marchob написа:СРАМ! ПОЗОР! Мъка и сълзи! Не само за ЦСКА, а за всичко което се случва в тази така наречена " държава"! Аз съм на 37 год. Обичам този клуб, с него съм израстнала и сега не мога да си намеря място от мъка, болка и обида! Съпругът ми е тренирал там, синът ми който е на 12сет днес вместо да мисли за игри,върви след баща си и пита какво ще стане с любимият му отбор, и плаче! Но всичко това едва ли има някакво значение на фона на това, че България за пореден път беше опозорена и изхвърлена на боклука, като отпадък от който никой в Европа няма нужда! Питам се - всички вие които милеете за българския футбол,..всички вие които уж милеете за тази страна, давате ли си сметка че днес не беше изхвърлен един отбор от Европа, а една държава! И че всеки от нас,който е поне малко Българин, трябва да заеме достойна позиция, без значение на кой отбор симпатизира! Що се отнася до ЦСКА- хората които обичат този отбор, ще му останат верни дори и в В- група!Другото трябва да решим всички заедно! Не фенове на ЦСКА и ЛЕВСКИ! А всички ние, които ни обединява не един клуб, а едно име което обичаме: БЪЛГАРИЯ!За това от нашия футбол трябват да се махнат всички които забравиха, че след името на клуба има две букви, които са повече от всички имена-BG.И докато мутри и мижатурки като Томов и Батков управляват, България ще е на боклука, и синът ми няма да може да изживее това, което аз изживях лятото на 1994година, когато нямаше значение от кой обор си, а всички бяхме Българи- с голямо Б!
Нека да не забравяме какво беше по времето на Томов!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- TPAKTOP
- Контакти:
Нека да не забравяме какво беше по времето на Томов!!!
В момента в ЦСКА нещата са много зле! Пак има забавяне на заплати! Пак има дължими суми към други клубове! Пак има дължими данъци! Пак не сме взели стадиона на концесия! Но какво беше по времето на Томов? Ровичках се из историята на този форум и попаднах на едно мнение което ме развалнува много! В момента всички са пред телевизорите и компютрите други бойкотират но май забравихме каква мъка беше тогава?! Бях тръгнал да трия стари ненужни теми за да разчистя форума но на какво попаднах?! Една след друга се редяха теми как сме най-велики в България и как ще мачкаме наред изведнъж обаче след темите за шампионската ни година попаднах на това и се сетих какво беше чуството тогава! Да Ботев тръгнаха по дългия път на реалната промяна но ние тогава бяхме шампиони!!!! Мачкахме наред в България! И в ония времена на форума когато не бяхме толкова много потребители темите са се наредили по много болезен начин. cska_90 моля те ти и всички бойкотиращи да обърнеш внимание на разликата тогава и сега! Не ме разбирайте погрешно! Аз не подкрепям Титан но къде бяхте вие тогава?! Ето го и въпросното мнение което разпали моите чуства като фен!(написано е от жена!!!)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Re: Нека да не забравяме какво беше по времето на Томов!!!
Честно да си кажа-никога до сега не съм чел нещо по вярно!!!Левскар съм,но това означава,че първо съм БЪЛГАРИН!!!Срамувам се от това което стана когато исхвърлиха ЦСКА от Европа,и се срамувам-като БЪЛГАРИН!!!Ако има силни Левски и ЦСКА-има и силен национален отбор(припомнете си 94та)!!!СРАМУВАМ се от това,че българи викат срещу българи!!!
- TPAKTOP
- Контакти:
martysun написа:Честно да си кажа-никога до сега не съм чел нещо по вярно!!!Левскар съм,но това означава,че първо съм БЪЛГАРИН!!!Срамувам се от това което стана когато исхвърлиха ЦСКА от Европа,и се срамувам-като БЪЛГАРИН!!!Ако има силни Левски и ЦСКА-има и силен национален отбор(припомнете си 94та)!!!СРАМУВАМ се от това,че българи викат срещу българи!!!
Братле всички сме такива палячовци че ти е бедна фантазията! Няма какво да си кривя душата но Лески като се издъни ми прави кеф! Не се гордея с това но това е Българска болест! Не е нормално признавам! Имам много приятели левскари но просто няма как да пожелая успех на Левски! Това наистина е болестно състояние

