Малко грозно от моя страна да коментирам човек, който до преди седмица съм силно казано боготворял, но наистина много го харесвах като човек, треньор и личност...
Но нека проследим "мъжествеността" на "великия" Любо Пенев - "Великия ЦСКАр" - След като се махна или го уволниха (поредната неяснота около ЦСКА) се заговори че Черно Море го искат за треньор... тогава наш Любчо се изцепи че той НИКОГА не бил водил друг отбор в България освен ЦСКА!
И ето ?! Той - "Великия" стана треньор не на кой да е а на Литекс (топ 3 на най-омразните отбори на всеки червен) и взе да разправя разните му там простотии и неговите си "мъжественостти" ...
ПС: Всеки, който ме познава може да потвърди че уважавах Любо АДСКИ много (дет' се казва ми беше като идол, още като футболист), но такива "ЦСКАри" като него и Стойчо Младенов дет' са големи само на приказки не ми ги хвали! (Стойчо и той беше голям докато не му продадоха играчите и не избяга като мишка... [добре че беше Пената!]) ....
ПС2 (към Любо): Колкото и голям футболист си бил като мъж си K#@! (Независимо къв "мъжкар" се опитваш да бъдеш)
edit: K#@! - Песен на KoЯn "cunt" преведено на български - женски полов орган!
Любо Пенев ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Kolec
- Контакти:
Любо Пенев ?
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
- Leooo
- Контакти:
Re: Любо Пенев ?
За пари всеки задника си дава , няма какво да се съди Пената, та то Шумахер се върна да кара във Формула 1 заради парите , пък ще мислиме за Пената , където няма пари за обед !
[center]
[/center]

- Kolec
- Контакти:
Да се продадеш за една баничка или еклерче е едно, друго е да да приказваш много и накрая...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Погледнете го и от друга гледна то4ка,4е това си е работа като вси4ки останали,с тази разлика 4е се шуми малко пове4е от медиите от колкото се полага(все пак и журналистите трябва да вадят пари)и не виждам нищо лошо в това 4овек да си изкарва хляба от това от което разбира.А в краина сметка какво толкова е станало????? сменил е работодателя
ако някои журналист смени медията в която работи с друга,става ли предател???????да не говорим по какъв на4ин се отнесоха от ЦСКА с него.И по разсъжденията ви разбирам,4е след като са го изгонили от ЦСКА(и то заради това,4е 4овека се опита да наложи някаква дисциплина на и без това некадърните футболист4ета от ЦСКА)трябва да се пенсионира и да не работи в никой друг клуб 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
От кога Литекс стана в топ 3 на най-омразните отбори на червените фенове при положение, че почти всяка година си въртят игричките срещу Левски когато както им изнася?
Любо Пенев има право да си изкарва прехраната където си поиска! Ако него го оплюете вие сте е...ти феновете!
Пичове,недейте да плюете Любо,моля ви!
Левскар съм,но също съм и на 30 годинки и уважава всеки от ветераните! Води шампиона на България,не е малко...
Левскар съм,но също съм и на 30 годинки и уважава всеки от ветераните! Води шампиона на България,не е малко...
Да, след като червените се отнесоха с него "подобаващо", Любо Пенев трябваше да отиде да продава пуканки на централна гара, иначе не е никакъв цесекар. Да ти имам логиката ! Не знаех че червените си имате класация за най-мразени отбори. Сигурно заслужавате аплодисменти, как мислите !?
"Топ 3 на най-мразените клубове..." Смешно и жалко ! Съжалявам !
"Топ 3 на най-мразените клубове..." Смешно и жалко ! Съжалявам !
- Botev vratza :-)
- Контакти:
Любослав Пенев е легенда на ЦСКА ...точно срещу този отбор му е дебюта като треньор на Ловеч.Честито на професионалистите...
Ботев Враца и Манчестър Юнайтед
- blue magic
- Контакти:
Като гледах как го посрещате снощи, авторът май няма много последователи. Лично аз очаквах да го предложат за националния, но явно лобито му там не е много силно. Учуди ме и странното отношение към Литекс - топ 3 на най мразените от вас отбори! Че колко мача уреждахте за да прецакате ЛЕВСКИ, колко се молихте на Джуджето да ви купи - чак на мачовете ви ходеше от време на време. Явно авторът е част от някакво друго идейно течение в сектор Г.
Но най-интересно ми е кой е третия мразен от вас отбор?

Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!