Халфът на ЦСКА Коста Янев очевидно трудно свиква с ролята на улегнал мъж, въпреки че съвсем скоро приятелката му Мила ще го дари с дъщеричка. Докато гаджето му се справя с несгодите на бременността, Янев вилнее из “Фейсбук” и сваля други момичета, съобщава razkritia.com.
В популярната социална мрежа сливналията си початил с 19-годишната Натали, която е омъжена и има 4-месечен син. Футболистът се опитал да навие момичето за секс и дори я поканил в луксозната си къща в Драгалевци. За да е по-сигурно, изпратил телефон за връзка.
"Не търся известност, правя това от женска солидарност към бременната му приятелка, която надали предполага какви ги върши Коста, докато нея я няма. Уговорих си среща с него, за да го пробвам дали ще стигне до края. Разбира се, не отидох, а веднага потърсих начин всички да разберат що за човек е той. Нека приятелката му научи за това. Вече съм майка и знам как бих се почувствала на нейно място", разказва Натали./БЛИЦ
Цесекар натиска омъжена да му пусне
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Бижутера
- Контакти:
Цесекар натиска омъжена да му пусне
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: Цесекар натиска омъжена да му пусне
тая па, мноооого загрижена някаква си
- liverpul11
- Контакти:
трябва да е била лефскарка,те за друго не стават.
liverpul11 написа:трябва да е била лефскарка,те за друго не стават.
доста тъпичък коментар изнервен ли си нещо
- sir George
- Контакти:
19 годишна и с дете едва на 4 месеца!Тая доста време е закъсняла,явно много успешно си е пазила "розичката" от "пчелички"!
П.С:Сигурни ли сте ,че не е 4 годишна с 19 месечен син?!
П.С:Сигурни ли сте ,че не е 4 годишна с 19 месечен син?!

- TPAKTOP
- Контакти:
Тая наистина много солидарна бре
Аз като не искам някой да ме закача има бутон "блокирай" а не му ходя на гости "да видя какво ще предприеме". Има 4 месечно бебе и се занимава с глупости. Аман!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- david_villa
- Контакти:
Аз не мога да намеря профила на Коста във Фейсбук, май е махнат, ако въобще е бил той. Кой знае какви им ги приказват разните курви и после играчите им били виновни. Все пак, не Коста ще стане баба на 33.
- TPAKTOP
- Контакти:
david_villa написа:Аз не мога да намеря профила на Коста във Фейсбук, май е махнат, ако въобще е бил той. Кой знае какви им ги приказват разните курви и после играчите им били виновни. Все пак, не Коста ще стане баба на 33.
Ама виж и заглавието на темата "натиска" Кой знае оная как се е самопоканила на гости за да има кой да и гледа детето ама той като и отказал и тя търси начин да си го върне!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Е на такива неща не може много много да се вярва. То всеки може да каже - еди кой си ми се натиска във Фейсбук. Освен това е пълно в фалшиви профили на БГ футболисти. Например имаше едни на Веско Минев, Йовов и Телкийски, не може Левкси да има тренировка, а тия да са онлайн - като ту единия е онлайн, ту другия.
Явно беше, че ги е направил един и същи човек.

АС-23 нищо общо с ЦСКА !!!
- david_villa
- Контакти:
fissas88 написа:Е на такива неща не може много много да се вярва. То всеки може да каже - еди кой си ми се натиска във Фейсбук. Освен това е пълно в фалшиви профили на БГ футболисти. Например имаше едни на Веско Минев, Йовов и Телкийски, не може Левкси да има тренировка, а тия да са онлайн - като ту единия е онлайн, ту другия.Явно беше, че ги е направил един и същи човек.
Мен в МайСпейс веднъж някакъв Торес ме добави и почна да ме пита как съм по време на мач на "Ливърпул".