Ето и съобщението, което бе разпространено чрез официалния сайт на клуба:
„Предвид големия интерес относно продажбата и цените на абонаментните карти за сезон 2010/2011, ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД взе следното решение:
Абонаментните карти за сектор „Г” на стадион „Васил Левски” ще могат да бъдат закупени на преференциална цена от 58 лв. от всички членове на юридически регистрираните фен клубове на ЦСКА в страната и чужбина.
ВАЖНО! Председателите на юридически регистрираните фен клубове могат да закупят необходимите им абонаментни карти само срещу документ, удостоверяващ тяхното създаване и списък на феновете, които ще бъдат ползватели на картите.
Напомняме, че за ученици и пенсионери билетите за сектор „В” ще се продават на цена 2 лв., а инвалидите ще влизат безплатно.
Бонус!
100 бр. абонаментни карти за сектор „Г” ще бъдат раздадени безплатно на социално слаби граждани и студенти при представяне на документ удостоверяващ трудовия им статус към момента или студентска книжка.Абонаментните карти ще бъдат раздавани до изчерпване на бройките.”
http://www.ultras-bg.com/79/CSKA-namali ... tor-G.html
ЦСКА намали цените за сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЦСКА намали цените за сектор Г
И вход свободен да сложат, пак определени персони ще намерят нещо, за което да се заядат...
- mertezaker
- Контакти:
да видим тези на които им бяха скъпи билетите и правят бойкоти, какво ще правят сега
Абе еййй....сега те задължават да пълниш гушите на председадтелите на фенклубове в страната. И да видим като си от Варна, Бургас, Русе, Карнобат, Плевен и др градове в провинцията как ще идваш да си ползваш картата на мачовете с Миньоро, Сливен, Монтана, и др такива отборчета. Колко хора ще дойдат от София за цена от 10 лв и карта 90 лв. Някой ако ги имат добре - аз ги нямам
хах хахахаха смешни сте !!!!!!!!!!!!

.......И ми наричат БОНУС хората инвалиди????? Това ли ти е БОНУСА??? Това трябва да ти е политика, а не бонус смешници такива!!!!
- POPCORN
- Контакти:
сега какво трявба да направя за да си купя такава карта?нещо не разбрах аз.трявба да покажа документ , че съм от фенклуба така ли или какво?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
Титаните клекнаха на Дучето
Защо да дават 10 лева за "любимият" отбор , вместо да изпушат 2 кутии цигари или пият една голяма водка повече по дискотеките
И това е определящата се като "най - вярна" публика в България
ПП: Въобще не се учудвам! Те си тръгнаха в 70-тата минута и то с лозунг пред агитката "завинаги верни" , та 10 лева ще заделят за уж "любимият" си отбор!

ПП: Въобще не се учудвам! Те си тръгнаха в 70-тата минута и то с лозунг пред агитката "завинаги верни" , та 10 лева ще заделят за уж "любимият" си отбор!

POPCORN написа:сега какво трявба да направя за да си купя такава карта?нещо не разбрах аз.трявба да покажа документ , че съм от фенклуба така ли или какво?
Да, за да ползваш промоцията, трябва да си от някой от фенклубовете. Идеята на упражнението е да се усмирят "ултрасите" от сектор "Г", че да нямат повод да протестират...

- vladitol
- Контакти:
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,