Емо Костадинов ще гони единствения треньор на ДЮШ на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Емо Костадинов ще гони единствения треньор на ДЮШ на ЦСКА
Току-що прочетох, че Емил Костадинов щял да гони единствения треньор на ДЮШ на ЦСКА, който направи отбора си шампион- на набор 95. Също и на набор 96 щял да гони треньора, който пък докара отбора си до финал. Според статията в спортал Емо щял да махне всички треньори на ДЮШ на ЦСКА и да докара вместо тях сърби. Знаем ги тези сърби ние. Като Ненад Настич и онзи Мтавджич. Емо спри се малко и много внимавай кво правиш в ЦСКО, щот феновете са такава сила и скоро ще го разбереш, ако правиш глупости за комисионни
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Eмо почна с глупостите
Trqbva da si lud da vqrva6 na Sportal 

Абе седи малко
Споко...чакайте да излезе в някоя сериозна медия...кво ги слушате тея спортал ! 

- delqnski47
- Контакти:
Да бе щял да довежда сърби......ехх спортаал,спортаал....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
И много добре ще направи Емо ... Нов бардак със стари курветини не се прави ... Нагледахме се на мамини синчета и връзкарчета. Време е тази школа да започне да произвежда футболисти за първия отбор , иначе от нея файда няма никаква ... Адалберт Зафиров добута дори до първия отбор некадърния си син , а заради лансирането му през годините са "изгорели" сигурно тези , които заслужават наистина тази чест. Сърбите поне няма да се занимават с шуробаджанащина и ще работят професионално с децата. А тия родители , които псуваха вчера малките таланти от Етрополе на финала при набор 1995 са най - големите боклуци и не заслужават синовете им да играят в ЦСКА ... Ако бях на мястото на Емо щах да изхвърля синовете им от отбора. При тези възрастови групи не е толкова от значение победата ... Там трябва да се възпитават тези футболисти да уважават противника си , а не да бавят играта цяло полувреме , само и само да добутат мача ... Да го махат този треньор ... Той няма какво да даде на ЦСКА. Та тия деца не можаха да изиграят и половин полувреме ( двайсетина минути ) и клекнаха физически ... На какво ги учи тоя треньор ? Да чистят топката по - надалече ли ? С двете ръце подкрепям Емо да уволни всичките сегашни треньори в ДЮШ и да назначи сърби ... Тия треньори , които сега са там също са назначени с "връзки" още от време оно ... Метлата и всичко наново ... Браво на Емо Костадинов и на новия шеф на ДЮШ Георги Георгиев ! 

viroglav написа:И много добре ще направи Емо ... Нов бардак със стари курветини не се прави ... Нагледахме се на мамини синчета и връзкарчета. Време е тази школа да започне да произвежда футболисти за първия отбор , иначе от нея файда няма никаква ... Адалберт Зафиров добута дори до първия отбор некадърния си син , а заради лансирането му през годините са "изгорели" сигурно тези , които заслужават наистина тази чест. Сърбите поне няма да се занимават с шуробаджанащина и ще работят професионално с децата. А тия родители , които псуваха вчера малките таланти от Етрополе на финала при набор 1995 са най - големите боклуци и не заслужават синовете им да играят в ЦСКА ... Ако бях на мястото на Емо щах да изхвърля синовете им от отбора. При тези възрастови групи не е толкова от значение победата ... Там трябва да се възпитават тези футболисти да уважават противника си , а не да бавят играта цяло полувреме , само и само да добутат мача ... Да го махат този треньор ... Той няма какво да даде на ЦСКА. Та тия деца не можаха да изиграят и половин полувреме ( двайсетина минути ) и клекнаха физически ... На какво ги учи тоя треньор ? Да чистят топката по - надалече ли ? С двете ръце подкрепям Емо да уволни всичките сегашни треньори в ДЮШ и да назначи сърби ... Тия треньори , които сега са там също са назначени с "връзки" още от време оно ... Метлата и всичко наново ... Браво на Емо Костадинов и на новия шеф на ДЮШ Георги Георгиев !
+1. Трябва нещо да се направи нещо, за да изчезнат всички връзкари и да играят хора, които милеят за ЦСКА и разбира се имат таланта да бъдат футболисти

Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Никой няма право да обвинява децата, че са играли грозно. Шампиони ли са, шампиони са! Тренират на сгурия по селата, но бият, защото са от ЦСКА и знаят, че най-важна е победата.
redpride написа:Никой няма право да обвинява децата, че са играли грозно. Шампиони ли са, шампиони са! Тренират на сгурия по селата, но бият, защото са от ЦСКА и знаят, че най-важна е победата.
Да виждаш някой тук да обвинява децата ? На тази възраст победата не трябва да е на всяка цена ... Точно поради това мислене от ДЮШ не е излязъл нито един свестен футболист през последните двайсет години ... Ако изключим Емо и Любо , то десетилетията стават и повече. А децата не са играли грозно , те просто бавеха играта , след като поведоха и нито аз , нито ти сме им давали такива наставления ... А това е пародия за футболист на ЦСКА ... Този , който ги учи на тези "тарикатлъци" още докато са на 15 години убива развитието им още в зародиш и по - скоро приема победата им като пирова и лична , отколкото като победа за децата на ЦСКА. Всички червени фенове имат право да си изказват мнението ... кой , както намери за правилно ... И не , на 15 години победата не е най - важното нещо , дори и тези , които играят да са футболисти на ЦСКА ...
viroglav написа:Адалберт Зафиров добута дори до първия отбор некадърния си син , а заради лансирането му през годините са "изгорели" сигурно тези , които заслужават наистина тази чест.
Човек, и Адалберт Зафиров е син на един голям армейски футболист - Иван Зафиров - макар че не е чак като баща си, и той, и брат му, не бяха лоши футболисти. Не плюйте децата така, на вересия, щото са деца на някой си.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
защо написа:viroglav написа:Адалберт Зафиров добута дори до първия отбор некадърния си син , а заради лансирането му през годините са "изгорели" сигурно тези , които заслужават наистина тази чест.
Човек, и Адалберт Зафиров е син на един голям армейски футболист - Иван Зафиров - макар че не е чак като баща си, и той, и брат му, не бяха лоши футболисти. Не плюйте децата така, на вересия, щото са деца на някой си.
Знам Адалберт Зафиров чий син е ... Знам обаче и как лансира сина си от години ... Мен не ме интересува кой на кой е син или баща. Мен ме интересува в ЦСКА да играят възможно най - добрите футболисти и отбора да побеждава. Защото никой не е по голям от ЦСКА , даже и да се казва Зафиров младши или старши без значение. Останах като гръмнат , като видях , че в последния мач от първенството , възползвайки се от временната си длъжност на старши треньор Адалберт Зафиров беше включил в групата , а по - късно и пуснал в игра сина си в първия отбор , който с нищичко не го е заслужил. Гледал съм много мачове на групата , която водеше Адалберт в ДЮШ и си личи , че на това момче призванието му не е да става футболист и то на ЦСКА при това ... Никой не е дал толкова на ЦСКА , та да може да си позволява да вкарва в отбора родата си ... Стойчо Младенов беше тръгнал по същия път , но навреме се осъзна и синовете му потърсиха късмета си другаде. Синовете на Джони Велинов също зорлем ги бутат в отбора ... Видя се , че този дето го бяха взели за вратар не става за нищо ... Сега на път е този дето го взимат за бег да си хване пътя. Съжалявам , но за мен шуробаджанащината е голям проблем за ЦСКА и няма да престана да плюя по тези , които я приемат за нещо нормално и вреждат децата си ... а навярно тези , които наистина заслужават да облекат червената фланелка няма никога да имат шанса да го направят. Сигурен съм , че това се е случило с десетки младоци през годините , точно заради аналозите на Зафиров и Велинов , а вчера в отбора играеше и сина на Коце Янчев ... И какво ? Сега синовете , после внуците , а после и синовете на внуците ... Това е порочна практика и аз , като фен на ЦСКА не я приемам ...