Феновете на ЦСКА правят шествие до "Герена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Феновете на ЦСКА правят шествие до "Герена"

Мнениеот b0b1 » 07 яну 2011 16:59

Въпреки че до дербито между Левски и ЦСКА има близо два месеца, "червената" агитка вече се стяга за мача. Централният фенклуб ще организира огромно шествие, което ще започне от стадион "Българска армия" 3 часа преди първия съдийски сигнал и ще завърши пред "Герена". Мачът между "Левски" и ЦСКА от първия пролетен кръг ще се състои на 26 февруари, но все още не е уточнен началният час.

По този начин "армейските" фенове ще възобновят традицията, която бяха започнали в началото на века. Предишните шествия бяха строго охранявани, а улиците по маршрута на феновете бяха затваряни заради опасения от провокации. Последната среща между Левски и ЦСКА на стадион "Георги Аспарухов" бе през октомври 2003 г. и завърши 1:1.

"Наистина има доста време до двубоя, но ние вече се подготвяме. Сигурно е едно - ще покажем на нашите "приятели" от "Подуене" какво означава агитка и как се обича и подкрепя любимия отбор", оповестиха от Централния фенклуб на ЦСКА.

Sportal.bg

Ето това означава дерби за мен.Старите спомени се завръщат, за това което ставаше на времето.Как улиците се изпълваха от хиляди цесекари, които отиват да подкрепят отбора си.Дерби става само, когато мача се играе на клубните стадиони.Предполагам, че и левскарите ще си напълнят стадиона и ще ни отива прозвището "балканско дерби"!

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА правят шествие до "Герена"

Мнениеот Samoyl » 07 яну 2011 17:13

Толкова сме далеч от "Балканското дерби", че си нямаш идея :)Аз си спомням едно шествие на фенове на ЦСКА към стадиона в кв.Овча Купел, на един финал за Купата на България и по спомен бяхте между 50 и 100 човека и ви охраняваха около 10 полицая :) След това тръгна и нашето шествие от около 1500 човека. Ех минало,минало :)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 яну 2011 17:19

Samoyl написа:Толкова сме далеч от "Балканското дерби", че си нямаш идея :)Аз си спомням едно шествие на фенове на ЦСКА към стадиона в кв.Овча Купел, на един финал за Купата на България и по спомен бяхте между 50 и 100 човека и ви охраняваха около 10 полицая :) След това тръгна и нашето шествие от около 1500 човека. Ех минало,минало :)

И аз помня едно 2003 година .... Тръгнахме 4500 от Борисовата градина и влязохме само 3000....но това е друга тема.
Резултата бе 1:1, а след мача помниш кой беше ШАМПИОНА................ :?:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 яну 2011 17:21

а дали ще има дерби напролет,щото Левски нема да играе във В-група :) :) :) :) :) -щегувам се не се дразнете.Направете си ществието,разходете се до Герена,напълнете си кощничките,а накрая си поплачете.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 07 яну 2011 17:22

cska1990 написа:
Samoyl написа:Толкова сме далеч от "Балканското дерби", че си нямаш идея :)Аз си спомням едно шествие на фенове на ЦСКА към стадиона в кв.Овча Купел, на един финал за Купата на България и по спомен бяхте между 50 и 100 човека и ви охраняваха около 10 полицая :) След това тръгна и нашето шествие от около 1500 човека. Ех минало,минало :)

e preuveli4ava6 dosta ama nqma da sporim

Как ще преувеличавам, като си бил на 12 годинки тогава :) И виж почни да пишеш на кирилица, че ще ти изтрият мненията и най-много някое наказание да получиш :)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 07 яну 2011 17:29

Делби е Локо- Ботев!Вие сте на услугите на СпортингБет УинБет и всекакви други завършващи на БЕТ!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 яну 2011 17:35

obi4am_pirin написа:Делби е Локо- Ботев!Вие сте на услугите на СпортингБет УинБет и всекакви други завършващи на БЕТ!

Боже-е, колко мъка има в града на дядо Благоев, Боже-е! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

urkoto

Мнениеот urkoto » 07 яну 2011 18:00

Очаквам с нетърпение да видя как славните армейци ще ни направят за втори пореден път шампиони още в началото на сезона и то не къде да е, а на Герена :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 07 яну 2011 18:03

big4eto написа:и аз ще се включа в шествието хем че съм фен на шампионите! няма по-хубаво нещо на света от това да видя загуба на лефски на герена :lol:

Поредното комплексирано зомби ! А след мача ще си дадеш ли д****о на цесекарите ? Като ти видях подписа и съм се мсял с глас,няма по-големи смешници от вас,микревците ! :lol:
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 яну 2011 18:05

ако за 300 души затворят улица всичките в общината трябва да си изядат чорапите
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “ЦСКА”