Има ли все още истински фенове ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Има ли все още истински фенове ЦСКА
Има ли останали фенове отбора или само слугинажи? Защото тенденцията е която се наблюдава е Титан има подръжници и когато се каже скачайте ,въпросът е колко високо,така е и в другия лагер.Отбора не прикючва с Титан и Дучето,отбора е много по голям от тях и ще го има и след тях.Смешно и не допустимо е фенове да дойдат в центъра на София да играят с ЦСКА и да са повече на стадиона от нас!!!!!!!Това аз не съм го виждал за 23 години и незная дали ще го видя пак.Така че айде сега да си кажем имаме ли всеоще истинска публика която да подкрешя отбора или имаме вече само слугинаж към Титан и Дучето от което страда и ще страда отбора
Re: Има ли все още истински фенове ЦСКА
Въпроса е - ИМА ЛИ ЦСКА ?
Има червени фенове , но този ЦСКА прилича на Ботев от времето на Христолоффффф !
Има червени фенове , но този ЦСКА прилича на Ботев от времето на Христолоффффф !
Да и ние го правим да изглежда още по зле.Защо пък ние ???? защото,ние сме хората който трябва да покажат кой е ЦСКА ако някой не знае разбирасе,да покажем че отбора е страшилище не посмешище.Да сътвориха се много глупости,но ние трябва да подкрепяме отбора.Задно да покажем че може да се оправим и да излезнем от кризата
Айде стига сте правили трагедии .. През година сте шампиони, играете в Европа, какво още искате ? Вие ако бяхте на мястото на Ботев сигурно щеше да изоставите отбора си ! Много отбори мечтаят да играят в Европа, но нямат този шанс, радвайте се на това което имате !
[center]
[/center]

В БГ са фанове на точките и успехитеDmG написа:Въпроса е - ИМА ЛИ ЦСКА ?

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
kiko75 написа:В БГ са фанове на точките и успехитеDmG написа:Въпроса е - ИМА ЛИ ЦСКА ?
Има червени фенове , но този ЦСКА прилича на Ботев от времето на Христолоффффф !небило ЦСКА а кое ЦСКА за тебе да неби феновете на НОТИГАМ да казват че това не НОТИГАМ пълно е с фенове на успеха или по точно модерно е да си фен когато биеш а когато са слаби това не моя отбор
![]()
![]()
![]()
На луди ли се правите или не схващате , дълговете рано или късно ще ни съсипят . Господата перничани - НЯМАТ ПАРИ . Футболисти за продаване - НЯМА . Школата ( като на Партизан ) е разбита . НЯМА стадион , НЯМА купувач . Гонят се феновето по невероятни начини , не съм вярвал , че в един сезон ще се случат - Вдигане на цената на билетите , безобразна игра клоняща към никаква заинтерасованост на играчите , купуването на смешни чужденци , махането на единствения треньор , който можеше да внесе дисциплина , Смяната пред 4 месеца на БЕЗОБРАЗНИ треньори , побоища по стадионите ( Перник и Мездра ) , Продаването на мачове и др.( нямам време да мисля , но мисля че имаше и още ) И ТОВА ЩЕ МИ КАЖЕТЕ , ЧЕ Е СЛУЧАЙНО . НАПЪЛНО СЛУЧАЙНО СЕ ПРАВИ ВСИЧКО ЗАДА НЯМА ПУБЛИКА .
Харесвам футбола , гледам футбол при това МНОГО , но направо ме убиват да гледам как някакви гелосани риткотопковци , бутат топката без желание . Затова играя и гледам футбол на малки вратички , там поне аматьорите имат желание да блъскат по топката !!!!
Пич , добре може и да греша . Но затвори си очите , и си помисли какво ще ни е бъдещето . Затвори ги и си помисли как могат да се оправят нещата , аз лично не ги виждам начин ...............

Сега няма да мога да ти прочета мнението , но после като се прибера ще ми е интересно , да видя как нещата могат да се променят според теб .
Дано модераторите не я изтрият

Нали точно в най-трудните моменти отборът има нужда от феновете ? Къде са те ? 500 човека пред езерото Ариана, това ли са феновете ?
Съжалявам, но не ви разбирам.. Толкова ли е трудно да си подкрепяш името и емблемата .. Вмомента доказвате, че подкрепяте отбора повече заради успехите и играчите, отколкото заради името и емблемата ..
Съжалявам, но не ви разбирам.. Толкова ли е трудно да си подкрепяш името и емблемата .. Вмомента доказвате, че подкрепяте отбора повече заради успехите и играчите, отколкото заради името и емблемата ..
[center]
[/center]