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Не желая да обиждам никого, просто това е моето мнение.
АЗ се радвам, когато и двата отбора са зле, когато се дънят в мачове. Както каза колегата - болест. Но тя със сигурност не е българска. Трябва да престанем да мислим в рамките на нашата държава, а да погледнем на нещата леко по-глобално. В коя държава феновете на даден отбор се радват на успехите на своите врагове? В Гърция, Турция, Австрия, Сърбия, Швеция, Англия и кой ли още не? Не, никъде не се радват.
Лошото е, че докато за другите това е нормално, вие(феновете на цска и Левски) някакси искате другите да ви подкрепят, когато побеждавате. Искате да бъдете ласкани, от хора, на които не им пука за вас. Комплекс.
Аз не мога да подкрепя даден отбор, който ненавиждам 24 часа в денонощието/365 дни в годината.
Огромна част от проблемите ни във футбола са тръгнали имено от вашите два отбора. Омразата по стадионите беше създадена от вас. Безскруполни корупция и подкупи. Да, моето мнение, че вашите два отбора съсипаха футбола в нашата страна. Затова жената на 37год. няма да гледа сина си къде тренира и той ще се скита по чалга заведенията. Затова си заслужавате съдбата, за всичко, което направихте.
АЗ се радвам, когато и двата отбора са зле, когато се дънят в мачове. Както каза колегата - болест. Но тя със сигурност не е българска. Трябва да престанем да мислим в рамките на нашата държава, а да погледнем на нещата леко по-глобално. В коя държава феновете на даден отбор се радват на успехите на своите врагове? В Гърция, Турция, Австрия, Сърбия, Швеция, Англия и кой ли още не? Не, никъде не се радват.
Лошото е, че докато за другите това е нормално, вие(феновете на цска и Левски) някакси искате другите да ви подкрепят, когато побеждавате. Искате да бъдете ласкани, от хора, на които не им пука за вас. Комплекс.
Аз не мога да подкрепя даден отбор, който ненавиждам 24 часа в денонощието/365 дни в годината.
Огромна част от проблемите ни във футбола са тръгнали имено от вашите два отбора. Омразата по стадионите беше създадена от вас. Безскруполни корупция и подкупи. Да, моето мнение, че вашите два отбора съсипаха футбола в нашата страна. Затова жената на 37год. няма да гледа сина си къде тренира и той ще се скита по чалга заведенията. Затова си заслужавате съдбата, за всичко, което направихте.
Чак пък навсякъде да така- не е вярно. Например в Испания, как изпращат Иниеста извън Ноу Камп- с аплодисменти.
haiobaio написа:Не желая да обиждам никого, просто това е моето мнение.
- Captain Stottlemeyer
TPAKTOP написа:Братле всички сме такива палячовци че ти е бедна фантазията! Няма какво да си кривя душата но Левски като се издъни ми прави кеф! Не се гордея с това но това е Българска болест! Не е нормално признавам! Имам много приятели левскари но просто няма как да пожелая успех на Левски! Това наистина е болестно състояние
Чувствата ни са взаимни, колега!

