Мнението ви за Павел Дочев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

foryoubitch
Контакти:

Мнението ви за Павел Дочев

Мнениеот foryoubitch » 03 авг 2010 15:44

Аз специално съм Левскар но ме е яд всички го обиждат човека след 20 години в Германия и идва тук и Костадинов му води някакви анонимници Лъчо Танев го напира да пуска неговите хора .Единственото спасение е да го оставят 3-4 години и да изгонят Костадинов или да върнат Пената за 2- 3 години,а по темите на joro65 стига с тази война какво печелите.
Заради такива хора ние на балканите не можем да успеем всички сме едни и същи Сърби ,Българи ,Македонци,
запомнете този виц

Дошла нова пратка при дъвола и той ги сложил в казаните
1казан -Англичани -капакът заварен на 10 места
2казан -Немци -капакът заварен на 20 места
3казан -Българи ,Сърби ,Македонци, - без капак
Помошникът на дявола го попитал защо на Българите няма капак ,
Дявола -Еми те един като се покаже другият веднага го дърпа отново надолу :roll:
Последна промяна от foryoubitch на 03 авг 2010 16:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Re: Мнението ви за Павел Дочев

Мнениеот naiki » 03 авг 2010 15:50

Аз лично подкрепям Дочето,мисля че е точния човек.Просто трябва да му се даде време бе,хора
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 03 авг 2010 15:54

Рано е да се кажат някакви генерални изводи за работата му, но това, че не е бил дълго време в българската действителност доста проблеми ще му създаде, но има време ще се научи. На мен ми хареса някои негови решения което, показа, че футболистите на ЦСКА ще си имат доста проблеми(Ако не се набърка ръководството!) с него ако не си въшат работата. Справка К. Стоянов! А в България това е доста важно условие за успех. За това, че трябва да му се даде време си е безспорен факт!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 03 авг 2010 15:55

Дайте му минимум един полусезон. Тогава правете изводи. Същото и за нашия Ясенчо. Добре тръгна, но досега не сме имали сериозен мач.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 03 авг 2010 16:01

един от най-добрите БГ тренери, истински Специалист (от класата на Мъри, Кольо Спасов, Любо Пенев... ) единственото, което ме дразни в него е,че се прави на ударен, забравил българския, иначе ТОП. не заслужава да се занимава нито с пернишките наркомани от Титан, нито със сакътлъците в червени фланелки. Евала му правя,че каза в очите на Караджов,че е прост селянин-чалгар. Както добре знаем Караджата дава пари назаем в ЦСКА на играчите и всички му се мазнят и го имат за Голяма Работа! :mrgreen:

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 03 авг 2010 16:01

Павел Дочев е класи над Гонзо и Ясен ми е Петров взети заедно. Той учи футболистите си да играят футбол , а не ръгби на терена.

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 03 авг 2010 16:02

човекът дълги години е работел в германия и е привикнал на гелманския манталитет и стил на работа!сега идва в България и се почват скандали интриги мениджъри му се месят взимат се футболисти със меко казано съмнителни качества публиката очаква много и няма лошо в това но като се замислите цска-ри просто при това ръководство който и треньор да дойде не бъде ли оставен да работи на спокойствие не само от публиката тя е там и трябва да изисква максимално най-доброто от любимците си но от ръководните фактори просто успехът е обречен на провал!аз лично мисля ме дочев е добър специалист и трябва да му се даде шанс и време в крайна сметка един отбор не се гради за 2 месеца! ;)
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 03 авг 2010 16:04

Доста интелегентен човек,който обаче не разполага с необходимият материал за да направи качествен отбор
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 03 авг 2010 16:04

Моето мнение за Павел Дочев е много по-добро от това за Ясен Петров,но това не значи ,че ще изкара повече при тази власт на боклукчийте! ;)

the wall
Контакти:

Мнениеот the wall » 03 авг 2010 16:08

мнението ми е изцяло положително - за мен той олицетворява ЦСКА такъв какъвто искам да го виждам - интелигентен, умерен, открит, честен и откровен, опитва се да налага и такъв стил на игра

Но опасенията ми са сериозни, че няма да изкара дори до полусезона - очевидно няма подкрепата на ръководството и като нищо ще си измият ръцете с него, както обикновено става.
За съжаление ситуацията в ЦСКА както винаги е ненормална - тече поредната кампания за тотална промяна, без да се представи каквато и да е алтернатива, почти съм сигурен че при следващата загуба нещата ще излязат отново извън релси и ще се искат оставки, ще се отправят заплахи, ще се мерим кой е по-голям цесекар... и както обикновено /по 3-4 пъти на сезон/ става ще си отиде и треньора
Сред медии и фенове се правят опити да се наложи мнението, че Дочев е някакъв аматьор понеже бил водил отбори във втора и трета дивизия в Германия, което е смешно - понеже в България сме големи професионалисти :)))
Освен това забелязвам, че самият той почва да губи от своя ентусиазъм и изразява недоумение от случващото се в и около отбора - неадекватното поведение на публиката, трансферите зад гърба му, контузиите на играчите, организацията в клуба като цяло...

казвам всичко това с надеждата, че това няма да се случи - изброих тези нещата, за да покажа колко абсурдна е цялата ситуация според мен и да призова феновете към подкрепа за Дочев и отбора

Пак казвам - Дочев е светъл лъч в българския футбол и заслужава пълна подкрепа, като фенове трябва да се борим, за да получи той нормални условия за работа и съм сигурен, че резултатите няма да закъснеят.

Върни се в “ЦСКА”