Аз мисля че ЦСКА ще навлезе във форма до средата на първенството а мача с ТНС ще е началото... Прогнозирам труден мач но ЦСКА ще вземе този мач с голова разлика дори !!!
МОЛЯ ФЕНОВЕТЕ НА ПФК ЛЕВСКИ ДА НЕ ПИШАТ !
Прогнози за мача ЦСКА - ТНС
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Прогнози за мача ЦСКА - ТНС
Последна промяна от valio_cska на 12 авг 2010 13:30, променено общо 2 пъти.
Re: Прогнози за мача ЦСКА - ТНС
valio_cska написа:Аз мисля че ЦСКА ще навлезе във форма до средата на първенството а мача с ТНС ще е началото... Прогнозирам труден мач но ЦСКА ще вземе този мач с голова разлика дори !!!
2/3 - 0 за цска...

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
0:1-Логичен резултат.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
фен съм на литекс но съм сигурен че до 1 месец ЦСКА ще са в супер форма-просто трябва малко време
вярвам че ще влязат в груите на лига европа и че заедно с нас ще накараме уефски пак да се молят на пролет на локо сф за лига европа
успех армеици

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
big4eto написа:фен съм на литекс но съм сигурен че до 1 месец ЦСКА ще са в супер форма-просто трябва малко времевярвам че ще влязат в груите на лига европа и че заедно с нас ще накараме уефски пак да се молят на пролет на локо сф за лига европа
успех армеици
[offtopic]Браво, поредното селско мнение...[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
0:1 за ТНС , логиката показва ,че Титаните с тоя резултат ще напълнат джобовете при един добър залог 

-
- Контакти:
UltraBlue написа:valio_cska написа:Аз мисля че ЦСКА ще навлезе във форма до средата на първенството а мача с ТНС ще е началото... Прогнозирам труден мач но ЦСКА ще вземе този мач с голова разлика дори !!!
2/3 - 0 за цска...
Мерси за доверието ама АИК май яко ще ви тупка :D
-
- Контакти:
valio_cska написа:Аз мисля че ЦСКА ще навлезе във форма до средата на първенството а мача с ТНС ще е началото... Прогнозирам труден мач но ЦСКА ще вземе този мач с голова разлика дори !!!
МОЛЯ СИНИТЕ ОТ ПОДУЯНЕ ДА НЕ ПИШАТ !
Сините не са само от подуяне нали ти е ясно ?
big4eto написа:фен съм на литекс но съм сигурен че до 1 месец ЦСКА ще са в супер форма-просто трябва малко времевярвам че ще влязат в груите на лига европа и че заедно с нас ще накараме уефски пак да се молят на пролет на локо сф за лига европа
успех армеици
Видяхме го вашето смешно отборче вчера ... едва едва със съдийска помощ бихте в продълженията отбора на Берое , който е от 1 месец и необигран още ... и пак показаха по стойностна игра от вас . Дебрецен иде .... редно е да се скриете пак и да не ви виждаме поне по форумите !

-
- Контакти:
LEvskar sum ama 6te drasna malko.Mislq 4e Cska 6te vlqzat v grupite s 2 ma4a raven navyn i 1:0 v sofiq 

-
- Контакти:
valio_cska написа:UltraBlue написа:valio_cska написа:Аз мисля че ЦСКА ще навлезе във форма до средата на първенството а мача с ТНС ще е началото... Прогнозирам труден мач но ЦСКА ще вземе този мач с голова разлика дори !!!
2/3 - 0 за цска...
Мерси за доверието ама АИК май яко ще ви тупка :D
АИК ги остави ти на Левски .... дори не мисли за ТНС , мисли си как да биете Видима Раковски , че и това става непосилно вече за вас