мнението ми е изцяло положително - за мен той олицетворява ЦСКА такъв какъвто искам да го виждам - интелигентен, умерен, открит, честен и откровен, опитва се да налага и такъв стил на игра
Но опасенията ми са сериозни, че няма да изкара дори до полусезона - очевидно няма подкрепата на ръководството и като нищо ще си измият ръцете с него, както обикновено става.
За съжаление ситуацията в ЦСКА както винаги е ненормална - тече поредната кампания за тотална промяна, без да се представи каквато и да е алтернатива, почти съм сигурен че при следващата загуба нещата ще излязат отново извън релси и ще се искат оставки, ще се отправят заплахи, ще се мерим кой е по-голям цесекар... и както обикновено /по 3-4 пъти на сезон/ става ще си отиде и треньора
Сред медии и фенове се правят опити да се наложи мнението, че Дочев е някакъв аматьор понеже бил водил отбори във втора и трета дивизия в Германия, което е смешно - понеже в България сме големи професионалисти

))
Освен това забелязвам, че самият той почва да губи от своя ентусиазъм и изразява недоумение от случващото се в и около отбора - неадекватното поведение на публиката, трансферите зад гърба му, контузиите на играчите, организацията в клуба като цяло...
казвам всичко това с надеждата, че това няма да се случи - изброих тези нещата, за да покажа колко абсурдна е цялата ситуация според мен и да призова феновете към подкрепа за Дочев и отбора
Пак казвам - Дочев е светъл лъч в българския футбол и заслужава пълна подкрепа, като фенове трябва да се борим, за да получи той нормални условия за работа и съм сигурен, че резултатите няма да закъснеят.