1-вия въпрос е: Какво става със Спас Делев и защо Гьорето спря да разчита на него и все по-рядко го пуска титуляр?
Запознат съм с критиките и настроенията спрямо Делев от други фенове на червените. Да има брак понякога в действията му на терена, да трябва да подобри доста технически аспекти в играта си и да се научи да центрира, да има проблем и с дисциплината. Обаче когато говорим за важен мач, мач с голям отбор, Спасчо е човекът. Спомнете си още едно време в Пирин къв мач направи на Армията за Купата на Б-я. Спомнете си месеци по-късно срещу Левски в Благоевград, тогава Делев направи страхотен мач и накрая го изкараха с линейка, щото не можеше да диша вече от раздаване. Спомнете си миналата година при епохалната победа в Москва. И питам защо по-дяволите Гьорето не го пуска в тези важни мачове- и в Истанбул и вчера в София. Да не говорим за първенството.
2-рия въпрос към Гьорето е: Какво аджеба прави на терена Мишел Платини????
Тоя дето до преди няколко месеца си отиде без да каже на никой в Бразилия, щото къщата му се наводнила. Тоя дето откак дойде в ЦСКА е пълен женчо. Направи един мач срещу Фулъм и до там. Пратиха го в Китай да го продават, той не щял да играе

3-тия въпрос към Гьорето е: Кви са тия тактики 4-4-2 срещу отбор като Порто, макар и на Армията??? Още срещу Литекс ако не се лъжа, Гьорето заложи на 4-4-2 и тогава много се изненадах. За тези, които не разбират много от футбол да уточня, че няма нищо лошо един отбор да играе с двама нападатели, ама за тая работа трябва да имаш яка защита и стабилни халфове. Първото ЦСКА го няма, а и при халфовете положението не е розово. На всичкото отгоре срещу Литекс беше пуснал доколкото помня заедно да играят Шеридън и Тибони. От 20 години сигурно гледам футбол ама такава двойка тарани на терена заедно не бях виждал. Къв е смисълът да играят двама тежки тарани заедно като Тибони и Шеридън, ей тва някой ако ми обясни ще го призная. Подобно е положението и при двойка Платини- Шеридън. ЦСКА в това състояние в момента има много по-голям шанс, ако играе с по-наситена халфова линия и един чист таран, а също и с крила. И като говорим за тактика- добре пуснал си двама тарани, ми къде ти са крилата бе маке, нали трябва някой да им центрира. Видя се вчера, че защитниците на Порто и вратарят им са малко несигурни при центрирания. Ама на... Гьорето излезна без типично крило. Румен Трифонов го пусна като вътрешен халф. Нелсън пък даже не помириса терен. Вместо това първата смяна беше Трекаричи. Едно момче, което въобще не е готово да играе може би даже и в българското първенство, а какво остава срещу Порто
4-тия въпрос е както към Гьорето, така и към ръководството: Защо беше привлечено онова футболистче от Локо Сф, оп сори, те го освободиха, дето до преди два месеца разправяше колко били смешни футболистите на ЦСКА. Ок, може да не е толкова слаб играч, не го познавам много добре като качества. Обаче ние десни бекове в отбора с лопата да ги ринем. Йордан Минев, Павел Виданов, Коста Стоянов и накрая приятната изненада от вчерашния мач Мартин Дечев. В това момче има много хляб, ама ей на Титаните смешни решили пак да правят бизнес с отбора. Кво им пука за него. Нали е ФК "Пазар ЦСКА". Нали трябва шефовете да заредят стока на сергията, че току-виж мине някой чорбаджийски отбор и я купи на висока цена, че да потрият мазно ръце боклуджиите, та да приберат някой лев. А иначе за отборът и нуждите му никой не го грее. Всеки гледа да намаже някой келепир от целият тоя бизнес на дребно, какъвто е сега ЦСКА. И Гьорето ше ми твърди, че познавал играча. Ами от къде го познаваш бе, македонецо? И познавал качествата на Платини? Айде стига. Още една марионетка. Опитва се да се прави на много принципен и строг, ама и тактиката му издишаше вчера и тия аргументи да ги разправя на някой друг