Информация за билетите за мача с Бешикташ
От 25 септември в продажба бяха пуснати билетите за домакинския мач на ЦСКА от груповата фаза на Лига Европа с турския Бешикташ (02.11.2010). Билетите ще могат да бъдат закупени от търговските вериги на Германос, Office1Superstore и Пикадили. Закупените от търговските вериги билети са с 1 лев по-скъпи, заради такса „обслужване”.
От понеделник, 29.11., до сряда, 01.12., касите на Ариана ще работят от 14:00 до 18:00 часа, а в деня на мача от 11:00 до 21:00 часа, като тогава ще бъдат отворени и касите на улица „Гурко”, информира официалният сайт на червените.
Цени на билети за мача ЦСКА – Бешикташ:
- сектор А - 30 лева;
- сектор В - 20 лева;
- сектор Г - 18 лева;
- сектор Г 35-и блок - 55 лева;
Притежателите на абонаментни карти (*) ще ползват специални отстъпки при закупуването на билети за мача на червените от груповата фаза на Лига Европа:
- сектор А картодържатели – 12 лева;
- сектор В картодържатели – 9 лева;
- сектор Г картодържатели – 6 лева;
* Картодържателите могат да закупят билети на преференциални цени само от търговската дирекция на ПФК ЦСКА ЕАД на стадион Българска армия.
Наистина вярвам, че редакторите на Гонг за пореден път са сбъркали копчетата (завалиите така и не се научиха да пишат)
Информация за билетите за мача с Бешикташ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Кажете ми, че има грешка !
18 лв най-евтиния билет.... 

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Еми за сметка на това пък в неделя - левче..
Не се заяждам с теб,ама искам да ми кажеш според теб колко е норналната цена на билета за групите от ЛЕ?
И къде е грешката? Че най-евтиния билет е едва 9 евро така ли? Наясно ли сте на Бешикатш колко им струват билетите? От 40 50 евро нагоре.. Като не ви се плаща за футбол какво основание имате да претендирате той да бъде качествен? С билетче левче ще стигаме до първи предварителен кръг и това е 

Проблема не е в това, че билета за Г е 18 лева.. а че този за В е 20
странна разлика, може би има нещо объркано..

... and You'll Never Wall Alone...
LS1914LS написа:Наясно ли сте на Бешикатш колко им струват билетите? От 40 50 евро нагоре.. Като не ви се плаща за футбол какво основание имате да претендирате той да бъде качествен? С билетче левче ще стигаме до първи предварителен кръг и това е
Може да влезеш на мач на Бешикташ за 25 лири, т.е. 25 левчета

Абе вий какво искате.Няколко пъти пиша какви са цените във Разград,и там гледаме жалко подобие на футбол.За мача със Славия няма да се учудя,билета ако бъде 5 лева.Ние сега даваме по 2, а за уж главната трибуна 3 кинта.Според мене нормалните цени на мачове във "А" група трябва да започват от 7 лева,за секторите зад вратите,за скетор "В" цената трябва да е 10,за "А" да бъде 13 лева,а за ложите да започва от 20.За евротурнирите трябва да започват поне от 15 лева билет.
- mertezaker
- Контакти:
Стига бе, хора! Цените са нормални за мач от Лига Европа, ако един човек не отдели тези пари за любимия си отбор, какви претенции може да има към ръководство, играчи и т.н.