Зафиров и Стоянов аут от ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Зафиров и Стоянов аут от ЦСКА!

Мнениеот soilwork » 11 авг 2010 12:04

Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов потвърди появилите се информации, че помощник треньорът Адалберт Зафиров и защитникът Костадин Стоянов са отстранени от представителния отбор на „червените”.

Случаите с двамата са различни. По решение на старши треньора и ръководството на клуба, Зафиров излиза от щаба на Павел Дочев. В момента се обмислят вариантите да бъде предложен нов пост на Зафиров, вероятно в ДЮШ на ЦСКА. Емил Костадинов не разкри повече подробности около решението, свързано със Зафиров. Миналия сезон бившият централен защитник бе за кратко и старши треньор на ЦСКА, като успя да спаси евроучастието на „червените”.

Костадин Стоянов пък на този етап ще се готви по индивидуална програма извън тренировките на представителния отбор. „На този етап това е решението. Павел Дочев ще прецени кога да го върне в групата на ЦСКА. Това решение означава, че Коце Стоянов няма да попада в групата за официалните мачове на отбора независимо дали е контузен или не”, коментира Костадинов. Източник:ГОНГ

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Зафиров и Стоянов аут от ЦСКА!

Мнениеот soilwork » 11 авг 2010 12:07

Както и предполагахме във късната снощна тема! За Стоянов новината е доста изненадваща-очевидно има истина в слуховете че симулира контузия и е във конфликт с Дочев

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 авг 2010 12:08

Ако Стоянов си го е заслужил, нека да го отстранят, но не знам каква е истината, така че не мога да коментирам. Надявам се, че това не е опит насилствено да се намали конкуренцията на Грило за поста ляв бек.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

levskimo
Контакти:

Мнениеот levskimo » 11 авг 2010 12:09

Udoji90 написа:Ако Стоянов си го е заслужил, нека да го отстранят, но не знам каква е истината, така че не мога да коментирам. Надявам се, че това не е опит насилствено да се намали конкуренцията на Грило за поста ляв бек.

тъпо за Стоянов щото е един от най - добрите ви футболисти...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 11 авг 2010 12:14

:?: :?: :?:
[offtopic]Друго си е да има скандали! Нещата в ЦСКА ако се упокоят може да задминем и Ман. Юн Всеки ден трябва да има по нещо което да разпалва страстите в ЦСКА![/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 авг 2010 12:15

levskimo написа:Е в кръга на шегата беше... иначе тъпо за Стоянов щото е един от най - добрите ви футболисти...

И на мен ми стана тъпо от това, ама знам ли какъв е проблемът с него? Ако наистина е играл симулативно, нормални са такива мерки срещу него. И на лагера в Германия имаше проблеми с Дочев, щото не се раздавал на тренировките. Ако наистина е така, макар че е добър, няма да бъде полезен в игра. Пак казвам - дано това не е изкуствен път на осовобождаване на място за Грило в състава (след възстановяването му, разбира се).
Последна промяна от Udoji90 на 11 авг 2010 15:15, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 11 авг 2010 12:17

Udoji90 написа:
levskimo написа:Е в кръга на шегата беше... иначе тъпо за Стоянов щото е един от най - добрите ви футболисти...

И на мен ми стана тъпо от това, ама знам ли какъв е проблемът с него? Ако наистина е играл симулативно, нормални са такива мерки срещу него. И на лагера в Германия имаше проблеми с Дочев, щото не се раздавал на тренировките. Ако наистина е така, макар че е добър, няма да бъде полезен в игра. Пка казвам - дано това не е изкуствен път на осовобождаване на място за Грило в състава (след възстановяването му, разбира се).

Всъщност, той кога ще се оправи от контузията си?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 авг 2010 12:18

Ето и коментара на Зафето: Дочев ме отстрани от отбора. Притеснявал се от мен. Искал съм да влияя над състава. Искал съм да му взема мястото. От самото начало бил резервиран към мен и не ме искал в екипа си. Такива работи[offtopic]Източник Спортал[/offtopic]

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 11 авг 2010 12:24

soilwork написа:Ето и коментара на Зафето: Дочев ме отстрани от отбора. Притеснявал се от мен. Искал съм да влияя над състава. Искал съм да му взема мястото. От самото начало бил резервиран към мен и не ме искал в екипа си. Такива работи[offtopic]Източник Спортал[/offtopic]

Ако това е истина,Дочев много ми пада в очите..

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 11 авг 2010 12:25

Тоя, Стоянов спокоино можем да го вземем в Левски :idea:
Чудесно попълнение на левия бек. Веско е към 30-те така че добре ще го замести. :idea:

Върни се в “ЦСКА”