11 000 билета за мача с Бешикташ вече са продадени
Феновете на ЦСКА натриха сериозно носовете на враговете си от "Герена". Напук на "сините" обвинения, ултрасите на "армейците" са на път да поставят рекорд по посещаемост този сезон в евротурнирите. До 15 часа вчера(30.11.) вече бяха продадени 11 000 билета за двубоя с Бешикташ. Предпоследният мач на вицешампионите в Лига Европа е в четвъртък вечерта на стадион "Васил Левски".
От Националния фенклуб пресметнаха, че ако продажбата на билети върви в това темпо, на мача ще има около 30 000 души. 3000 от тях пристигат от южната ни съседка, за да подкрепят Гути и компания.
Сектор "Г" рекордна посещаемост!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сектор "Г" шамароса рекордно Левски
Учудващо добре. Очаквах че ще има доста хора, но след хикса със академик си мислех не повече от 15 000.
Всички на стадиона! Все пак последен домакински мач.. другия ще е чак март месец
Всички на стадиона! Все пак последен домакински мач.. другия ще е чак март месец

- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Разбирасе, че ще сме там. Аз си уредих смяна за утре, понеже трябваше да съм на работа и 12.00 тръгвам от Видин за София.
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
-
КАКТО КАЗВА ТИТИ ПАПАЗОВ: МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ
- metodito
- Контакти:
Добре, де, това е журналистика, така ли?! Нищо по-хубаво да се напълни стадиона, но защо отново е акцента някакъв хейтърски. Да се противопстави някой на друг. Ей, загубена работа сме, ей! 
Не Бербатов, ми не знам кой ще ни обърне гръб!
ЦСКА има всички шансове за победа и публиката може да е решаващ фактор. Но ... с негативизъм... не, не ,до никъде!

Не Бербатов, ми не знам кой ще ни обърне гръб!
ЦСКА има всички шансове за победа и публиката може да е решаващ фактор. Но ... с негативизъм... не, не ,до никъде!
Последна промяна от metodito на 01 дек 2010 13:11, променено общо 2 пъти.
Когато съберете на евромач повече фенове от нас ела и ми звънни
.

- Adrian Monk
- Контакти:
Dancho- написа:11 000 билета за мача с Бешикташ вече са продадени
.........От Националния фенклуб пресметнаха, че ако продажбата на билети върви в това темпо, на мача ще има около 30 000 души. 3000 от тях пристигат от южната ни съседка, за да подкрепят Гути и компания.
Ако ....

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
- ultra_blue
- Контакти:
Та чак пък рекордноAdrian Monk написа:Dancho- написа:11 000 билета за мача с Бешикташ вече са продадени
.........От Националния фенклуб пресметнаха, че ако продажбата на билети върви в това темпо, на мача ще има около 30 000 души. 3000 от тях пристигат от южната ни съседка, за да подкрепят Гути и компания.
Ако ....![]()
![]()

Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
Похвална активност на червените, само така имате шанс да вземете нещо от този мач! Само не разбрах ,какви са тия шамари по Левски?! 

kireto2 написа:Похвална активност на червените, само така имате шанс да вземете нещо от този мач! Само не разбрах ,какви са тия шамари по Левски?!
.......че червените няма да"напълнят стадиона"