Как се комуникират подготовките на двата ни гранда в Гонг
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Как се комуникират подготовките на двата ни гранда в Гонг
http://gong.bg/view_article.php?article_id=145653 и http://gong.bg/view_article.php?article_id=144403. Как премина подготовката на двата софийски гранда? ЦСКА падна на старта от Интер Баку, победи някакви аматьори на два пъти и победи гръцкия участник в ШЛ и местния фаворит Арминия /в областта в която се подготвя/. Левски направи една победа /съжалявам но мисля че беше над някакви украинци/ и загуби две срещи срещу Аустрия и някакви слабаци от Румъния, един мач не се доигра поради скандали между двата отбора, но резултата беше 1 на 0 за кипърците. При тези резултати, някак си е логично оптимизъм да лъха от статията на Н. Александров и по-скоро скептицизъм или най-много реализъм от статията на В. Грънчаров. Двата отбора заложиха на различни треньори - единия с опит само във втородивизионен немски футбол, а другите на треньор без никакви особени успехи в Бг. Видно е, че пари няма и в двата отбора или поне не и достатъчно. Защо обаче Ники избира този тон на комуникация, а Вальо напротив - призовава сините фенова да подкрепят отбора си, независимо от всичко. Какво се случва според вас, какви са причините за тези коренно различни подходи?
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
Re: Как се комуникират подготовките на двата ни гранда в Гонг
Ами според мен Ники доста добре знае за какво става въпрос и за това не тръгва с голямата кошница, както го правиме ние феновете на ЦСКА през последните 20 години и винаги оставаме разочаровани след т'ва. За това ми се струва, че гледа реално на нещата, а и да не забравяме че статията е преди мача с ПАОК. очакваме тези дни или по-скоро четвъртък най-късно като се приберат да напише някаква обобщителна статия и ми се струва, че ще е по-оптимистична.Колкото това за призоваването на феновете, съвсем нормално е да се призовават след като последните 5-6 мача сме повече от тях и с по-добра хореография, въпреки че 2 години не сме ставали шампиони, въпреки лицензгейт.Фенът на ЦСКА няма нужда се призовава. Той като види, че се работи правилно и че игричките са понамалели веднага се връща на стадиона, няма значение дали играеме красиво, грозно, дали губиме или печелиме...
Забелязах някакво затъмнение по националните ни медии за ЦСКА - ПАОК. Нито думичка. Само Литекс - Рудар и две думи за ПФК Левски. Доста странно
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
И по добре да си траем. Това са само контроли, нищо хубаво все още не се е случило.
Здравей Redman,
аз съм Ники Александров, не се шашкай пиша от регистрацията на Стенли...няма лъжа и измама
По принцип рядко пиша тук, но сега ми хареса добре зададената ти тема. Още повече, че я видях веднага след като приключих дълъг коментар точно на тази тема. Вероятно утре ще можеш да го прочетеш. Обичам, когато нещата са зададени интелигентно, а без простотии от сорта "глей тия как пишат" или още по-низки мнения.
В материала си, както и тук ти обяснявам защо ми е такава призмата. Защото ЦСКА няма никаква нужда от поредно изкуствено помпане и след това да дойде разочарованието. Което не означава бягане от амбиции и гонене на цели. Напротив. Просто обяснявам, че в момента в ЦСКА е много по-спокойно от други лагери. Няма напрежение, няма излишни емоции. Може би донякъде идва и от треньора, утре ще прочетеш повече мнението ми за това. Да, следях внимателно всички отзиви и от лагера на Левски, където след всяка загуба обясняваха как този път Левски бил играл супер и вече имали страшен отбор. Това си е въпрос на избор на "комуникиране" на ситуцията, както ти се изразяваш. Всеки има право на такъв избор.
На мен лично също по ми допада този подход – по-скромния. Явно това лято и ЦСКА го е избрал. А аз не искам да изглеждам глупаво отстрани и да го забелязвам, но напротив, да помпам, помпам и накрая евентуално аз да стана за смях. Просто реално пресъздавам ситуацията в отбора.
Това е....с интерес, ще следя дискусията тук, гледам вече първите няколко мнения са потвърждение на това, което се опитах да ти кажа...от първа ръка ,както се казва..
Чао
аз съм Ники Александров, не се шашкай пиша от регистрацията на Стенли...няма лъжа и измама

