Фениксът ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

lioronal
Контакти:

Фениксът ЦСКА

Мнениеот lioronal » 08 ное 2010 18:48

Фениксът? Напълно нормално да го сравним с ЦСКА. Защо? Ами и двете неща, "умират" и се възраждат от пепелта. Или по - точно - ЦСКА за около 5 мача успя да наклони всичко във своя полза. Как? Освен с победи, те показват и хубава игра. И феновете се връщат по стадиона... и същите тези бездушници от мача с Калиакра например, всъщност вече печелят мачовете си, и взимат точки в Лига Европа. Сега някой ще каже "Ама това е временен напредък". Няма как обаче. Играта на червените тотално се измени, а спад се забелязва в другия конкурент за титлата - Левски. И макар трудното начало, червените се въздигат от пепелта. Като феникса. Защо ли.... и така до следващото "умиране"

Автор: С.К

ПС. Написал съм го възможно най - кратко. Някой ако има предложение за статийката да допълва.

ПС2. Надявам се да не съм нарушил т.5 от правилата

ПС3. Ако някой ще публикува в своя блог, да драсне инициалите, но и да не ги... все едно.

ВАЖНО: Статията не цели да обиди никого.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Фениксът ЦСКА

Мнениеот Frankie Lampard » 08 ное 2010 19:02

Съгласен съм с всичко написане !

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 08 ное 2010 19:03

Хубава игра? Къде е?
Играят по абсолютно същия хаотичен начин, но с много повече желание.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 ное 2010 19:47

lioronal написа:Фениксът? Напълно нормално да го сравним с ЦСКА. Защо? Ами и двете неща, "умират" и се възраждат от пепелта. Или по - точно - ЦСКА за около 5 мача успя да наклони всичко във своя полза. Как? Освен с победи, те показват и хубава игра. И феновете се връщат по стадиона... и същите тези бездушници от мача с Калиакра например, всъщност вече печелят мачовете си, и взимат точки в Лига Европа. Сега някой ще каже "Ама това е временен напредък". Няма как обаче. Играта на червените тотално се измени, а спад се забелязва в другия конкурент за титлата - Левски. И макар трудното начало, червените се въздигат от пепелта. Като феникса. Защо ли.... и така до следващото "умиране"

Автор: С.К

ПС. Написал съм го възможно най - кратко. Някой ако има предложение за статийката да допълва.

ПС2. Надявам се да не съм нарушил т.5 от правилата

ПС3. Ако някой ще публикува в своя блог, да драсне инициалите, но и да не ги... все едно.

ВАЖНО: Статията не цели да обиди никого.

Колкото преди това за 4-5 мача ЦСКА умря, толкова и сега за 4-5 мача се съживи.
Нищо генерално не е станало.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

danko_28

Мнениеот danko_28 » 08 ное 2010 19:49

На кой му дреме за играта? В такива гостувания като това в Благоевград последното, което ме интересува е играта. Важни са 3-те точки и момчетата да покажат характер и воля за победа. Е те го направиха, така че съм доволен. Левски има обратния проблем. Играе добре, в големи части от мача надиграва съперника, но в крайна сметка, резултатът накрая не е в полза на сините. Тва е много важно за един отбор да е прагматичен и да може да си взима трите точки, независимо с каква игра. Браво на Радуканов до тук. Просто, ако продължим да играем така и вземем мачовете до края и от Титан го сменят след нова година, тва ще е най-голямото престъпление и ще докаже, че собствениците не искат клуба да върви напред. Така че твърдо съм зад Радуканов, а тея момченца дето днеска са го репликирали много добре да се замислят в кой клуб играят и кои са те(едни обикновени работници и изпълнители) и кой е той в момента(треньор и шеф). То с Гьоре не се разбираха, с Дочев се караха някои. Ай сиктир! Няма ли кой да ги стегне там.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 08 ное 2010 20:27

За момента изобщо не ме интересува каква е играта,важни са точките :) живот и здраве след нова година ако оставят Радуканов дано да го оставят ще искаме и хубава игра

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 08 ное 2010 20:34

След два кръга ще сме на 3-то място ;) ,чак тогава може да се каже че сме феникс :)
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bigman_62
Контакти:

Мнениеот bigman_62 » 08 ное 2010 20:35

Сега са важни само точките, другото после.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 08 ное 2010 20:38

Феникс може да наречете Ботев - те наистина се възраждат от пепелта ("В" група) , ЦСКА по-скоро ми прилича на някой човек който е паднал в калта , повъргаляли са го малко и сега се опитва да надига глава , че дори и се е подпрял на една ръка - готов да се изправи ;)

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 08 ное 2010 20:52

Не съм съгласен че играеме хубаво. Ще заиграеме хубаво когато един треньор се остави 2 години да работи с една група от 15-20 футболиста. Без да има текучество на футболисти през това време. Или да има то да не е повече от 1-2 напуснали и толкова пристигнали. Сега на това дередже което сме са важни точките. А в ЛЕ с/у турците ще помогнеме и ние феновете и харзимата на ЦСКА за нещо повече от почетна загуба или незаслужен равен.

Върни се в “ЦСКА”