Какъв трябва да е състава на ЦСКА днес?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Какъв трябва да е състава на ЦСКА днес?!

Мнениеот danko_sot » 16 сеп 2010 10:39

Доста вълнуващ мач ни чака довечера. Може да се каже, че има леко притеснение преди него с оглед слабата все още сработеност в ЦСКА, класните играчи на Бешикташ и фантастичната публика на "Инюню". Интересно е с какъв състав ще излезе Гьоре за мача. Естествено аз не вярвам да тръгнем мощно в атака, както македонецът каза в едно интервю скоро. Това би било самоубийство на "Инюню" срещу тези класни играчи, а да не говорим, че от началото на сезона една от най-големите слабости на червените е, че са много уязвими, когато противникът ги хване на контраигра. Но в никакъв случай ЦСКА няма да са опълченците на Шипка 90 минути. Гьоре не е страхлив треньор според мен, а напротив и го доказа срещу Литекс, когато в един момент от мача реши да рискува и пусна Тибони на мястото на някои от вътрешните халфове, ако не се лъжа. Та искам да ви питам какъв трябва ад е съставът и тактиката довечера според вас? Ето моя вариант, който трябва да е според мен

---------------------------М Боли-------------------------------

-Виданов-------Янчев------------Акуаро------------Трифонов

-Тонев---------Галчев------------Тиеро-------------Нелсън---
--------------------------Маркиньос------------------------------

-------------------------Спас Делев------------------------------

Нещо подобно на схемата с Динамо Москва миналата година
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Re: Какъв трябва да е състава на ЦСКА днес?!

Мнениеот vrajdebec » 16 сеп 2010 10:42

Системата трябва да е : 6 - 5 - 0 :)

red maick
Контакти:

Мнениеот red maick » 16 сеп 2010 10:42

И как точно Спас ще е титуляр на върха на атаката вместо Шеридън :roll:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 сеп 2010 10:42

Тошко Янчев не трябва да играе централен защитник!!! Вижда се че не му е удобно там.... Толкова ли няма кой да го замести :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 16 сеп 2010 10:45

По принцип не съм особен фен на това Тошко Янчев да играе като централен защитник, определено не мисля, че Коце Стоянов ще се справи по-зле, дори напротив. Съгласен съм със схемата, която написа, с единствената промяна, че според мен защитата трябва да е така - ляв бек - Румен Трифонов, централни защитници Коце Стоянов и Акуаро, десен бек - Павел Виаднов.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 сеп 2010 10:46

Защо ни е Шеридън в този мач? Какво цял мач ще атакуваме и ще го захранваме с топки ли? Делев е най-добър на върха на атаката, когато се разчита на контраатаки и има празно пространства пред него. Колкото до Тошко Янчев и аз мисля, че мястото му не е в защита, но явно няма кой да играе там вместо него. Може би ако К. Стоянов е във форма може да бъде пробван там, а Тошко да се върне на мястото си. Но си мисля, че дори и да стане така първо ще трябва да бъде тествана евентуалната двойка Стоянов-Акуаро срещу някой по-слаб отбор, за да може и да се сработи
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 сеп 2010 10:48

Но Гьоре ако е умен има добър модел как ЦСКА може да играе навън с такъв отбор и това е мачовете с Динамо. Но разбира се, тогава руснаците бяха в криза, а Бешикташ сега ми се струва доста по-силен отбор, а има по-класни играчи. Все пак аз се надявам и на Райс в този мач ;)

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 16 сеп 2010 10:48

Ако питате Пената, 4-4-3 би бил добър вариант. Искам нападателен футбол, дано Шеридън и Тибони са сред титулярите.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 16 сеп 2010 10:50

----------------------------------------------------Мболи--------------------------------------------------------------------------
Виданов----------- К.Стоянов----------------------------------------------------Акуаро-------------------------Трифонов

-----------------------Янчев----------------------------------------------------------Тиеро------------------------------------

Делев-------------------------------------------Маркинхос-------------------------------------------------------------Нелсън

--------------------------------------------------Шеридън------------------------------------------------------------------------

red maick
Контакти:

Мнениеот red maick » 16 сеп 2010 10:50

danko_sot написа:Защо ни е Шеридън в този мач? Какво цял мач ще атакуваме и ще го захранваме с топки ли? Делев е най-добър на върха на атаката, когато се разчита на контраатаки и има празно пространства пред него. Колкото до Тошко Янчев и аз мисля, че мястото му не е в защита, но явно няма кой да играе там вместо него. Може би ако К. Стоянов е във форма може да бъде пробван там, а Тошко да се върне на мястото си. Но си мисля, че дори и да стане така първо ще трябва да бъде тествана евентуалната двойка Стоянов-Акуаро срещу някой по-слаб отбор, за да може и да се сработи

Шеридън би бил полезен не само ако атакуваме, а и да ги пресира и да отнема топки. Отделно е здрав и мощен и със сигурност ще държи защитниците близко до него за да отваря пространства за другите ни играчи. Отделно играе много добре с глава и при статични положения ще ни е много полезен.

Върни се в “ЦСКА”