Е.Костадинов заяви: "Обещавам в бъдеще правилна селекция"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Е.Костадинов заяви: "Обещавам в бъдеще правилна селекция"
След вчерашните загуби на ЦСКА с 0:5 от Левски при децата, родени 1997 година, и с 0:2 при юношите, набор 1995, спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви: "Обещавам в бъдеще да водим само правилна селекция и според мен нивото на тима ще се вдигне".Подобно изказване е нещо средно между празни приказки на политик в предизборна кампания и обещание на провинило се дете пред майка си, че повече няма да прави така.Ако ситуацията в детско-юношеската школа на ЦСКА в момента е трагична, то своят огромен принос има самият Костадинов, който с пристигането си на директорския пост започна да уволнява треньори, начело с наставниците именно на тези два випуска в школата - Светлин Мирчев и Ангел Калбуров. Вторият бе освободен от поста си, след като спечели титлата с набор 1995!Всеки донякъде запознат със ситуацията в клуба знае, че тези решения бяха взети във връзка с мениджърските интереси на близката до Костадинов сръбска агентка Катарина Паунич, на която клубът дължи пари. А както знаем, собствениците от "Титан" не обичат да плащат. Примерите за това са много: държавата (за наема на ст. "Българска армия"), Миньор (за Румен Трифонов), Пирин (за Спас Делев) и т. н., и т. н.Друг безкрайно противоречив ход на сегашното ръководство на "червените" бе преместването на тренировките на юношите от несъществуващите вече игрища на Червено знаме на базата на хотел "Царско село", с което сякаш се прекъсна връзката на децата с родния им клуб.В Левски проблемите в школата също са много и "сините" не са пример за оптимална работа с подрастващите футболисти, но не може да става и дума за сравнение.Така че подобни загуби на тази с 0:5, която Костадинов определи като "недопустима", всъщност са предопределени с политиката на клуба към юношите. А от спортно-техническия директор се чува само "Дрън-дрън-дрън"...
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Обещавам да бъда добър!
milka написа:След вчерашните загуби на ЦСКА с 0:5 от Левски при децата, родени 1997 година, и с 0:2 при юношите, набор 1995, спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви: "Обещавам в бъдеще да водим само правилна селекция и според мен нивото на тима ще се вдигне".Подобно изказване е нещо средно между празни приказки на политик в предизборна кампания и обещание на провинило се дете пред майка си, че повече няма да прави така.Ако ситуацията в детско-юношеската школа на ЦСКА в момента е трагична, то своят огромен принос има самият Костадинов, който с пристигането си на директорския пост започна да уволнява треньори, начело с наставниците именно на тези два випуска в школата - Светлин Мирчев и Ангел Калбуров. Вторият бе освободен от поста си, след като спечели титлата с набор 1995!Всеки донякъде запознат със ситуацията в клуба знае, че тези решения бяха взети във връзка с мениджърските интереси на близката до Костадинов сръбска агентка Катарина Паунич, на която клубът дължи пари. А както знаем, собствениците от "Титан" не обичат да плащат. Примерите за това са много: държавата (за наема на ст. "Българска армия"), Миньор (за Румен Трифонов), Пирин (за Спас Делев) и т. н., и т. н.Друг безкрайно противоречив ход на сегашното ръководство на "червените" бе преместването на тренировките на юношите от несъществуващите вече игрища на Червено знаме на базата на хотел "Царско село", с което сякаш се прекъсна връзката на децата с родния им клуб.В Левски проблемите в школата също са много и "сините" не са пример за оптимална работа с подрастващите футболисти, но не може да става и дума за сравнение.Така че подобни загуби на тази с 0:5, която Костадинов определи като "недопустима", всъщност са предопределени с политиката на клуба към юношите. А от спортно-техническия директор се чува само "Дрън-дрън-дрън"...
+1
Не защитавам Костадинов, но по въпроса с базите - държавата изгони ЦСКА от Червено знаме за да си строи залата доколкото знам (тук може да съм в грешка). И представителен отбор (доскоро) и ДЮШ тренират на Царско село тъй като в момента на Панчарево се прави ремонт. Да не стане така, че след няколко седмици като представят подобренията по базата това да бъде отразено бегло за разлика от всички теми които могат да донесат негативизъм и напрежение в отбора и които веднага биват превръщани в топновина.

