В ЦСКА и днес останаха без заплати!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

В ЦСКА и днес останаха без заплати!

Мнениеот TheClub » 24 сеп 2010 23:39

Ръководството на ЦСКА и днес не изпълни обещанието си да изплати заплатите на футболистите на тима, съобщава "Блиц". Босовете на "Титан" бяха казали, че със сигурност днес ще дадат по две месечни надници на своите играчи, с надеждата така да ги стимулират допълнително за предстоящия двубой с Монтана през уикенда. Това обаче не се случи, а шефовете са дали ново обещание, че този път най-късно до вторник ще се издължат на отбора.

Любопитен факт е, че ако до 5 октомври играчите не вземат пари, така ще се натрупат по 3 неизплатени заплати, което ще им позволи да подадат молби за разтрогване на договорите си по вина на клуба.

“Няма да се стигне до подобна ситуация, защото в началото на следващата седмица футболистите ще вземат заплатите си. Наистина съвсем скоро ще има край на кризата. Просто е нужно още малко търпение”, увериха от ЦСКА.

Междувременно стана ясно, че "армейците" все още дължат пари на Селтик за Килиан Шеридън. Траншът е трябвало да бъде преведен в Глазгоу до 15 септември, но до момента това все още не се е случило.

Мирише ми на ново фиаско утре! Дано не съм лош пророк де!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: В ЦСКА и днес останаха без заплати!

Мнениеот TheClub » 24 сеп 2010 23:40

Или пък това е поредната ПОМИЯ!?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 24 сеп 2010 23:43

Финансовите проблеми дават отражение върху цялата структура на клуба, толкова неуредици в професионален клуб е наистина смешно :!:

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 24 сеп 2010 23:44

Уф, не знам вече. Имам чувството, че на всеки час излиза по една негативна новина за любимия отбор. И утре ако не бием... :|
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Krasi1914

Мнениеот Krasi1914 » 24 сеп 2010 23:46

Пичове , не са виновни футболистите , а собствениците на клуба! Всичко идва от тях , вярно е , че сега не играят вашите, ама без заплата работи ли се ?

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 24 сеп 2010 23:52

Това никаква новина не е :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 сеп 2010 00:39

Мене вече ме е страх да влизам в спортни сайтове! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 25 сеп 2010 09:50

Бате дори да има фиаско утре т'ва не е толкова голям проблем. Проблемът е че тези вече трябва да се махат. Всяко интервю от когато са ни поели завършва с - "ЦСКА ще се оправи, трябва още малко търпение" ; "на всякъде има забавяне на заплатите, криза е" или пък " ЦСКА лека полека си разплаща дълговете" ( макар че всеки ден четеме за нови и нови такива...) явно е че немогът да се справят, а съм сигурен че има хора който биха купили клубът но явно те не искат да го прадват преди да са спечелили поръчките за боклуците на големите градове... миналата година беше същото. ПИСНА МИ!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 25 сеп 2010 10:04

............ ами Титан да плаща на футболистите в натура от това което произвежда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “ЦСКА”