Евгени Йорданов на линия срещу Локо София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

cesekarcho boys..15

Мнениеот cesekarcho boys..15 » 14 ное 2008 19:57

Пет, 2008-11-14 19:15
Радостна вест за червените фенове. Нападателят на ЦСКА Евгени Йорданов ще води атаката на шампионите в утрешното гостуване на Локомотив София,

Йорданов имаше проблеми с контузия и не попадна в групата за мачовете на червените срещу Черно море и Локомотив Пловдив. След като вече е възстановен и след отчайващите изяви на другите нападатели на армейците Йорданов със сигурност ще получи доверието на Димитър Пенев за утрешния мач.

Португалецът Зе Руи, който не разполагаше с доверието на Стратега, е попаднал в разширения състав. Шанс за изява ще има и Александър Тонев, който все по-рядко попада в тима на Пенев. От групата на червените за столичното дерби отпадна младият Мартин Тошев, който получи шанс за изява, но според треньорския щаб не го е оправдал. Големите липсващи за ЦСКА срещу Локомотив София ще са Владимир Манчев, който все още лекува травмата, получена на вечното дерби и наказаният заради пет жълти картона Маркиньос.

Групата на ЦСКА: Даниел Беконо, Павел Виданов, Александър Бранеков, Иван Иванов, Филипе Машадо, Тодор Янчев, Викторс Морозс, Удожи, Филипе Да Коща, Гардар Гунлаугсон, Венцислав Велинов, Митя Морaц, Йордан Тодоров, , Николай Чипев, Ели Маркес , Владислав Златинов, Здравко Лазаров, Зе Руи, Александър Тонев, Евгени Йорданов.
Koito me uvajava dobre,koito ne da duha supata :D http://www.youtube.com/watch?v=eA0jOt4hFXg

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Евгени Йорданов на линия срещу Локо София

Мнениеот Neron » 14 ное 2008 20:28

Стига копира всяка тема в сайтовете и слагаш тука.Разбрахме всеки може да го прочете.Няма смисъл от подобни теми.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 14 ное 2008 20:28

Този ми ти Евгени няма място в "ЦСКА". Контузен по рождение. Няма какво да се коментира!
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 14 ное 2008 20:32

Аз съм фен на червените, пък не съм никак радостен от тая новина :roll:

Потребителски аватар
ultrasloko
Контакти:

Мнениеот ultrasloko » 14 ное 2008 21:01

mertezaker написа:Аз съм фен на червените, пък не съм никак радостен от тая новина :roll:

:D :D :D а дано играе тоя дърводелец тамън повечко ще ви биеме!МАЧКАЙ ЛОКООООО!!!!!
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!

Потребителски аватар
piggy bank

Мнениеот piggy bank » 14 ное 2008 21:04

evgeni e gola voda . trqbva da go pratqt vav Vihren.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 ное 2008 21:08

Аре стига ст епискали бе!Евгени това Евгени онова.Това ли вие е проблема?Ако Евгени го махнат, ЦСКА ще почне ли да играе п окрасив футбол!?А когато Евгени беше един от голмайсторите за 29 титла?Тогава защо не пискахте?Не може така да плуете определн играч!Той и Георги Илиев беше слаб и Юруков и той ама гледайте какво правят в Черно Море!За мене Маркинйос е много по-слаб ог Гената!Той поне играе със сърце!А не като тоя левак смотан!Много се радвам че няма да играе утре!Дано да пусне Чипев, макар че не съм гледал кой е в групата за мача!Беконо и той е смешник!Тръгнали сте да ми плуете Гената!Утре ако вкара 2 гола ще се радвате нали?Не бива така
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 14 ное 2008 21:10

Сега не е във форма,иначе си е добър Евгени.Според мен ще вкара на Локото.Само Ц С К А

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 ное 2008 21:15

САМО ЦСКА!И УТРЕ ЕЛАТЕ ДА ПОДКРЕПИМЕ ОТБОРА В ТОЯ ВАЖЕН МОМЕНТ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

miron
Контакти:

Мнениеот miron » 14 ное 2008 21:23

"След отчайващите изяви на другите нападатели". Трябва да кажа, че много уважвам чичо Митко, но определено някои неща не мога да разбера. Първо как дава шанс на Гардар Гунлаугсон и Влади Златинов от по - няколко минутки на мач и миналия ден за сефте цял такъв в които те освежават играта на отбора и ги забива в дублажа където най- вече Гари бележи редовно, а Евгени който има 2!!! гола за 10!!! мача получава безброй, безброй шансове. Да не говорим за Мартин Тошев, който аз лично съвсем сериозно заявявам не съм виждал да вкарва гол. И второ след като е с очила аджаба е вижда ли Стратега, че Маркос Антонио Малачиос Жуниор или накратко Маркиньос не е направил един сносен пас напред в последните няколко месеца.Само назад и настрани и въпреки това той е нонстоп титуляр за сметка на Да Коща. Да не говорим за цирковата ни защита и тоя Кирчо който спокойно може да си почива до края на полусезона а да видим Митя Морац поне как играе.Преди да плюем гореспоменатите (Гари, Да Коща и Митя) за пълни отрепки след като имат два мача общо за първия отбор.

ВЪН РАСИСТИТЕ ОТ "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" !!!

Върни се в “ЦСКА”