Гьоре изби рибата с бисер

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
steve12
Контакти:

Гьоре изби рибата с бисер

Мнениеот steve12 » 24 сеп 2010 08:48

Треньорът на ЦСКА небрежно се изцепи, че разполага с най-добрите играчи на света!
Загубата от Славия оправда с лошата физическа подготовка и умората от мача с Бешикташ. "Червените" дори не успели да се наспят след гостуването в Истанбул. Гьоре въвежда и нова методика. Преди всеки мач ще пита играчите дали са готови, който не е - ще изхвърча от групата.
Накрая македонецът се закани, че ЦСКА ще излезе по-силен от кризата.
Това наистина много ме разведри тази сутрин, Тези тесли били най- добрите :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rocknrola
Контакти:

Re: Гьоре изби рибата с бисер

Мнениеот rocknrola » 24 сеп 2010 08:55

Нормално за гражданин на държава,която има териториални претенции върху половината земно кълбо и луната.
Обречена е държавата , в която милиционерите взимат повече пари от учителите . Казал го е другарят ЛЕНИН .

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 сеп 2010 09:13

Вие какво очаквате да каже. Все пак е треньор на този отбор. Ако той не ги казва тия неща кой? Надявам се да се справи и да заиграем по -добре.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 24 сеп 2010 09:18

Копеле... вземете изслушайте пресконференцията и след това говороте човека каза ЗА МЕН ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЦСКА СА НАЙ-ДОБРИТЕ НА СВЕТА!Според мен тренера е най-адекватният в момента от ръководството
Money Over Bitches

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 24 сеп 2010 09:19

stannn написа:Вие какво очаквате да каже. Все пак е треньор на този отбор. Ако той не ги казва тия неща кой? Надявам се да се справи и да заиграем по -добре.

+1
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 09:26

losko написа:Копеле... вземете изслушайте пресконференцията и след това говороте човека каза ЗА МЕН ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЦСКА СА НАЙ-ДОБРИТЕ НА СВЕТА!Според мен тренера е най-адекватният в момента от ръководството

Откъс от интервюто на треньора на Милеш(Микрево):"За мен футболистите на Милеш са най-добрите в света!" :oops: :oops: :oops: Ало-о-о,айде по-скромно,де!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 24 сеп 2010 09:28

stannn написа:Вие какво очаквате да каже. Все пак е треньор на този отбор. Ако той не ги казва тия неща кой? Надявам се да се справи и да заиграем по -добре.

Ами очаквам навсякъде в страната да посрещат най силния отбор в света с хляб и сол.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 сеп 2010 09:29

deepblue1963 написа:Откъс от интервюто на треньора на Милеш(Микрево):"За мен футболистите на Милеш са най-добрите в света!" :oops: :oops: :oops: Ало-о-о,айде по-скромно,де!

Малко излизам от темата, но Ясен Петров дали не би казал, че работи с най -доброто. Как мислиш?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 24 сеп 2010 09:35

Нормално е треньорът да се изказва така, каквото и да е положението в отбора. Другият вариант е просто да си тръгне.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 24 сеп 2010 09:38

Гьоре сине майчин много си зле.

Върни се в “ЦСКА”