Нека в тази тема обсъждаме реалните възможности и цели на нашия отбор за настоящия шампионат.
Далеч сме от титлата, единствено купата можем да вземем не за друго, а защото още не сме играли мач за купата ..
Цел първа: Класиране за европейските клубни турнир през сезон 2011/2012!
Цел втора: Намиране и обиграване на оптималния състав за пролетния дял и гонене на Цел първа!
Цел трета: Достойно отпадане от групите на ЛЕ! Желателно е да не сме отново 48/48, поне 47!
Цел четвърта: Запазване на ядрото от футболисти от спортно техническото ръководство на изградения от треньорското ръководство състав!
Според мен това са ни реалните цели. Дори са трудно постижими на фона на моментното ни състояние! Споделете мнението си. Моля без обиди в темата, защото смятам, че е много належаща в момента!
Реални цели на ПФК ЦСКА за сезон 2010/2011
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Реални цели на ПФК ЦСКА за сезон 2010/2011
Напълно те подкрепям, очевидно е, че нямаме сили за нещо повече. Задължението на ръководтвото е да запази основните играчи, а футболистите пък трябва да се доберат до участие в европейските турнири и достойно участие в Лига Европа. За титла вече и дума не може да става.
Последна промяна от Гуу на 19 сеп 2010 18:12, променено общо 1 път.
Братле, треньорът ви, мисли друго за целите:
[center]
Йовановски: Нищо не е изгубено, ще се борим за титлата[/center]
Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски оправда загубата на своя отбор с натрупаната умора от мача с Бешикташ в четвъртък. Според македонеца, все още нищо не е загубено и „армейците” ще се борят дори за шампионската титла.
„Имахме много липсващи футболисти. Имахме няколко положения, от които не се възползвахме, Славия го направи. След лагера ще направим анализа на мача, мисля, че трябваше да вкараме един гол. Животът продължава, ще видим”, заяви Йовановски.
Той обясни липсата на Спас Делев в групата с факта че „в момента има по-добри футболисти от него”
„Мисля, че футболистите имат голямо желание. Бяха изморени от Бешикташ и не можахме да ги възстановим, затова загубихме. Никой не е виновен за загубата. Сигурен съм, че имаме шансове не само за Европа, а и за шампионската титла. Нищо не е изгубено”, допълни македонецът
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Класиране в Лига Европа,спечелване на нац.купа и макс.добро представяне в Лига Европа/печелене на точки/
- edmon_dantes
- Контакти:
С оглед играта ви до момента, влизането в тройката ще бъде истинско чудо.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Madridist написа:Братле, треньорът ви, мисли друго за целите:[center]
Йовановски: Нищо не е изгубено, ще се борим за титлата[/center]
Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски оправда загубата на своя отбор с натрупаната умора от мача с Бешикташ в четвъртък. Според македонеца, все още нищо не е загубено и „армейците” ще се борят дори за шампионската титла.
„Имахме много липсващи футболисти. Имахме няколко положения, от които не се възползвахме, Славия го направи. След лагера ще направим анализа на мача, мисля, че трябваше да вкараме един гол. Животът продължава, ще видим”, заяви Йовановски.
Той обясни липсата на Спас Делев в групата с факта че „в момента има по-добри футболисти от него”
„Мисля, че футболистите имат голямо желание. Бяха изморени от Бешикташ и не можахме да ги възстановим, затова загубихме. Никой не е виновен за загубата. Сигурен съм, че имаме шансове не само за Европа, а и за шампионската титла. Нищо не е изгубено”, допълни македонецът
А какво да каже? Ако каже изгубихме я нали се сещаш на какво ще го направят масата от червените фенове?!
ЕМИЛ написа:Класиране в Лига Европа,спечелване на нац.купа и макс.добро представяне в Лига Европа/печелене на точки/
Това съм написал за цели

edmon_dantes написа:С оглед играта ви до момента, влизането в тройката ще бъде истинско чудо.
Думичката обиграване е ключова!
Последна промяна от TheClub на 19 сеп 2010 18:15, променено общо 1 път.
- Lord_Dexter
- Контакти:
Целта според мен трябва да е да се изхвърлят боклуците от ЦСКА...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
-
Целта на Цска е да извади късмет при жребия за купата на България в кръговете преди Нова година! да нв се пада с 5-6 от отборите които не може да бие на този етап! В поготовката 20-25 нови футболисти,нов треньор,нов автобус,нови маратонки и напролет каквото стане! Това в кръга на шегата. И Левски бяха зле миналата година по това време! Ще се оправи отбора. Просто трябва малко време и търпение!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
TheClub написа:Cesc Fabregas написа:Реално постижима цел е да си платите заплатите на играчите и трансферните суми![]()
Ето от такъва коментари няма нужда темата
Рибата се вмирисва откъм главата, нали знаеш! Като има неуредици, няма как да искаш да са спокойни играчите и да играят добре!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Leooo
- Контакти:
Като нищо може ЦСКА пак да е шампион , толкова рано през сезона нищо не може да се каже !!!
[center]
[/center]