Васил Божков си връща изцяло ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Васил Божков си връща изцяло ЦСКА!
Васил Божков ще изкупи целия контролен пакет от акциите на ЦСКА от "Титан", научи Football24.bg. Както съобщи по-рано през седмицата агенция "Блиц", започнали са преговори между хазартния бос и сегашните собственици Димитър Борисов и Иво Иванов! Преди време се появи информация, че синът на Васил Божков - Антон, ще е новият собственик на клуба. Все още не е ясно дали Васил Божков ще остави най-успелия български клуб на своя наследник и ще остане в сянка, или сам ще се занимава с делата на "Армията".
Re: Васил Божков си връща изцяло ЦСКА!
Това ще е добре за ЦСКА.Но имам един въпрос : нали вие го изгонихте преди няколко години...?Защо не си държите боклукчиите?

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Jimmy8 написа:Това ще е добре за ЦСКА.Но имам един въпрос : нали вие го изгонихте преди няколко години...?Защо не си държите боклукчиите?
Не всички фенове бяха против Божков. Изгониха го само една част привържениците, тези които са вечно недоволни от нещо, тези които сега плюят "титаните".... Всъщност каква ирония на съдбата, преди време "недоволните" разлепяха плакати срещу Божков, плюха го, тъй като "продал титлата" (още какво ли не им роди главата), а сега същите тези, си искат същия този гаден Васил Божков....
Новината е о.к-ама не знам доколко може да се вярва на инфото,въпреки че втора медия през тази седмица съобщава за подобни преговори! Ще е супер ако Антон Божков оглави клуба-той е "болен" цесекарГуу написа:Jimmy8 написа:Това ще е добре за ЦСКА.Но имам един въпрос : нали вие го изгонихте преди няколко години...?Защо не си държите боклукчиите?
Не всички фенове бяха против Божков. Изгониха го само една част привържениците, тези които са вечно недоволни от нещо, тези които сега плюят "титаните".... Всъщност каква ирония на съдбата, преди време "недоволните" разлепяха плакати срещу Божков, плюха го, тъй като "продал титлата" (още какво ли не им роди главата), а сега същите тези, си искат същия този гаден Васил Божков....

- POPCORN
- Контакти:
поне няма да имаме проблеми със заплатите ако не друго
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Това дано не е вярно.Половината от борчовете които сега ТИТАН плащат са от времето на Божков така че ай мерси.
soilwork написа:Новината е о.к-ама не знам доколко може да се вярва на инфото,въпреки че втора медия през тази седмица съобщава за подобни преговори! Ще е супер ако Антон Божков оглави клуба-той е "болен" цесекарГуу написа:Jimmy8 написа:Това ще е добре за ЦСКА.Но имам един въпрос : нали вие го изгонихте преди няколко години...?Защо не си държите боклукчиите?
Втора ли ?
Коя е другата, тъй като общо взето само "Блиц" си е налага тази информация...Като знаем обаче, че по принцип "Блиц" обикновенно познава за новини свързани с ЦСКА, незнам, но като нищо може да се окаже истина...
Нали точно Божков мразеше да плаща навреме ми тогава не смееха българите да се обаждат само чужденците.Лима и Соуса за какво ис тръгнаха защото два месеца не им бе плащано.И Жоао Карлош после в едно интервю там в Белгия си го каза че постояно са им бавели заплатите .Проблема н а ТИТАН е че се доверяват на хора като Костадинов и разни други .POPCORN написа:поне няма да имаме проблеми със заплатите ако не друго
Ако въобще допуснем, че това инфо е вярно, на мен ми е интересно защо Божков реши така от нищото отново да вземе ЦСКА. Едва ли е просто така, защото му е хрумнало да се разнообрази. Очевидно нещо се е променило, нещо, което да го накара да преприеме този ход. Аз лично е надявам да е заради евентуалното разрешително за нов стадион. Това може би не звучи съвсем нереално, след като на Панчерево тече вече сериозен ремонт, а знаем, че там базата е със същия статут както и Армията. Тоест, държавата е дала зелена светлина за основна реконструкция на едната база, МОЖЕ БИ е на ред Армията.
Е, поне си помечтах...
Е, поне си помечтах...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- messi7
- Контакти:
Вие не се радвайте много, поне докато не стане сделката факт. И Левски уж щяха да го купуват кой ли не - та Газпром, ТИМ, Лукойл и накрая нищо. Е това е българинът - от едната крайност в другата. До преди няколко дена нещата бяха плачевни скандал след скандал, сега изведнъж точно обратното - само хубави новини. Някой даже почнахда и да се размечтават( мечтите са безплатни,де). Почвам да се съмнявам дали не е журналистическа партенка тази новина.