Среща в столична бирария имат тази сутрин фенове на ЦСКА от елита на обществения живот. Целта е да бъде направено обединение за измъкване на любимия клуб от кризата. Известни имена от бизнеса, културата, спорта плюс лидерите на различните фракции в агитката ще обсъдят вариантите за спасение. Най-често споменаваните са два - създаване на нов клуб по подобие на Ботев или на гражданско обединение, което да иска акциите от "Титан". По втория модел оцеля Берое.
Източник на "Стандарт" уточни, че участниците в срещата няма да дръгват на директен бунт. Нещо повече, не е изключено да се потърси среща със собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов. Запалянковците искат да узнаят точното финансово състояние на ЦСКА. Въпреки бодрите декларации от страна на "Титан", че всичко е наред, феновете са обезпокоени от слуховете за задаващ се фалит, ново отнемане на лиценза и т.н.
Радикално настроените "червени" са твърдо за създаване на ново ЦСКА и купуване на лиценза на софийски клуб. По-улегналите обаче държат да работят съвместно с "Титан". "Все пак тези хора дават на месец един милион лева. Вярно, нямат верен ход, но нека чуем техните обяснения", сподели източникът на "Стандарт".
Не са малко и песимистите, че поредният комитет бързо ще затихне, както се случи с протестите срещу Томов през 2008 г.
Червените фенове създават нов ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Червените фенове създават нов ЦСКА
Незнам дали има такава сбирка, но ЦСКА няма да фалира при ТИТАН. В това съм убеден. Те ако искаха да фалира ЦСКА на първо място преди две години нямаше да се захванат с този клуб. Не са толкова тъпи че да се хванат с ЦСКА и да го фалират и така да станат убиици на отбор с милион фенове. Няма как да стане. Т'ва са същите писания като на ония дебелак от 7 дни спорт. Които познава малко законите в България знае че той няма как да има документ за запира на сметките на ТИТАН. А ако е вярно това че искали да правят нов отбор след като имаме такъв които играе горе долу нормален футбол с оглед на ситуацията в клуба и играе в европа ми се струва доста странно. все пак за 2 мача скъсихме дистанцията с Левски на 6 точки и с Ловеч на 9. Както се видя 6 точки в А група са нищо. Нека да не прибързваме. Ами ако се върнем на Армията пролетта? и също тала базата в панчарево е готова пролетта? какво правиме? пак ли ще се бойкотира? нали това искахме? казаха ни пролетта. нека да изчакаме. ако не се случи това тогава вече може да се обсъждат такива вариянти ...
-
- Контакти:
Това за нов отбор е чудовищна глупост за диалог съм съгласен.
Нов клуб в момента ще направи положението още по-тежко. Вместо да обедини хората обичащи ЦСКА пропаста ще стане грамадна. Такъв ход може да се предприеме само и единствено след края на сезона. Тогава ще е ясно, какво става с бъдещето на отбора и шефовете. Взехме две победи, идва мача с Рапид и ако и там направин нещо хубаво няма смисъл обстановката да се нажежава с нови скандали. Протеста трябва да продължи до изясняването на позициите на Титан спрямо ЦСКА, бъдещето на базите, финансите и управлението. Дадът ли се точни отговори за развитието, направили се програма за действие може да гласуваме доверие на шефовете. Но само след ясни и точни решения от тяхна страна!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
SHUBI_DUBI написа:mironi88 написа:К*Р ЗА БОЙКОТИРАЩИТЕ !
+1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+100000000000000000000000000000000000000000000000 бойкотиращите не са фенове на ЦСКА те са анти Титан такива хора нямат място на стадиона
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
- vladitol
- Контакти:
Голяма тъпотия 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Според мен бойкотиращите са служители на ТИТАН /боклукчии роми/ на който не са им платили и нямат нищо общо с феновете на ЦСКА
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
Нека ги подкрепим,срещу Рапид не очаквам нищо повече от 1 Х,след това имаме важен мач с пирин.Там в благоевград 3-те точки са важни,нека има фенове
Аз започвам да си мисля , че единстения начин да си оправим футбола е всички отбори да минат по пътя на Ботев - почти съм се убедил в това 

- Roger_Federer
- Контакти:
Незнам за вас,но аз спирам с бойкота,К*Р за бойкотиращите!ЦСКА е само един,ЦСКА не се обсъжда,ЦСКА се обича!