Футболистите на ЦСКА !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Футболистите на ЦСКА !!!
футболистите на ЦСКа с 2-3 изключения са пълни п...и!Не треньора ни е виновен, а п...те на терена!Единият взимал 20 другия 10 и пак се бият!Смотаняци, а някой хор едвам изкарват 400 лв и с тия пари трявба да издържат семейство и да си отделят по 20 кинта всвеки месец за да ги гледат!павел дочев ги карал да тичат много... еми това е футбола баткоооооо, тичане и пак тичане, да си учил за друго и да си станал професор!за едното тичане да ми взимаш 10 бона на месец някак си незнам как имаш очи пред обществеността да се оплакваш!Пълни смешници не заслужават да играят в ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Футболистите на ЦСКА !!!
Някои от тях би трябвало да плащат,за да играят!
- vrajdebec
- Контакти:
Ако не се лъжа , то4но ти4ането и дисциплината бяха при4ината да бойкотират и Любо Пенев !
Вчера единствено Делев се раздаде на терена.Т.Янчев-капитан на отбора,който трябва да надъхва съотборниците си,подходи доста несериозно към мача-все едно го боли фара...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Дочев трябва да остане. Тия лигльовци искат някой добряк като ПЕната да дойде, за да си ходят пак на дискотеките. Шефовете не разбраха ли че футболистите са виновни за всичко. ОЧЕВАДНО е че бойкотират Дочев. И сега какво - ще изгонят Дочев и още в четвъртък отборът ще е преобразен - аре стига бе - вън лигльовците от ЦСКА - Дочев да остава
Линкин парк, на тебе батко само едно мога да ти кажа - На Батков комсомолските пари ви затвориха смърдящите усти! Аре вие понеже нищо не бойкотирайте си се радвайте на Бай ви Ганьо, той ще ви нагласи вас.
- POPCORN
- Контакти:
Linkin_Park написа:С извинение за теб пък на кой му дреме? Следя ти от месеци глупостите , който пишеш и по - голяма фурнаджийска лопата от теб , тук на дали има! А кое те подразни в поуста? Кое беше лъжа? След като ви кажем истината в очите , сме ви криви и "осираме" темите?!Нищо , че след няколко часа ще си ги кажете същите неща между вас си и все пак ще признаете какъв цирк сте!
ами поне в този форум на някой хора им пука за мненията ми, защото влизам малко по удавна от тебе и съм доказла ,че мисял малко по-реално то тебе.мен ме дразни само като ти видя ника.влизаш с форума ни цел заяждане.такива като тебе въобще не трявбат да пишат в тоя форум !И ти кой си че не разбрах ,че да казваш кое е истина и кое не ?
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
А ИНАЧЕ по темата едиствения виновник е Дочев и неадекватните му тактики три мача му взимат по еднтичен начин и той неси взима поука с СТОЙЧО МЛАДЕНОВ И ТИЯ ИГРАЧИ МАЧОВЕТЕ ГИ ВЗИМАХМЕ С РАЗЛИКА

Въпреки, че съм славист, миналата година ме болеше да гледам как Левски се мъчеше ...
Сега същото усещане имам и за ЦСКА ....
Не ми е приятно да гледам как някой от двата ни гранда страда и се мъчи в агония ....
Все пак те са олицетворението на българския клубен футбол !
Пожелавам скорошно оздравяване на ЦСКА, да се вдигнат и да заиграят, както това направиха Левски ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- valkata_levski
- Контакти:
Не мога да разбера защо са всичките провокации от нашите.Да ЦСКА няма никаква идея как да играят,ужасно са слаби.И какво от това?Нали след 3-4 години сме ние на тяхното място!Тогава червените ще започнат да се гаврят с нас,а по-умните от тях ще си замълчат,защото ще се сетят какво ги чака.Така кололололото се върти и идва техния ред,после нашия и така до 2012