Може ли Стойчо Младенов да изкара ЦСКА от кризата?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Може ли Стойчо Младенов да изкара ЦСКА от кризата?
За мен като тренер само той в момента би помогнал да излезем от тази криза.знам че като няма пари веднага бяга,но Дочев за мене не знае къде се намира като го слушам сега по гонг.
Re: Стойчо Младенов
Що бре? Спечелихте точка. Имате напредък

- deepblue1963
buffon написа:Leooo написа:6ЕСТОРЧО НЕ МОЖЕ ПОМОГНЕ НИЩО НА ТОЗИ ЦСКА !
Май беше Тройчо или ти сигурно си ги сумирал от двата мача с Галата.
Прага?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Ихаааа, тема за ЦСКА, в която първите 4 коментара са на левскари, от които нито един смислен.
Последна промяна от Гуу на 14 авг 2010 20:25, променено общо 1 път.
Човекът отказа на ЦСКА, когато разбра, че Костадинов ще е в отбора. Всеки може да си направи изводите защо след така да го наречем играта италианските защитници, които са най-слабите футболисти в цялото първенство. Този Еспозито, който го е довел трябва да го изнасилят публично и да му плаща заплатата до края на договора му
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Стойчо трябва да призная е един от най добрите селекционери в БГ, но не треньори...
Той ако дойде ще изпъди всичките от тоя отбор и ще докара нови португалци... а това няма как да стане в момента...
Той ако дойде ще изпъди всичките от тоя отбор и ще докара нови португалци... а това няма как да стане в момента...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Гуу написа:Ихаааа, тема за ЦСКА, в която първите 4 коментара са на левскари, от които нито един смислен.

Да се надяваме, че "титаните" ще се съвземат и ще бият шута на Костаднов и неговите попълнения...Дочев не е виновен,че разполага с такъв материал.
Thsmith написа:Стойчо трябва да призная е един от най добрите селекционери в БГ, но не треньори...
исках да кажа,че при стойчо има дисциплина.според мен дочев никой не го взима на сериозно
И Мауриньо да е треньор, а Сър Алекс помощник с тези играчи нищо няма да стане. Такива слаби играчи в ЦСКА едва ли са стъпвали някога.