П.П. Иначе имаш моето уважение като умерен и толерантен съфорумник което обаче не значи, че с теб можем да отидем прегърнати на мач "Левски" - ЦСКА, примерно.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Никой не иска от нас да си лижем задниците,когато Левски или ЦСКА играят в Европа,но да речем едно уважение може ! По-умерените фенове може да подкрепят и едните,и другите в Европа,но по-запалените като мен примерно,сме доволни червените като бият,само заради коефициента на страната ни в Европа,и пак сме доволни като ЦСКА пада...са да лицемерничим и т.н. няма смисъл,"врагове" сме си и това е ! Мен лично не ме интересува кво става в ЦСКА,с изключение на това,че едва ли не в момента нарочно ги закриват...и то заради пари ?! Щастлив ще е онзи ден за едните и мрачен за другите,когато закрият един от "Вечните съперници",но да не е по този начин,нека да има поне малко футболни средства,а не чрез алчността на Божковци,Титановци и т.н. ! Плюс това,без Левски и ЦСКА няма български футбол ! Това са двата най-успели родни клуба...кой квото иска да говори! Факт е,че като изхвърлиха ЦСКА от Европа си беше позор за България ! Ама то тук си е нормално тва...Спартак Вн се бият със Спартак Вн,закриха ФК Спартак Плевен,Ботев Пд има ли смисъл да коментираме,отбори като Дунав Русе,Етър,Ботев Враца,Нафтата и т.н. са по долните дивизий,а са отбори които имат значение за родния футбол ! Да коментираме ли детско-юношеския футбол у нас...или стадионите ??? Да,през клубовете (поне според мен) се перат пари,но отделно се укриват и данъци като се пишат по-малки заплати от реалните които се получават в даден клуб...и това е най-нормалното нещо което може да се прави ! Защо...ми много просто..Държавата вместо да помага на футбола,тя пречи със свойте закони и данъци !
А проблема е,че тук не говорим за проблеми с качеството на футбола,защото имаме потенциал...ма го унищожаваме
Въпреки всичко,смятам,че рано или късно ще се оправят нещата..на това се надявам поне...Драго,хубава тема !

Въпреки всичко,смятам,че рано или късно ще се оправят нещата..на това се надявам поне...Драго,хубава тема !

- Cesc Fabregas
- Контакти:
TPAKTOP написа:martysun написа:Честно да си кажа-никога до сега не съм чел нещо по вярно!!!Левскар съм,но това означава,че първо съм БЪЛГАРИН!!!Срамувам се от това което стана когато исхвърлиха ЦСКА от Европа,и се срамувам-като БЪЛГАРИН!!!Ако има силни Левски и ЦСКА-има и силен национален отбор(припомнете си 94та)!!!СРАМУВАМ се от това,че българи викат срещу българи!!!
Братле всички сме такива палячовци че ти е бедна фантазията! Няма какво да си кривя душата но Лески като се издъни ми прави кеф! Не се гордея с това но това е Българска болест! Не е нормално признавам! Имам много приятели левскари но просто няма как да пожелая успех на Левски! Това наистина е болестно състояние
Тва е абсолютно нормално, навсякъде по света е така. И аз се радвам като ЦСКА им спукат гьона, в реда на нещата е

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:TPAKTOP написа:martysun написа:Честно да си кажа-никога до сега не съм чел нещо по вярно!!!Левскар съм,но това означава,че първо съм БЪЛГАРИН!!!Срамувам се от това което стана когато исхвърлиха ЦСКА от Европа,и се срамувам-като БЪЛГАРИН!!!Ако има силни Левски и ЦСКА-има и силен национален отбор(припомнете си 94та)!!!СРАМУВАМ се от това,че българи викат срещу българи!!!
Тва е абсолютно нормално, навсякъде по света е така. И аз се радвам като ЦСКА им спукат гьона, в реда на нещата е![]()
Само едно уточнение-ЦСКА губи в Европа, а на Вас ви спукват Гьона!
Едно време Левски като играха с Галатсарай, особено на мача в София откровено стисках палци за сините. Това е един от малкото такива случаи, но все пак тогавашния им отбор и игра заслужаваха адмирации.
Иначе е доста дразнещо, виждал съм го и при нас на Армията, и при колегите в синьо, надписи от рода на "Сами срещу всички", все едно това е някакъв повод за гордост... тези хора не осъзнават ли, че нормалната ситуация в едно първенство е да си сам, и да си срещу всички, или това е обичайното самочувствие, че ние сме "грандове" и някои неща за нас просто не важат?!
ruash, на нас примерно Миньор ни спука гьона, недей така на дребно
Иначе е доста дразнещо, виждал съм го и при нас на Армията, и при колегите в синьо, надписи от рода на "Сами срещу всички", все едно това е някакъв повод за гордост... тези хора не осъзнават ли, че нормалната ситуация в едно първенство е да си сам, и да си срещу всички, или това е обичайното самочувствие, че ние сме "грандове" и някои неща за нас просто не важат?!
ruash, на нас примерно Миньор ни спука гьона, недей така на дребно