Фен тема Маркиньос и Делев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Фен тема Маркиньос и Делев

Мнениеот pomiqrat » 06 ное 2010 23:03

Може би съм един от малцината, които ги харесват и защитават и когато най-накрая сложиха Делев там, където се чувства най-добре показа на какво е способен, а Маркиньос в последния месец с головете и пасовете си носи отбора на гърба си. Колкото да плюете Маркиньос, когато не е на терена в отбора зейва една огромна дупка и отборът е абсолютно безидеен.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Фен тема Маркиньос и Делев

Мнениеот Frankie Lampard » 06 ное 2010 23:04

Aз пък винаги съм харесвал Маркиньос 8-)

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 06 ное 2010 23:12

Маркиньос за мен е най-класният футболист в България през последните 3-4 години. Проблемът при него е, че е меко казано непостоянен. Играе когато си иска и никога не знаеш в какво настроение е. Що се отнася до Делев, симпатичен ми е със своя ентусиазъм, много иска, момчето, много се старае, но природата нищичко не му е дала. С този мижав ръст е обречен в единоборствата, не е достатъчно бърз, необяснимо непохватен е с топка в краката, на всичкото отгоре е глупавичък и много рядко се сеща как да отиграе положението. При цялата ми симпатия, Делев няма място в ЦСКА.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 06 ное 2010 23:23

realist написа:Маркиньос за мен е най-класният футболист в България през последните 3-4 години. Проблемът при него е, че е меко казано непостоянен. Играе когато си иска и никога не знаеш в какво настроение е. Що се отнася до Делев, симпатичен ми е със своя ентусиазъм, много иска, момчето, много се старае, но природата нищичко не му е дала. С този мижав ръст е обречен в единоборствата, не е достатъчно бърз, необяснимо непохватен е с топка в краката, на всичкото отгоре е глупавичък и много рядко се сеща как да отиграе положението. При цялата ми симпатия, Делев няма място в ЦСКА.

Там е работата, че по добър от него в нападение..нямаме!Шеридън,Тибони, Саидчо....кой от тях щеше да ни измъкне срещу Берое :?: Не съм съгласен с теб, че не е бърз, но е вярно, че като се пренавие , и започва да си подкарва топката толкова много, че неможе да си я стигне :lol:

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 06 ное 2010 23:25

Лошото е, че всеки мач се пренавива :lol:

Потребителски аватар
Драгалевци
Контакти:

Мнениеот Драгалевци » 06 ное 2010 23:28

Аз съм от Левски, но от доста време наблюдавам Маркиньос и според мен той ви е най-добрия играч! Ако не беше той и М'боли, сега щяхте да сте много назад в класирането, Успех. ;)

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 06 ное 2010 23:40

Аз пък винаги съм харесвал Спасчо.Кефи ме,момчето.Според мен не е дърво.Има талант,но ако се поработи с него ще стане супер.А Маркиньос е класен играч и е хубаво,че влезе в ритъм.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 06 ное 2010 23:50

Марко е добър играч за България, но при него е проблем това ,че доста често няма желание или не е в настроение и се изолира от играта и това определено пречи на отбора .
А що се отнася за Спас той определено няма качества за ЦСКА ,да харесва ми ,че има голям хъс и желание ,но само с това за ЦСКА не става .
Не случайно сме на това ниво защото тези посредствени футболисти са в ЦСКА и то са едни от най добрите.
Дано по скоро нещата се оправят и леко полеко плявате от този отбор да се махне защото повечето от тези момчета просто нямат нужната класа за отбора ни !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 ное 2010 00:51

А само преди месец всички бяхте на мнение че Делев няма качества за ЦСКА,Mаркиньос беше обявен за бездарник и безхаберник,сега изведнъж станаха съответно най-добрия БГ играч и най-класния чужденец играл в БГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 07 ное 2010 02:28

Santiago Munezz написа:А само преди месец всички бяхте на мнение че Делев няма качества за ЦСКА,Mаркиньос беше обявен за бездарник и безхаберник,сега изведнъж станаха съответно най-добрия БГ играч и най-класния чужденец играл в БГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За марко че има класа има , но не винаги му се "играе", а за Сапспо момчемо може да бяга и ..... да рита топка. Тва му е единственото му предимство пред противниковата защитата - бързината
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “ЦСКА”