Новият Орлинов в Цска с номер 11

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sakaliev
Контакти:

Новият Орлинов в Цска с номер 11

Мнениеот sakaliev » 03 окт 2010 14:06

Новото попълнение на ЦСКА Иван Бандаловски бе представено официално днес от спортно техническия директор на клуба Емил Костадинов.Бандаловски ще носи номер 11 в ЦСКА.

„Чувствам се добре. Това, че съм юноша на Левски не означава нищо. Вестниците ме изкараха, че все едно съм част от ултрасите на „сините”. Надявам се феновете на ЦСКА да ме приемат добре. Никога не съм играл професионално в Левски. Да, вярно е, че през лятото имах оферта от „сините”, но тогава имах предложение от отбор от Серия А на Италия, за който уж всичко бе сигурно, но смениха президента”, каза Бандата.

Той коментира и изказванията си след последния мач между ЦСКА и Локомотив София, когато нападна „червените”.

„След тази загуба бях афектиран. Този ЦСКА не е онзи, който беше. Сега има много промени в състава и при треньорите”, добави футболистът.

Бившият национал заяви, че не се притеснява за разликата в точките между Левски и ЦСКА. „Миналата година с Локомотив София водихме 11 точки пред Левски, но след това не успяхме да влезем в Европа. Мисля, че сега няма да е проблем да стопим разликата от Левски”, заяви Бандаловски.

Той допълни, че не е готов функционално да играе в предстоящия мач с Локомотив София, но ще направи всичко възможно след паузата в първенството да е на линия.

Изображение
Много ми прилича на Орлинов и като акъл и като поведение и по външност и по номер11 :twisted: :)
Номер 11 е винаги за Левскари :twisted: :evil: ТО не бе Мъри ,Орлинов ,Бандаловски :twisted:

Narniaa
Контакти:

Re: Новият Орлинов в Цска с номер 11

Мнениеот Narniaa » 03 окт 2010 14:12

Дръжте си го. Да ви е честит.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 03 окт 2010 14:24

Леле каква е мишка е тоя. Бил афектиран, не знам си какво.Да си признае , че е левскар и толкова. А не да се мазни пред червените фенове. Още повече ми падна в очите това леке. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 окт 2010 14:25

Не знам защо феновете на ПФК ''Левски'' плюят така Бандата!Това,че бил там юноша на ''Левски'' нищо не означава!
То и Иван Иванов е юноша на ЦСКА,ама не е цесекар!
П.П.УСПЕX НА БАНДАЛОВСКИ :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 03 окт 2010 14:43

Не разбирам, какво е това сравнение, Орлинов се компрометира отвсякъде, а Бандаловски все още не сме го видяли. Първия се оказа пълен малоумник, а втория е само скандалджия. Дали Бандата ще тръгне по стъпките на Орлин ще видим съвсем скоро. ЦСКА иска да му възтанови кариерата, защото ако се провали и сега, за него футбола е преключен. Дано да се справи за негово и за наше добро.

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 03 окт 2010 14:45

redpride написа:Не разбирам, какво е това сравнение, Орлинов се компрометира отвсякъде, а Бандаловски все още не сме го видяли. Първия се оказа пълен малоумник, а втория е само скандалджия. Дали Бандата ще тръгне по стъпките на Орлин ще видим съвсем скоро. ЦСКА иска да му възтанови кариерата, защото ако се провали и сега, за него футбола е преключен. Дано да се справи за негово и за наше добро.

:roll: :evil:

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 03 окт 2010 15:09

И Пелето e тръгнал от ЦСКА, ма на Герена го боготворяха.
Лично аз мисля, че Бандаловски ако покаже качества няма да има проблем.
Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 03 окт 2010 15:16

Абе Коловати (да тоя дето Дучето прави нещо с жена му) не е ли и той юноша на ЦСКА? И обратно - Пифа е юноша на Лефски.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 03 окт 2010 15:35

Бандаловски е локомотивец ;)
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

БАЙ ШНУР
Контакти:

Мнениеот БАЙ ШНУР » 03 окт 2010 15:44

Pride написа:Бандаловски е локомотивец ;)

кажи чесно :) :) :) :) :)

Върни се в “ЦСКА”