ЦСКА ще направи нов опит да привлече нападателя на Локомотив (София) Дерек Асамоа през зимната пауза, пише "Тема Спорт". Лично треньорът на "червените" Милен Радуканов е настоял пред ръководството да го привлече на "Армията". Интерес към нападателя има и от Литекс и още два отбора от чужбина. Николай Гигов е обещал на играча да го пусне в чужд отбор срещу символична сума, но за ЦСКА цената вероятно ще бъде доста по-различна.
Асамоа бе желан от ЦСКА още през миналата зима. Тогава обаче интересът на "армейците" не се оказа толкова силен и в крайна сметка до трансфер не се стигна. Освен африканеца, ЦСКА е набелязал и още един играч от българското първенство, но засега името му се пази в тайна. Под лупа се следи и звездата на Локомотив (Пд) Карвальо.
http://www.sportal.bg/news.php?news=269386
Ако ги привлечем определено ще вдигнем класата в нападение.Според мен те са двама отлични нападатели,поне за българското първенство.За съжаление те няма да са ни достатъчни тъй като в халфовата линия,вратарския пост и защитата нямаме алтернативи на МБоли на вратата,в средата Галчев,Янчев и Маркиниос както и на Акуаро,Стоянов и Минев.Трябват ни поне още 5 нови класни играчи и поне 6-7 вън от ЦСКА.
ЦСКА пожела Асамоа и Де Карвальо!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Артилериста
- Контакти:
ЦСКА пожела Асамоа и Де Карвальо!
Последна промяна от Артилериста на 08 ное 2010 17:58, променено общо 1 път.
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
-
- Контакти:
Re: ЦСКА опожела Асамоа и Де Карвальо!
да добавят един вратар, един плеймейкър, един ляв бек и един централен защитник и сме ОК... засега се сещам за Мишо Венков, Танко Дяков и Вальо Илиев... иначе без съмнение Асамоа е много добър футболист, Базил не съм го гледал много, но срещу Левски беше на ниво, гледам често вкарва, това ни трябва!
Артилериста написа:ЦСКА ще направи нов опит да привлече нападателя на Локомотив (София) Дерек Асамоа през зимната пауза, пише "Тема Спорт". Лично треньорът на "червените" Милен Радуканов е настоял пред ръководството да го привлече на "Армията". Интерес към нападателя има и от Литекс и още два отбора от чужбина. Николай Гигов е обещал на играча да го пусне в чужд отбор срещу символична сума, но за ЦСКА цената вероятно ще бъде доста по-различна.
Асамоа бе желан от ЦСКА още през миналата зима. Тогава обаче интересът на "армейците" не се оказа толкова силен и в крайна сметка до трансфер не се стигна. Освен африканеца, ЦСКА е набелязал и още един играч от българското първенство, но засега името му се пази в тайна. Под лупа се следи и звездата на Локомотив (Пд) Карвальо.
http://www.sportal.bg/news.php?news=269386
Ако ги привлечем определено ще вдигнем класата в нападение.Според мен те са двама отлични нападатели,поне за българското първенство.За съжаление те няма да са ни достатъчни тъй като в халфовата линия,вратарския пост и защитата нямаме алтернативи на МБоли на вратата,в средата Галчев,Янчев и Маркиниос както и на Акуаро,Стоянов и Минев.Трябват ни поне още 5 нови класни играчи и поне 6-7 вън от ЦСКА.
То вие ги привлякохте вече,че чак и недостатъчни били,и аз мога да пожелая много работи,ама...
А между другото,Карвальо ще го получите за 90 мин още тази седмица

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Ако ги привлечете, ще трябва да ги плащате. Както е известно, за ЦСКА това действие е непознато. Сложна работа.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
- Контакти:
[offtopic]Спортал бг
[/offtopic]

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Е то и аз желая Анджелина Джоли и Моника Белучи , ама файда
Вие не сте си платили на Лечков още , а пак стягате грандиозните селекции ... Ето защо няма да се оправите скоро 

В крайна сметка ние феновете на други отбори ни най-малко ни интересува каква селекция ще прави този или онзи.
Докато приоритет е да гледаме другите, никога няма да си оправим собствените къщи.
Докато приоритет е да гледаме другите, никога няма да си оправим собствените къщи.

Нека вКарвальо да ви лепне два гола в неделя пък после ,без туй Ви е обещан от Коко,го взимайте 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
PFC Litex написа:В крайна сметка ние феновете на други отбори ни най-малко ни интересува каква селекция ще прави този или онзи.
Напротив , мен ме интересува защо едни се ползват с привилегии и протекции за сметка на другите