Левскарите май се стреснаха
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Левскарите май се стреснаха
Mai lefskarite se stresnaha ot idvaneto na arabite v CSKA.Qvno razbraha 4e na proletta 6te ima edin otbor tozi na CSKA a mijavata im to4ka avans 6te bade izqdena kato topal hlqb. 

Re: Левскарите май се стреснаха
CSKA ULTRAS 15 написа:Mai lefskarite se stresnaha ot idvaneto na arabite v CSKA.Qvno razbraha 4e na proletta 6te ima edin otbor tozi na CSKA a mijavata im to4ka avans 6te bade izqdena kato topal hlqb.

You`re My Wicked Live
-
- Контакти:
Треперим от страх,мале мале...
bazrumbaz написа:СТРЕСНАХА СЕ ВАШИТЕ МАЙКИ - ЕНИЧЕРИ ТАКИВА дОГОДИНА СТЕ ИЗВЪН ЧЕТВОРКАТА. А КАТО ДОЙДАТ АРАБИТЕ ДА СИ НОСИТЕ ВАЗЕЛИН ДА ВИ ВЛИЗА ПО . ЛЕСНО В НАСРАНИТЕ ВИ ГЪЗОВЕ ГОНЗО ЕБЕ ЧЕРВЕНИ ГЪЗОВЕ. САМО ЛЕВСКИ
Колко мъка има по земята!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
CSKA ULTRAS 15 написа:Mai lefskarite se stresnaha ot idvaneto na arabite v CSKA.Qvno razbraha 4e na proletta 6te ima edin otbor tozi na CSKA a mijavata im to4ka avans 6te bade izqdena kato topal hlqb.
Вие така се радвахте и на индийския слон,ама ви го туриха яко

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Трябва да се помисли - преминаването от индиец към арабин крачка напред или крачка назад е? 

al_ex1 написа:И с Индиец и Арабин на вас все ще ви е в ГЪЗА!!!![]()
![]()
Не грухтеше така лятото

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
ЕМИ ДА ОБАЧЕ ГОВЕЖДИ СТЕК НАБИВАТ ЯКО.И ЩЕ ИМА СИНИТЕ ПИ4КИ - САМИ СРЕЩУ ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФСИЧКИ 

dezium написа:ЕМИ ДА ОБАЧЕ ГОВЕЖДИ СТЕК НАБИВАТ ЯКО.И ЩЕ ИМА СИНИТЕ ПИ4КИ - САМИ СРЕЩУ ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФСИЧКИ
Ще я видим тая работа