ЦСКА е добил прозвището "убиец на европейски шампиони" след като 4 пъти се е падал с действащ европейски клубен шампион и три пъти го е детронирал! Това са Аякс , Нотингам Форест и Ливърпул!!! Четвъртия път ЦСКА отново среща Ливърпул този път не го детронира но го побеждава с 1:0 и то на митичния Анфийлд!!!ЦСКА е отстранявал и отбори като Динамо (Букурещ) (8:1 и 2:3), Ювентус (4:1 и 0:2), Партизан (2:1 и 4:1), Олимпиакос (3:1 и 0:1), Панатинайкос (2:1 и 2:0, 2:0 и 1:0), Реал Сосиедад (1:0 и 0:0), Монако (0:0 и 2:0, 2:2 и 2:1), Спарта (Прага) (2:2 и 3:0), Рода (2:1 и 1:2 ), Парма (0:0 и 1:1), Шахтьор (Донецк) (3:0 и 1:2), Байер (Леверкузен) (1:0 и 1:0). ЦСКА е побеждавал и Атлетико Мадрид (1:0), Байерн Мюнхен (2:1, 4:3), Борусия (Дортмунд) (4:2), Валенсия (2:1), Аустрия (Виена) (3:2), но не е успял да ги отстрани.
a fenovete na CSKA sa nai mnogobroini v balgaria i e rekordior po pose6taemost 70hil du6i prez 80g
za uspehite i publikata na CSKA
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
za uspehite i publikata na CSKA
Koito me uvajava dobre,koito ne da duha supata
http://www.youtube.com/watch?v=eA0jOt4hFXg

Re: za uspehite i publikata na CSKA
.
Последна промяна от acmilan на 08 авг 2013 12:47, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
tva e ni6to v sravnenie s istoriqta na CSKAacmilan написа:Левски е отстранявал клубове като Аякс, Щутгарт, Динамо (Киев), Боавища, Глазгоу Рейнджърс, Олимпиакос, Динамо (Букурещ), Дуисбург, Хайдук (Сплит), Брьондби, Славия (Прага), Оксер, Удинезе, Киево, побеждавал е ФК Барселона, Атлетико Мадрид, Олимпик Марсилия, Динамо Букурещ, завършвал е наравно с Ювентус, Милан, Бенфика, Уотфорд, Вердер, Галатасарай, Бешикташ, Шалке 04.
Левски София е българският отбор, изиграл най-много европейски мачове в един сезон - 14 през сезон 2005/06
Левски София е българският отбор, постигал най-голяма победа и като домакин, и като гост в Европейските клубни турнири - срещу един и същи отбор - Рейпас (Финландия) (12:2 в София и 7:1 в Лахти)
Кирил Миланов държи два рекорда за резултатност в ЕКТ - най-много голове отбелязани от един футболист в един мач - 6, както и в два мача от един кръг на турнирите - 10 гола срещу Рейпас Лахти.
ei tva wikipedia golqma rabota be

.
Последна промяна от acmilan на 08 авг 2013 12:47, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
acmilan написа:pi4,az sam si lokomotivec,taka 4e nqma da sporq ili ne6to podobno.samo 4e nali nqma6 ni6to protiv da si kaja mnenieto.spored men,s izklju4enie na liverpool,nqma sa6testvena razlika v uspehite.pak ti kazvam,tova e moe mnenie.vse pak nito ste igrali final,nito pak ste spe4elili kupa,za da imate nqkakva velika istoriq.
IMAME TRI POLUFINALA JELEZNI4ARIO

taka e cesekario,,faktite nqma koi da gi otre4e.prosto ti kazvam,4e tova samo v Bulgaria moje da go smqtame za ne6to veliko.ina4e kakvo 6te kaje6 za ma4a utre na nadejda?va6iqt man4ev mai nqmalo da igrae?
-
acmilan написа:taka e cesekario,,faktite nqma koi da gi otre4e.prosto ti kazvam,4e tova samo v Bulgaria moje da go smqtame za ne6to veliko.ina4e kakvo 6te kaje6 za ma4a utre na nadejda?va6iqt man4ev mai nqmalo da igrae?
0-2 ZA CSKA 4I4O MITKO SI ZNAE RABOTATA

tctctctctctctctctctc,6te si govorim sled ma4a
ako igraem majki kakto sre6tu levski i litex,6te berete mnogo qdove 

А я напиши последните 10 години какви са ви успехите и колко ви е посещаемостта на стадионите, щото и България е била велика по времето на Симеон и е била всичко наред ама нас сега това какво ни топли ? Стига с тия приказки отпреди хиляда години. Отбори като БАТЕ, Клуж и Анортозис за един сезон вече имат по-големи европейски успехи от всички Български отбори взети заедно. Реалността е една, в България в момента футбола е на аматьорско ниво и трябва да се променят много неща за да се подобри.
Това е мнението на един фен който го боли от това което става в България и успехи от преди 30 години, че даже и отпреди 3 години хич не ме топлят.
Това е мнението на един фен който го боли от това което става в България и успехи от преди 30 години, че даже и отпреди 3 години хич не ме топлят.
Последна промяна от IvoDivo на 14 ное 2008 14:06, променено общо 1 път.
-
acmilan написа:tctctctctctctctctctc,6te si govorim sled ma4aako igraem majki kakto sre6tu levski i litex,6te berete mnogo qdove
Ma4a s BDJ(LOKO) NE ME PRITESNQVA TAM SAM SIGOREN 4E 6E BIEM BEZ PROBLEM.PRITESNENIQTASA MI SA OT LITEX