Къде бяхте феновете днеска????
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Къде бяхте феновете днеска????
Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!

Re: Къде бяхте феновете днеска????
Вкъщи бяхме и гледахме загрявката за мача с ПФК Левски. Мъка голяма е ударила ултрасите. Сега остава тази тема да просъществува по-дълго от 5 мнения.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Е и на мач с аматьори ли да ходят?
- ***cska***
- Контакти:
cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!
ТV+,с мастика и шопска....Дучето - тава не съм аз...Немам нищо общо с тоя шопар и неговите протести...ХА ХА ХА
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Нашият футбол е профисионален нали ? ;/миле гърбавия написа:Е и на мач с аматьори ли да ходят?
***cska*** написа:cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!
ТV+,с мастика и шопска....Дучето - тава не съм аз...Немам нищо общо с тоя шопар и неговите протести...ХА ХА ХА
Преди да говориш глупости се позапознай със ситуацията малко!!Дучето ли организира протеста бе??

cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!
Би ли ми обяснил с думи прости какво точно правите?
Бойкотирате ли? Ако да срещу кой, как и защо?
Протестирате ли? Ако да, срещу кой, как и защо?
Напоследък въобще не мога да схвана какво не ви харесва на вас, въпросните 100 човека, та след огромни издънки от рода на това билета да струва колосалната сума от 5лв или пък една загуба в контрола вие организирате "революция". Обясни ми накратко какъв точно е проблема?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- maximalniq
- Контакти:
Дучето ходи да дава пресконференции, а нашия представител седи до него и мълчи

- ***cska***
- Контакти:
cska_90 написа:***cska*** написа:cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!
Преди да говориш глупости се позапознай със ситуацията малко!!Дучето ли организира протеста бе??
През трибуквието ми е,кой организира протеста - БЕ!
По-слаб ЦСКА не съм виждал от години,и никой неможе да ми налага своето мнение!
Камо ли,да ме накара да отида на стадиона(още повече,че не е нашия,"Българска армия").
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
vaskonti написа:cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!
Би ли ми обяснил с думи прости какво точно правите?
Бойкотирате ли? Ако да срещу кой, как и защо?
Протестирате ли? Ако да, срещу кой, как и защо?
Напоследък въобще не мога да схвана какво не ви харесва на вас, въпросните 100 човека, та след огромни издънки от рода на това билета да струва колосалната сума от 5лв или пък една загуба в контрола вие организирате "революция". Обясни ми накратко какъв точно е проблема?
Кои сме ние първо да се уточим-не членувам никъде-казах че подкрепям протеста и целите му ,но вьпреки това бях на мача днеска за разлика от ВАС!