Абсолютно си прав колега. Мина вече времето на Милко Балев, когато с директива на ЦК на БКП ЦСКА ставаше шампион и сега трябва да се играе за да се печели. А всеки отбор в Европа има силни и слаби моменти, но и всеки има верни фенове. Не може батка само ЦСКА или само Левски да са на върха. Защото няма вечни победители. Къде е сега Ливърпул? Кой точно опатка Барселона насред стадиона им? Къде са в момента небезизвестни носители на купата на шампионите? Как започна сезона за Байрен М.? И т.н. и т.н. Ние просто зле сме научени - ако нещо не се връзва с очакванията ни и вече олеле-мале. Били ЦСКА велик клуб! - глупости на търкалета брат'чед! Кое точно му е великото, че не мога да се сетя? Я си налягайте парцалите и се простирайте според чергата си. Били Левски най-големия клуб - може, ама само в нашите очи, които сме му фенове. Като сме най-големия клуб що се усираме до ушите баш сега, когато уж сме направили ВЕЛИКАТА СЕЛЕКЦИЯ, а? Защо?... Тия били оставили диря не знам къде си, а ония били оставили не знам що си... - глупости на търкалета! Огледайте се малко бе ей! Я ми кажете от нашите комшии кой не е имал европейски първенец освен макетата поради очевидни причини - съществуват от няколко години като държава, все още непризната от бая държави. Ама това не попречи на едни други балканджии със сходно битие да омаат националите насред София, нали? Смешници сме ние - ето какво сме! Аман от комунизъм и социализъм в умовете ни - това е ФУТБОЛ! Няма застраховка батенца. Боли, да, съгласен съм, ама не е дошъл края на света, просто такъв е животът и така е във футбола, навсякъде по света...
- florentin_petre
- Контакти:
Converse написа:Нали точно в най-трудните моменти отборът има нужда от феновете ? Къде са те ? 500 човека пред езерото Ариана, това ли са феновете ?
+1
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
ми както правят истиските фенове отиван на стадиона и си плащат ако тая година на всичките мачове имаше средно по 10 000 фена щяха да са направили 2.5 милиона само от билети а фен артиколи а кетеринг на стадиона и нямаше да имаме дълг от 4 милиона евро и да се тюхкаме а щяхме да се радваме на това кадето имамеDmG написа:kiko75 написа:В БГ са фанове на точките и успехитеDmG написа:Въпроса е - ИМА ЛИ ЦСКА ?
Има червени фенове , но този ЦСКА прилича на Ботев от времето на Христолоффффф !небило ЦСКА а кое ЦСКА за тебе да неби феновете на НОТИГАМ да казват че това не НОТИГАМ пълно е с фенове на успеха или по точно модерно е да си фен когато биеш а когато са слаби това не моя отбор
![]()
![]()
![]()
На луди ли се правите или не схващате , дълговете рано или късно ще ни съсипят . Господата перничани - НЯМАТ ПАРИ . Футболисти за продаване - НЯМА . Школата ( като на Партизан ) е разбита . НЯМА стадион , НЯМА купувач . Гонят се феновето по невероятни начини , не съм вярвал , че в един сезон ще се случат - Вдигане на цената на билетите , безобразна игра клоняща към никаква заинтерасованост на играчите , купуването на смешни чужденци , махането на единствения треньор , който можеше да внесе дисциплина , Смяната пред 4 месеца на БЕЗОБРАЗНИ треньори , побоища по стадионите ( Перник и Мездра ) , Продаването на мачове и др.( нямам време да мисля , но мисля че имаше и още ) И ТОВА ЩЕ МИ КАЖЕТЕ , ЧЕ Е СЛУЧАЙНО . НАПЪЛНО СЛУЧАЙНО СЕ ПРАВИ ВСИЧКО ЗАДА НЯМА ПУБЛИКА .
Харесвам футбола , гледам футбол при това МНОГО , но направо ме убиват да гледам как някакви гелосани риткотопковци , бутат топката без желание . Затова играя и гледам футбол на малки вратички , там поне аматьорите имат желание да блъскат по топката !!!!
Пич , добре може и да греша . Но затвори си очите , и си помисли какво ще ни е бъдещето . Затвори ги и си помисли как могат да се оправят нещата , аз лично не ги виждам начин ...............![]()
![]()
Сега няма да мога да ти прочета мнението , но после като се прибера ще ми е интересно , да видя как нещата могат да се променят според теб .
Дано модераторите не я изтрият

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.