Съставът на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Съставът на ЦСКА

Мнениеот danko_sot » 06 авг 2010 21:47

Искам да питам нещо за състава на ЦСКА. Това за Илиев, че ще преминава в Миньор не знам дали е вярно, но простите сметки показват, че с Тибони, Шеридън, Митко Илиев, Муши и Мигел ставаме с прекалено много нападатели. Даже си мисля, че двама трябва да ни напуснат, не само един. Някои измежду Митко, Руи Мигел и Муши. Вие какво мислите по този въпрос, колко човека трябва да напуснат и кои? Според мен няма защо да се притесняваме чак толкоз, трима нападатели ни стигат. Ясно е че Дочев използва схема с един нападател основно, така си мисля. в случаи на контузии можем да използваме в атака и Делев, Нелсън, Томи Костадинов предполагам също, дори Тонев е играл нападател. Малко е странно че сега ако дойде Шеридън, един измежду ирландеца и Тибони, трябва да седи на пейката. Дори и да играем с двама нападатели в един мач, ми се вижда абсурдно точно те двамата да са заедно на терена. И тук може да имаме проблеми, защото тези играчи и двамата са със визитки и идват да играят титуляри, така си мисля аз. И те двамата ще са недоволни, ако търкат пейката. А друг е въпросът, че и двамата сигурно са с дебели заплати, които ръководството ни плаща, но единият от тях дори няма да играе много мачове предполагам. както и да е малко се отклоних. Друго което е, че след завръщане от подготовката в Австрия се заговори, че някои от юношите ни ще бъдат преотсъпени. Отново ми се струва, че съставът ни е малко по-широк, отколкото трябва. Аз ли съм пропуснал някои новини не знам, но аз не чух кои юноши и кои играчи въобще ще бъдат преотстъпени, а може и да са преотсъпени, но да не съм чул. Но не виждам да са попаднали в групата за първите ни срещи Зехиров, Кр. Велинов, Манчев. Според мен точно те тримата едва ли ще запишат минути, за качествата им не знам, но специално Манчев едвва ли има място на Армията. Но може би те трябва да бъдат дадени под наем, аз така смятам. Но трябва съставът ни да бъде намален като бройка и не е нуждо да работи Дочев пак с голяма бройка играчи и после да се чудим кво да ги правим, както в последните години. В това отношение в Левски работят по добре, те просто гледат да имат по двама равностойни на пост и сега ако вземат дефанзивен халф мисля, че точно така ще стане
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Re: Съставът на ЦСКА

Мнениеот Club Foot » 06 авг 2010 21:59

Не знам как ще им намира място. Платини ако не се лъже тренира с някоя юношешка формация. Лично аз предпочитам Платини и Митко Илиев да са титуляри, или и двамата, но не съм виждал в действие италянците. Колкото по-бързо се решат проблемите и се изчисти състава, толкова по-добре, нашите недоброжелатели в сини екипи се оляха буквално да ни сменят имената, пишат историята ни, присмиват и прочее. Естествено не всички, но голяма част тук са такива. Успех....
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 06 авг 2010 22:05

Дайте ни Мигелчо и Илиев за Христов. :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 06 авг 2010 22:06

Саидходжа и Руи Мигел са пътници ,още повече това, че Дочев почти не разчита на тях най-вече сега (особено на Саидходжа), когато изпитваме сериозна нужда от нападател, е напълно ясно, че няма да започне, и когато се включат Шеридън и Тибони, иначе за какво му е да ги привлича и двамата. Със сигурност е ясно едно - Руи Мигел и Саидхожа приключиха с ЦСКА, от зимата съм убеден, че няма да са повече при нас.

След мача срещу Левски, Дочев каза нещо от рода на - "Липсата на качествен нападател си оказа влияние", това също би трябвало да говори доста красноречиво за всеки нападател (в случая Илиев, който игра тогава), че едва ли бъдещето му във въпросния му отбор е розово. Така че след това изказване на Дочев, съм на мнение, че и Илиев пътник, но този път ще бъде окончателно.

Поне според мен Павел Дочев е твърдо решен да гради атаката около два типични тарана - Шеридън, Тибони и около офанзивни футболисти като Спас Делев, Елиот Гранден, Маркиньос, Томи Костадинов и Александър Тонев. Както вече казах - другите играчи с нападателни функции почти сигурно ще отпаднат.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 авг 2010 22:10

believeinyourself написа:Дайте ни Мигелчо и Илиев за Христов. :lol:
Жоро Метъла може да го вземем срещу Мигелито. Митака не го даваме :lol:

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 06 авг 2010 22:14

Мигелчо да изчезва! Чудно ми е, защо дочев не пуска по-дълго Томи Костадинов! Много хляб има в това момче!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 06 авг 2010 22:18

Митко Илиев и Томи заслужават шанс!

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 06 авг 2010 22:25

Ако пратят под наем юношите и оставят Мигел и Муши и продължат да ги налагат. Ще реша, че са замесени мениджърски интереси вредящи на ЦСКА.

Иначе ако се оттървем от Муши и Мигел бройката пада.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 06 авг 2010 22:29

"Ако пратят юношите" ? Вече започнаха да ги разпращат колега. 8-)

"Академик (София) картотекира трима нови футболисти само ден преди мача си с Видима-Раковски от втория кръг на "А" група. Това са Петър Кюмюрджиев, Михаил Александров и Кристиан Велинов. Договорите им са за по една година, като Велинов е преотстъпен от ЦСКА."

В Академик е и друг юноша - Самир Аесс (доколкото помня).

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 06 авг 2010 22:48

Според мен Мигел и Саидходжа ще си тръгнат през зимата,макар и да ми се иска това да стане по-рано,защото Мигел вече не го издържам.Дочев не разчита и на двамата,а вече привлякохме Тибони,който силно се надявам да е един силен нападател.Имам чувството,че ако вземем Шеридън доста ще спечелим.Млад е,а явно има талант.Дано подпише с ЦСКА.Митко Илиев според мен ще е при нас този сезон,но ще търка пейката,а и там му е мястото.Така и не го разбирам какъв играч е.Щеше ми се да вкара 1 гол поне преди да бъде закотвен на скамейката.Явно не е за ЦСКА,не е някакъв клоун като Руи Мигел,но май му идва в повече.С Тибони и Шеридън като централни нападатели и по крилата с едни много добри футболисти ЦСКА ще има страховита атака...нека все пак ги видим новите,но така се надявам.

Върни се в “ЦСКА”