Какво мислите за Ангел Червенков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Какво мислите за Ангел Червенков?

Мнениеот b0b1 » 14 авг 2010 21:41

Според мен той е добър вариант за заместник на Дочев, ако се стигне до уволнение.Предпочитам настоящия треньор да си изиграе мача с ТНС и да си ходи след това, защото явно човека не може да издържи на напрежението в нашия клуб.Горе/долу от 10тина години наблюдавам футбол сериозно и в такава дупка клуба не е бил за този период.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Какво мислите за Англе Червенков?

Мнениеот soilwork » 14 авг 2010 21:43

Некадърник...добре че му купиха титлата! Европейските мачове доказаха че е несъстоятелен! Освен това е "мека Мария" :evil: :evil:

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Какво мислите за Ангел Червенков?

Мнениеот deepblue1963 » 14 авг 2010 21:45

Съученик ми е.Облича се добре.Учтив.Не лош футболист.Разгледа Шотландия.
Така добре ли беше?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 авг 2010 21:46

deepblue1963 написа:Съученик ми е.Облича се добре.Учтив.Не лош футболист.Разгледа Шотландия.
Така добре ли беше?

Беше лошо нажилен преди 20-тина дена. Оправи ли се човека не знам ?!?! :mrgreen: ..... сега сериозно : Поредният треньор който ще свали нивото на отбора до собственото си ниво на некадърност !!!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 14 авг 2010 21:52

soilwork написа:Некадърник...добре че му купиха титлата! Европейските мачове доказаха че е несъстоятелен! Освен това е "мека Мария" :evil: :evil:

Честно казано си взеха титлата почти без съдииска помощ.Сещам се само за 1 мач срещу Пирин.Иначе съм съгласен, характера му е слаб като на Дочев, но той си спечели титлата с добра селекция.Да не говорим Литекс в каква форма беше когато го пое от стоилов.

Потребителски аватар
makaveli_rip
Контакти:

Мнениеот makaveli_rip » 14 авг 2010 22:11

днеска го видех във Фантастикото в Младост 3 с фланелка на Хартс.Жена му е готина. :)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 авг 2010 22:15

b0b1 написа:
soilwork написа:Некадърник...добре че му купиха титлата! Европейските мачове доказаха че е несъстоятелен! Освен това е "мека Мария" :evil: :evil:

Честно казано си взеха титлата почти без съдииска помощ.Сещам се само за 1 мач срещу Пирин.Иначе съм съгласен, характера му е слаб като на Дочев, но той си спечели титлата с добра селекция.Да не говорим Литекс в каква форма беше когато го пое от стоилов.

Аз се сещам, че миналото първенство Пирин би два пъти Литекс. В кой от двата случая е имало помощ? Но иначе се сещам за много други случаи на съдииска помощ за Литекс, през миналото първенство.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 14 авг 2010 22:18

Влошено копие на Дочев , не виждам как ще реши проблемите , повечето от които не са треньорски.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 14 авг 2010 22:27

DrAvalanche написа:
b0b1 написа:

Аз се сещам, че миналото първенство Пирин би два пъти Литекс. В кой от двата случая е имало помощ? Но иначе се сещам за много други случаи на съдииска помощ за Литекс, през миналото първенство.

Сгреших, сетих се за мач на Локо София.

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 14 авг 2010 23:13

И с него и без него Литекс ставаха шампиони. Титлата се знаеше преди старта на първенството. А сега сериозно. Червенков става да носи конусите на тренировка, и вода на футболистите. Някой го е излъгал , че става за треньор. И проблема не е в Дочев. Примадоните правят номера в отбора, но винаги треньра обира пешкира. Така , че собствениците ще си решават. Ако имат парички да гонят Дочев. Най вероятно има голяма неустойка.

Върни се в “ЦСКА”