Платените фенове!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Платените фенове!!

Мнениеот cska_90 » 05 окт 2010 13:47

Нали всички ни обяснявахте как трябва да има протест на стадиона!!Ето ви резултата!
Изображение
Изображение

Е това нормално ли е????Да ни налитат на бой за безобиден плакат?Големите фенове се продадоха за 30 лв!!!А и всички вие дето бяхте с Порто-ясно колко фенове сте-ако ни нямаше нас с Локо щяхте да сте 30 човека!!!Вчера беше една от най-срамните ни страници в историята ни!!!Човек да не може да си каже мнението!!Позор! :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Платените фенове!!

Мнениеот TPAKTOP » 05 окт 2010 13:59

Виж сега не всеки може да посещава всеки мач! но си прав че има фенове само за Европа!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 окт 2010 13:59

Какво се е случило? За издигнатите тапети са скочили да ви бият ли?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 05 окт 2010 14:01

Какво точко се е случило с тези момчета с жилеткие(стюарди ли са какви са)?
Кажи малко подробности.За дучето и свитата покрай него се носят само легенди.

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 05 окт 2010 14:01

Нещо не разбирам какво е станало.Явно не съм обърнал внимание.
Разясни на хората,предполагам че има и други като мен.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 05 окт 2010 14:07

valkata_levski написа:Нещо не разбирам какво е станало.Явно не съм обърнал внимание.

+1
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 05 окт 2010 14:07

тази тенденция с платените фенове стана много модерна и очаквам тепърва да се развива в България.подобен модел вече работи в литекс,локо пд и спартак варна на инжстрои(не на феновете).дори очаквам до 2-3 години след като се внасят всякакви чернилки от африка като дембеле и т.н да почнат да внасят и публика от там.дават им по 100 лева на месец,те си идват с вувузелите и т.н.това е бъдещето с такива мутри начело на отборите
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 05 окт 2010 14:17

vladitol написа:
valkata_levski написа:Нещо не разбирам какво е станало.Явно не съм обърнал внимание.

+2

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 окт 2010 14:22

Е какво има за разясняване!!Момчетата се опитаха да дигнат плаката-и стюардите първо не и да дадоха,после ги накараха да го свалят-въпреки това се вдигна-ама за 30 лева-хора-които уж са цесекари -да се продават така- :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 окт 2010 14:23

TPAKTOP написа:Виж сега не всеки може да посещава всеки мач! но си прав че има фенове само за Европа!

Не казвам,че всеки трябва,но вчера бяхме 200 човека!!Това ли сме голямата агитка,това ли сме големите фенове-май само на думи сме такива! ;) ;) ;) И аз някой път не мога-но поне се опитвам!!Абе брат жалка картинка сме!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”