Димитър Пенев не може да говори...И КАКВО!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Димитър Пенев не може да говори...И КАКВО!!!

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2008 23:21

Какво значи един човек да е тъп!!!Хайде това е въпрос и към сички малоумни говедца!!!Какво значи думата ''тъп''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
а)Да не разбираш от нищо и да не знаеш нищо!!!
б)Да не можеш да говориш!!!
в)Да казваш на тези които имат проблеми с говоренето че са ''тъпи''!!!

Възможни са 2 отговора!!!
Ето и жокер за най-малоумните:
Да си тъп означава да не знаеш основните работи в живота,да не знаеш основната история и да определяш други хора че са тъпи а в същото време си нямаш и на понятие какво значи думата ''тъп''!!! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Димитър Пенев не може да говори...И КАКВО!!!

Мнениеот Blue_Lion » 15 ное 2008 23:28

Един въпрос : защо да не може да говори ? Не се заяждам,аз го уважавам чичо Митко,просто питам ;)
Изображение

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 15 ное 2008 23:30

Само си представи ако треньора на някой водещ отбор от която и да е европейска страна - Англия, Германия, Франция, Испания, Италия, Португалия... - която си избереш, говореше така... Щеше ли да изкара повече от 2 дни на поста или след първото интервю щеше да бъде уволнен за уронване на престижа на клуба си :)
Какво значи да си станал на толкова години, че да трябва да си гледаш пенсията у вас, а все още не си научил майчиния си език... Според мен трябва да си доста тъп за това... или много талантлив...?

Потребителски аватар
j0rka7a_199

Мнениеот j0rka7a_199 » 15 ное 2008 23:34

Unforgiven_M написа:Само си представи ако треньора на някой водещ отбор от която и да е европейска страна - Англия, Германия, Франция, Испания, Италия, Португалия... - която си избереш, говореше така... Щеше ли да изкара повече от 2 дни на поста или след първото интервю щеше да бъде уволнен за уронване на престижа на клуба си :)
Какво значи да си станал на толкова години, че да трябва да си гледаш пенсията у вас, а все още не си научил майчиния си език... Според мен трябва да си доста тъп за това... или много талантлив...?

Само си представи един треньор да те изведе до бронз на световно и до първото ти европейско ама ти да не си му благодарен, но просто на теб това ти е в кръвта
----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 15 ное 2008 23:40

j0rka7a_199 написа:Само си представи един треньор да те изведе до бронз на световно и до първото ти европейско ама ти да не си му благодарен, но просто на теб това ти е в кръвта

Само си представи един треньор да разполага със Стоичков, Костадинов, Балъков, Лечков, Сираков, Хубчев, Тр. Иванов, Йорданов, Михайлов, Кременлиев, Зл. Янков - и да не направи нищо...? Щеше да е най-големия некадърник. Не знам за теб, но аз гледах тези мачове и бях достатъчно голям за да преценявам кое откъде идва - от треньора или от моженето на играчите. Обясни ми само как Господинът Пенев е говорил на играчите и им е обяснявал как да играят и те как са го разбирали. Може би с преводач?

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 ное 2008 23:41

Аз съм за Чича ви Митко! Дръжте си го, за да имаме и ние реални шансове за шампионата!!! Само не му давайте да се прави на оратор, щото ни хваща съклета да го слушаме, а и най-накрая излиза, че ние сме тъпите... Не можеме да вникнеме в брилянтния му изказ!!! Ми дааа...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 16 ное 2008 00:05

Има ли смисъл да говорим след като обиждате и се подигравате с наи-успелия български треньор.Made in Bulgaria.Типично по български.Това че човека не се изказвал добре пред камерите прави ли го по-слаб треньор или по-малко българин или каквото щете.Чичо Митко е велик и дано да остане по-дълго на Армията.Аиде със здраве и не издребняваите за такива неща. ;)

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 16 ное 2008 00:07

Неможе да говори,но е доказан треньор.Доказва се и сега,когато Ц(*КА е в криза той поддържа отбора.А до автора на тема мога само да кажа,че е ********
;)
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 16 ное 2008 01:29

j0rka7a_199 написа:
Unforgiven_M написа:Само си представи ако треньора на някой водещ отбор от която и да е европейска страна - Англия, Германия, Франция, Испания, Италия, Португалия... - която си избереш, говореше така... Щеше ли да изкара повече от 2 дни на поста или след първото интервю щеше да бъде уволнен за уронване на престижа на клуба си :)

Само си представи един треньор да те изведе до бронз на световно и до първото ти европейско ама ти да не си му благодарен, но просто на теб това ти е в кръвта

Не искам да се заяждам и уважавам Димитър Пенев! Но като е толкова добър трениор защо не направи нищо като пое сегашните национали като е "специалист" защотото не е само от трениора а и от футболистите и на мен да ми дадат футболисти с който той е разполагам 94' и аз ще постигна такъв успех...!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 16 ное 2008 01:50

palante написа:
j0rka7a_199 написа:

Не искам да се заяждам и уважавам Димитър Пенев! Но като е толкова добър трениор защо не направи нищо като пое сегашните национали като е "специалист" защотото не е само от трениора а и от футболистите и на мен да ми дадат футболисти с който той е разполагам 94' и аз ще постигна такъв успех...!!

Тогава млъкни,много си отворен ако си имал такива футболити щял да имаш същите успехи аре бягай някаде и не се спирай.Най ти е лесно да даваш акъл но не и на ПЕНАТА.Ти сигорно не знаеш от коя страна се рита топката нали :?:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Върни се в “ЦСКА”