"Днес повече българи от колкото Левски и ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

red__army
Контакти:

"Днес повече българи от колкото Левски и ЦСКА!

Мнениеот red__army » 16 сеп 2010 12:08

.....четох че днес всички правоверни щели по стар номадски обичай да надуват зурли за "Бешикташ",само те останали в Европа от турските отбори които не са яли бой от клубовете на цивилизованата част на ЕС,в който те неистово се надяват да бъдат приети.....напук на откровенни подстрекатели като Батков,Сираков и Ст.Младенов,въпреки че загуба по-малко от 3:0 в Истанбул ще е успех и различен от победа на "Герена" някой ще кажат че е грандиозен провал.....днес да сме повече българи,утре пак сме левскари и цесекари....селяни и граждани....и освен всичко друго работим за клубния коефицента на България и на отборите за следващата година....малко зад нас е Хърватска,не много преди нас са Австрия( с два отбора в ЛЕ)Израел(1 в ШЛ) и Чехия(1 в ЛЕ)....

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: "Днес повече българи от колкото Левски и ЦСКА!

Мнениеот drogooo » 16 сеп 2010 12:26

Успех и на двата НИ отбора!!!
Сърцето ми е жълто-черно трето поколение но днес на два пъти за по 90мин ще забравя за клубните пристрастия.
ИзображениеИзображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 сеп 2010 12:27

Добре, днес ще стискаме палци и ще се радваме /дай Боже/ за Левски и ЦСКА а утре пак ще сме селяните, щом казваш...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 сеп 2010 12:33

Не смесвайте клубния футбол с национални интереси.
Няма сила която да ме накара да повярвам, че фен на Левски ще вика за ЦСКА и обратно.
Това са европейски клубни турнири и съвсем нормално е всеки фен да си гледа неговият отбор и да злослови към противниковия.
Изображение

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 16 сеп 2010 12:44

Аз съм заралия,баща ми,дядо ми,прадядо ми.Всички сме беройци в червата,не мога да търпя Левски и ЦСКА,но тази вечер ще си дера гърлото за тях пред ТВ-то,защото съм БЪЛГАРИН!!!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 сеп 2010 12:44

PFC Litex написа:Не смесвайте клубния футбол с национални интереси.
Няма сила която да ме накара да повярвам, че фен на Левски ще вика за ЦСКА и обратно.
Това са европейски клубни турнири и съвсем нормално е всеки фен да си гледа неговият отбор и да злослови към противниковия.

Да си гледа да ама за второто не съм много на твоето мнение.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 16 сеп 2010 12:49

Успех и на двата ни Български представители в Европа,Не трябва да се делим на Левскари и Цесекари,защото от догодина ще сме не поставени и ще бъде много трудно дори да влезем в групите на ЛЕ,камоли да мислим за прескачане на групите :!:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 сеп 2010 12:54

stannn написа:
PFC Litex написа:Не смесвайте клубния футбол с национални интереси.

Да си гледа да ама за второто не съм много на твоето мнение.

Сега остава да ми кажеш, че Левски довечера ако загуби вътре в теб няма да има нотка на задоволство.

Едно е човек да каже желая ви успех, а съвсем друго са нещата които са засегнати в основният пост на темата.
vladitol написа:Успех и на двата ни Български представители в Европа,Не трябва да се делим на Левскари и Цесекари,защото от догодина ще сме не поставени и ще бъде много трудно дори да влезем в групите на ЛЕ,камоли да мислим за прескачане на групите :!:

За да бъде един отбор поставен и непоставен си зависи само и единствено от него и няма нищо общо с резултатите на другите.
Изображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 16 сеп 2010 13:06

Аз съм цскар и ми е през оная работа за генренци! Няма да викам за тях, но няма да викам и против тях, те са фигуранти за мене! ЦСКА е отбора един единствен на светаа!

...дори не знам дали ще гледам мачовете, снощи се напих на щайга и се влюбих в една дето ме покани да танцуваме, и са мисла да я търся :lol: :lol: :lol: :) :mrgreen: ... много съм прос не и зех номера, ще хода да разпитвам в бара за нея довечера...

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 сеп 2010 13:07

А ако не съм нито левскар, нито цскар, а мразя и двата отбора силно - трябва ли да викам пак за тях, само и само да се вдигне коефициента и да играят пак ТЕ по-напред в ЕКТ... нещо ми се губи "ползата" за България :roll: Да викаме за гробокопачите на българския футбол, за да може да им е по-лесно занапред... баси стокхолмския синдром, баси чудото.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “ЦСКА”