който се замисля дали ще го приемат феновете. Дълги години прекарах на Сектор "Г" и сега ме интересува да се подготвя така, че още в първия кръг срещу Левски да празнуваме заедно", добави известният с "червените" си пристрастия халф.

До понеделник сутринта полузащитникът нямаше информация за това, че преминава в най-успелия български клуб. Ситуацията се изясни във вторник, когато ръководствата на Берое и ЦСКА се разбраха за преминаването му на "Армията".

"Червените" вече са превели 30 процента от цялата сума за правата му - 200 хил. лева. Останалата част по трансфера трябва да бъде платена до 10 февруари. В противен случай полузащитникът ще се върне в Стара Загора.

http://www.prosport.bg/news/15875-Toshk ... tor-G.html

bii4orbata
Контакти:

Re: Тошко: Искам да празнувам със Сектор "Г"

Мнениеот bii4orbata » 12 яну 2011 12:56

Може да празнува ама на 2-ри февруари. На 26 ще разбере че е трябвало да помисли преди да приеме.

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 12 яну 2011 13:01

Ето такива момчета ни трябват в ЦСКА, а не да ми мъкнат разни анонимници от Щ група на Португалия и Италия, които само да си зимат големите заплати и цял сезон да се праат на контузени и да си драпат сещате се коя част от тялото! Успех на Тодор Христов и всички нови! Дано покажат защо носят Червената фланелка ;)

matadoro

Мнениеот matadoro » 12 яну 2011 13:18

Този беше един от наи яловите нападатели които сме имали,добре че се отарвахме от него че и пари взехме. Поне един гол да беше вкарал от кумова срама ама .... И интересно как изведнъж стана - звездата на Берое - а цяла есен нито веднъж журналистите не го споменаха с нещо

bii4orbata
Контакти:

Мнениеот bii4orbata » 12 яну 2011 13:24

То в ЦЕЦА всички са звезди

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 12 яну 2011 14:21

bii4orbata написа:То в ЦЕЦА всички са звезди

Знаш ли защо е така защото аз съм празнувал повече титли с ЦСКА отколкото ти рожденни дни сини комплексирани приятелю :) :)
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 12 яну 2011 14:25

Тази статия казва всичко за "голямата селекция" в цска. :) :)

ЦСКА забърка чорба за "Б" група

Няма кой да търпи Костов на Армията

Вече и селекцията на Армията е като всичко останало - отбиване на номера

Владимир Зарков
sportline.bg

Преди 20-ина години първият капиталистически президент на ЦСКА Валентин Михов привлече в отбора най-добрия футболист в българското първенство - Кирил Метков, най-добрия халф - Йордан Лечков, най-котиращия се защитник - Павел Дочев, най-перспективния младок - Стойчо Стоилов. Взе и първото сериозно чуждестранно име - капитана на Македония Бобан Бабунски, продължил след това кариерата си в елита на Испания.
Двайсетина години по-късно може би последният президент на ЦСКА Димитър Борисов напазарува тази зима един футболист
от трета дивизия на Гърция
- Станко Йовчев, един рециклиран в Каварна син отпадък - Четин Садула, двама бегълци от разпадащия се Пирин - Макенджиев и Костов, и едно момче от Стара Загора - Тодор Христов, който преди 7 месеца беше резерва в Несебър!
Това май казва всичко за девалвирането на ЦСКА. Вече дори селекцията е като всичко останало на Армията - отбиване на номера. Тя щеше да изглежда далеч по-внушителна, ако просто я нямаше. Но в сегашния си вид прилича на чорба, забъркана от продукти "Б" група. Ако в най-популярната игра също имаше стандарт "Стара планина", на червените щеше да им се наложи да пазаруват тези футболисти под щанда. Отгоре никой нямаше да има право да ги държи. Та преди години, ако някой беше домъкнал в Борисовата градина неидентифициран трансферен субект като Станко Йовчев, щяха да му отрежат ръчичките. Днес на момчето, което до оня ден риташе в заводския отбор на Катерини, му правят официално представяне! В ЦСКА! Това е тъжно, не е смешно. Смешното е, че на Армията цъфна със сакчето си и едно момче от плажния футбол, което видя в ЦСКА шанс да се препитава, докато отново настане време да гларусува. А най-смешното е, че Емил Костадинов му отдели цял час за разговор.
Искам един нормален човек от ЦСКА да излезе и да каже: "Аз исках да вземем Станислав Костов, защото ще свърши такава и такава работа!" Но няма, защото това момче е обречено. Ако той е титуляр - Милен Радуканов ще го убият. Първо резултатите, а след това и шефовете. Извинявайте, ама никъде в света няма титуляр с 500 лева заплата (колкото взимаше ученикът в Благоевград), а резервите му да преяждат с по 80 бона на месец (под колкото се разписват Шеридан и Платини). И кой по-точно го е гледал? Павел Дочев, Гьоре Йовановски, Сашо Борисов или Милен Радуканов? Или просто
се взима нещо напук на Левски
Ето затова нещата в ЦСКА не вървят - гледа се да се прехаби някой, а не да се гради. Така и този малкият Костов ще приключи като футболист. На Армията няма кой да го изтърпи. Защото през април това, че го е искал някога си Гонзо, няма да е повод да оставят Шеридан или Платини на пейката.
Ами Благой Макенджиев? Вратарят с нищо не е по-добър от Здравко Чавдаров и със сигурност е под нивото на Иван Караджов. Важното обаче бе да се отбие номерът със заместник на Мболи. Ако ще се взима такъв, това трябваше да е или Урош Голубович от Литекс, или Гошо Петков от Левски, колкото и да е скандално. Просто те са от нивото на алжиреца. Но да вземеш вратаря на пред-предпоследния в "А" група да те прави шампион, е шампионска глупост.

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 12 яну 2011 14:36

Тя тази статия е писана от такъв като тебе и е за такива като тебе.
Едно ми е чудно аз дори не чета статиите за вашия отбор.Просто вие не ме интересувате нито селекцията ви нито нищо свързано с вас,обаче вие сте първа писта като стане въпрос за нещо наше.Комплекси комплекси.Това е то.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
1948CSKA
Контакти:

Мнениеот 1948CSKA » 12 яну 2011 15:24

matadoro написа:Този беше един от наи яловите нападатели които сме имали,добре че се отарвахме от него че и пари взехме. Поне един гол да беше вкарал от кумова срама ама .... И интересно как изведнъж стана - звездата на Берое - а цяла есен нито веднъж журналистите не го споменаха с нещо

Ялова ти е тиквата!!! Объркал си му позицията и функциите. А и Илиян Илиев, който органически недолюбваме, но пък е голям треньор, със сигурност не е по-тъп от рогати, като теб, за да го държи цял полусезон титуляр. Както и да е. Скоро ще го разберете. поне вземаме някой, който знае какво е ЦСКА, а не да чете в Интернет.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 12 яну 2011 15:29

Много се радвам, когато левскарите се изказват за селекцията на ЦСКА. Не гледат, какви звезди взимат от Ч.Море и Локо Пд, а все гледат на другия в паничката. Хора от Герена възхвалявайте си вашите нови играчи, какво сте се захванали с нашите. Да ЦСКА взима младежи-българи, дали ще помогнат ще видим, но вас какво ви грее. Лично аз смятам, че селекцията е добра. Дано Костов има шанса да вкара няколко гола, а Христов и Садула да му подадът. Тогава ще говориме, кое е по-добре: негър на 30 години или българско момче с талант на 19.

Върни се в “ЦСКА”