mironi88 написа:Не защитавам Костадинов, но по въпроса с базите - държавата изгони ЦСКА от Червено знаме за да си строи залата доколкото знам (тук може да съм в грешка). И представителен отбор (доскоро) и ДЮШ тренират на Царско село тъй като в момента на Панчарево се прави ремонт. Да не стане така, че след няколко седмици като представят подобренията по базата това да бъде отразено бегло за разлика от всички теми които могат да донесат негативизъм и напрежение в отбора и които веднага биват превръщани в топновина.
+1
- Alexander Frei
- Контакти:
mironi88 написа:Не защитавам Костадинов, но по въпроса с базите - държавата изгони ЦСКА от Червено знаме за да си строи залата доколкото знам (тук може да съм в грешка).
А бе Мирончо, а бе душко златна...

При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!
- Levskar_90
Alexander Frei написа:mironi88 написа:Не защитавам Костадинов, но по въпроса с базите - държавата изгони ЦСКА от Червено знаме за да си строи залата доколкото знам (тук може да съм в грешка).
А бе Мирончо, а бе душко златна...Ами ако ти си ми наемател в апартамента, за който даже не благоволяваш да си платиш наема, ами ще те изритам бе, душко!
В грешка си отвсякъде, чети и се информирай!
Грешиш колега, ЦСКА е институция при тях заплащането не играе роля

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Alexander Frei написа:mironi88 написа:Не защитавам Костадинов, но по въпроса с базите - държавата изгони ЦСКА от Червено знаме за да си строи залата доколкото знам (тук може да съм в грешка).
А бе Мирончо, а бе душко златна...Ами ако ти си ми наемател в апартамента, за който даже не благоволяваш да си платиш наема, ами ще те изритам бе, душко!
Геренци що не плащат наем, бе душко? Щото едните са равни, ама другите са по-равни!
Щото оня далавераджия Софиански ви го подари три дни преди края на мандата!
Я си гледай ракията и салатата и не се занимавай с глупости.
ruash написа:Alexander Frei написа:mironi88 написа:Не защитавам Костадинов, но по въпроса с базите - държавата изгони ЦСКА от Червено знаме за да си строи залата доколкото знам (тук може да съм в грешка).
Геренци що не плащат наем, бе душко? Щото едните са равни, ама другите са по-равни!
Щото оня далавераджия Софиански ви го подари три дни преди края на мандата!
Я си гледай ракията и салатата и не се занимавай с глупости.
Може и да не плащаме наем,но до момента сме направили инвестиции със 10-тократно по - висока стойност от вашия наем, капиш?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Re: Е.Костадинов заяви: "Обещавам в бъдеще правилна селекция"
и аз мога да инвестирам в нещо мое красавецо. Ти ако живееш под наем - основен ремонт правиш ли ?
Я си гледай ракията и салатата и не се занимавай с глупости.[/quote]
Може и да не плащаме наем,но до момента сме направили инвестиции със 10-тократно по - висока стойност от вашия наем, капиш?[/quote]
И кои сте Вие ,които сте инвестирали бе телчо???Големи думи приказвате Вие от последната спирка на 120,но всичките са без покритие.
Може и да не плащаме наем,но до момента сме направили инвестиции със 10-тократно по - висока стойност от вашия наем, капиш?[/quote]
И кои сте Вие ,които сте инвестирали бе телчо???Големи думи приказвате Вие от последната спирка на 120,но всичките са без покритие.
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!