ЦСКА победи Левски с 2-0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

ЦСКА победи Левски с 2-0

Мнениеот msm » 05 ное 2008 17:11

Червените се наложиха с 2-0 над вечния си съперник
Юношите старша-възраст на ЦСКА победиха вечния съперник Левски с 2-0 в среща от първенството.

Мачът завърши преди броени минути на стадиона в спортната база "Червено знаме". И двете попадения за възпитаниците на треньора Адалберт Зафиров паднаха през първото полувреме.

Потребителски аватар
redguy
Контакти:

Re: ЦСКА победи Левски с 2-0

Мнениеот redguy » 05 ное 2008 17:22

После сме нямали школа.Тея говеда са най-големите пички.
КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 05 ное 2008 17:28

НЕ Е ВЕРНО! НЕ Е ВЕРНО!
2:0 ЗА ПОДУЕНЬE БЕ
И ДА СТЕ БИЛИ НА СТАДИОНА ,ГЛЕДАЛИ СТЕ ДРУГ МАЧ
АБЕ НЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ ПРАВИЛНО
ДАЖЕ ПО ГОНГ ГО КАЗАХА

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 ное 2008 17:33

Браво на малките, последните години имам чувстовто че нашата школа израства все повече.Дано да вкаравме повече юноши :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
montello

Мнениеот montello » 05 ное 2008 17:35

imat stimul zatova biat malkite...interestno v poduenskia tim s kakav stimul igraiat,sled kato vijdat 4e tam nese stava futbolist......... :oops:
ЦСКА

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 05 ное 2008 17:41

Извинявайте,че се намесвам във вашия форум,но като гледам как започвате без повод да обиждате едни 18 годишни момчета.Само да ви кажа за сведение,че днес старшата на Левски игра без 9 футболисти от този набор.Те играха всички в понеделник срещу скъпоплатения ви дублиращ отбор и какъв е резултата мисля,че всички вие го знаете.Извинявам се ако съм засегнал някой.Лека вечер на всички

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 ное 2008 17:49

Levski_Sf написа:Извинявайте,че се намесвам във вашия форум,но като гледам как започвате без повод да обиждате едни 18 годишни момчета.Само да ви кажа за сведение,че днес старшата на Левски игра без 9 футболисти от този набор.Те играха всички в понеделник срещу скъпоплатения ви дублиращ отбор и какъв е резултата мисля,че всички вие го знаете.Извинявам се ако съм засегнал някой.Лека вечер на всички

Между другото да те попитам, ти беше ли на "Червено знаме"? И ако 9 от тези юноши са играли в понеделник, къде ви е дублиращия отбор?

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 05 ное 2008 17:55

msm написа:
Levski_Sf написа:Извинявайте,че се намесвам във вашия форум,но като гледам как започвате без повод да обиждате едни 18 годишни момчета.Само да ви кажа за сведение,че днес старшата на Левски игра без 9 футболисти от този набор.Те играха всички в понеделник срещу скъпоплатения ви дублиращ отбор и какъв е резултата мисля,че всички вие го знаете.Извинявам се ако съм засегнал някой.Лека вечер на всички

Между другото да те попитам, ти беше ли на "Червено знаме"? И ако 9 от тези юноши са играли в понеделник, къде ви е дублиращия отбор?

МНОГО ХОРА СА КОНТУЗЕНИ !!!
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 ное 2008 18:03

kronos написа:
msm написа:

МНОГО ХОРА СА КОНТУЗЕНИ !!!

Значи юношите могат да намерят заместници на 9 титуляра,а дубъла няма резерви, така ли?

yasennn
Контакти:

Мнениеот yasennn » 05 ное 2008 18:12

АБе много сте зле кви контузии просто в дубала на левски се дава шанс на младите а не както в Цфка на зе руи,исландеца(даже не му знам името) да коща(определен като някои като голямо отритие) настич и други подобни палячовци

Върни се в “ЦСКА”