Червените се наложиха с 2-0 над вечния си съперник
Юношите старша-възраст на ЦСКА победиха вечния съперник Левски с 2-0 в среща от първенството.
Мачът завърши преди броени минути на стадиона в спортната база "Червено знаме". И двете попадения за възпитаниците на треньора Адалберт Зафиров паднаха през първото полувреме.
ЦСКА победи Левски с 2-0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА победи Левски с 2-0
После сме нямали школа.Тея говеда са най-големите пички.
КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>
- cesekar4o_the best
НЕ Е ВЕРНО! НЕ Е ВЕРНО!
2:0 ЗА ПОДУЕНЬE БЕ
И ДА СТЕ БИЛИ НА СТАДИОНА ,ГЛЕДАЛИ СТЕ ДРУГ МАЧ
АБЕ НЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ ПРАВИЛНО
ДАЖЕ ПО ГОНГ ГО КАЗАХА
- POPCORN
- Контакти:
Браво на малките, последните години имам чувстовто че нашата школа израства все повече.Дано да вкаравме повече юноши 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
imat stimul zatova biat malkite...interestno v poduenskia tim s kakav stimul igraiat,sled kato vijdat 4e tam nese stava futbolist......... 

ЦСКА
Извинявайте,че се намесвам във вашия форум,но като гледам как започвате без повод да обиждате едни 18 годишни момчета.Само да ви кажа за сведение,че днес старшата на Левски игра без 9 футболисти от този набор.Те играха всички в понеделник срещу скъпоплатения ви дублиращ отбор и какъв е резултата мисля,че всички вие го знаете.Извинявам се ако съм засегнал някой.Лека вечер на всички
Levski_Sf написа:Извинявайте,че се намесвам във вашия форум,но като гледам как започвате без повод да обиждате едни 18 годишни момчета.Само да ви кажа за сведение,че днес старшата на Левски игра без 9 футболисти от този набор.Те играха всички в понеделник срещу скъпоплатения ви дублиращ отбор и какъв е резултата мисля,че всички вие го знаете.Извинявам се ако съм засегнал някой.Лека вечер на всички
Между другото да те попитам, ти беше ли на "Червено знаме"? И ако 9 от тези юноши са играли в понеделник, къде ви е дублиращия отбор?
msm написа:Levski_Sf написа:Извинявайте,че се намесвам във вашия форум,но като гледам как започвате без повод да обиждате едни 18 годишни момчета.Само да ви кажа за сведение,че днес старшата на Левски игра без 9 футболисти от този набор.Те играха всички в понеделник срещу скъпоплатения ви дублиращ отбор и какъв е резултата мисля,че всички вие го знаете.Извинявам се ако съм засегнал някой.Лека вечер на всички
Между другото да те попитам, ти беше ли на "Червено знаме"? И ако 9 от тези юноши са играли в понеделник, къде ви е дублиращия отбор?
МНОГО ХОРА СА КОНТУЗЕНИ !!!
BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
kronos написа:msm написа:Levski_Sf написа:Извинявайте,че се намесвам във вашия форум,но като гледам как започвате без повод да обиждате едни 18 годишни момчета.Само да ви кажа за сведение,че днес старшата на Левски игра без 9 футболисти от този набор.Те играха всички в понеделник срещу скъпоплатения ви дублиращ отбор и какъв е резултата мисля,че всички вие го знаете.Извинявам се ако съм засегнал някой.Лека вечер на всички
МНОГО ХОРА СА КОНТУЗЕНИ !!!
Значи юношите могат да намерят заместници на 9 титуляра,а дубъла няма резерви, така ли?
АБе много сте зле кви контузии просто в дубала на левски се дава шанс на младите а не както в Цфка на зе руи,исландеца(даже не му знам името) да коща(определен като някои като голямо отритие) настич и други подобни палячовци