В материала си, както и тук ти обяснявам защо ми е такава призмата. Защото ЦСКА няма никаква нужда от поредно изкуствено помпане и след това да дойде разочарованието. Което не означава бягане от амбиции и гонене на цели. Напротив. Просто обяснявам, че в момента в ЦСКА е много по-спокойно от други лагери. Няма напрежение, няма излишни емоции. Може би донякъде идва и от треньора, утре ще прочетеш повече мнението ми за това. Да, следях внимателно всички отзиви и от лагера на Левски, където след всяка загуба обясняваха как този път Левски бил играл супер и вече имали страшен отбор. Това си е въпрос на избор на "комуникиране" на ситуцията, както ти се изразяваш. Всеки има право на такъв избор.
На мен лично също по ми допада този подход – по-скромния. Явно това лято и ЦСКА го е избрал. А аз не искам да изглеждам глупаво отстрани и да го забелязвам, но напротив, да помпам, помпам и накрая евентуално аз да стана за смях. Просто реално пресъздавам ситуацията в отбора.
Това е....с интерес, ще следя дискусията тук, гледам вече първите няколко мнения са потвърждение на това, което се опитах да ти кажа...от първа ръка ,както се казва..

Чао
Модераторите не са ви враг!
Ники, вчера те търсих в facebook, обаче не ти открих името. Минаото лято беше тишина на армията, но накрая стана атомна експлозия. [offtopic]http://pomiqrat.blog.bg/sport/2009/07/23/tishina-na-quot-armiiata-quot.368397[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Здравей Ники,
Четох ти мнението относно подготовката и ми стана много интересно нещо да те попитам. как виждаш нападението на отбора , имам предвид не се ли нуждаем от нов нападател,който да е по-класен от Муши и Мигел?! Защото чувам,че Дочев казва ,че може и с този материал да се работи, което е странно особено ако е гледал ЦСКА последния сезон. А и в тази връзка имаш ли "инфо" дет се казва си близо до тима ще вземем ли такъв играч или всичко са балони? Шеридън, Воскамп или някой друг?
Четох ти мнението относно подготовката и ми стана много интересно нещо да те попитам. как виждаш нападението на отбора , имам предвид не се ли нуждаем от нов нападател,който да е по-класен от Муши и Мигел?! Защото чувам,че Дочев казва ,че може и с този материал да се работи, което е странно особено ако е гледал ЦСКА последния сезон. А и в тази връзка имаш ли "инфо" дет се казва си близо до тима ще вземем ли такъв играч или всичко са балони? Шеридън, Воскамп или някой друг?
Двете цитирани статии НЕ СА страните на една и съща монета! Съвсем различни са. Вальо призовава към подкрепа за отбора, защото в единството е силата на Левски, докато Ники доколкото разбирам предпочита да се въодушевява от реална "тишина на Анфийлд" в официален мач, а не от гръмки победи в контролите. Просто са на различна тема. Аз лично намирам и двете статии за напълно подходящи както за Левски, така и за ЦСКА.
Просто сменете имената на играчите и отбора в статията на Вальо и ще получим един прекрасен материал за първия евромач на ЦСКА. А и статията на Ники не е много далеч от състоянието на Левски имайки предвид последните 2, 3 години.

Нормално е да се призоват феновете да подкрепят отбора в новата кампания както прави Грънчаров.Левски имаше изграден отбор и миналата година но това не му попречи да бъде безобразно слаб.Какви са впечатленията от новите попълнения .От това което видях в мача с Паок Акуаро има класа а другите май са загадка.При всички положения Н.Алексанров е по обективен и при коментарите и при споровете в студиото.
Как се комуникират подготовките на двата ни гранда в Гонг ------- родна реч, омайна сладка
!!! Що ще думичката комуникират в това изречение ? Май трябваше да се употреби думичката "отразяват" ?! При употребата на "комуникират" се получава, въпроса, двата гранда как общуват помежду си по повод на подготовките си ?!?! АБСУРДНО НАЛИ !!!
Ходете на училище, деца и си учете уроците. Стига с тия екшън - игри на компютрите . Научете се да говорите правилно и да знаете значението на думите !!!

Ходете на училище, деца и си учете уроците. Стига с тия екшън - игри на компютрите . Научете се да говорите правилно и да знаете значението на думите !!!

Последна промяна от НКВД- на 13 юли 2010 14:44, променено общо 1 път.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !