Поклон за агитката от сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ivonpifon
Контакти:

Поклон за агитката от сектор Г

Мнениеот ivonpifon » 02 ное 2008 15:00

Според мен вчера ТОТАЛНО падна мита за агитката на "НАРОДА", за НАЙ-голямата, НАЙ-гласовитата, за НАЙ-темпераментната и за НАЙ-великата.
Много ми хареса хореографията момчета, продължавайте в същия дух, и не само срещу Левски.
Аз бях в сектор В, и по мое мнение около 65-75% от хората на стадиона бяха фенове на ЦСКА.
За мача и съдията смятам, че ням смисъл да коментирам всичко е ясно

Потребителски аватар
ebalsammumaikata

Re: Поклон за агитката от сектор Г

Мнениеот ebalsammumaikata » 02 ное 2008 15:14

бяхте повече от нас това е нормално след тези срамни загуби мн фенове на Левски казаха че докато не се оправи отбора на мач няма да стъпат и аз също казах така и на мача не отидох!
А иначе я виж миналия път като играхме на националния дали направихте по добра хореография от нас ?Дали бяхте повече от нас ? Дали запалихте повече факли от нас ? По тая тема мн можем да спорим зависи какво е състоянието на отбора от това колко фена ще има въпреки ще е дерби и всички трябва да са там .
http://vbox7.com/play:83ca9ac1

И за МИТА за агитката на народа изобщо не е мит не говори глупости !!Направили сте веднъж нещо повече от нас и били мит ХАХахАХ Не ме карай да се смея !
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ !!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 02 ное 2008 15:25

А това го кажи на син терор където му казвах че вие Б ектор няма да го напълните той не ми вярваше.Аз за първи видях през живота си на националния стадион повечето хора да са от ЦСКА!Явно привържаниците на Левски са мноог разочаровани :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ivonpifon
Контакти:

Мнениеот ivonpifon » 02 ное 2008 15:34

ebalsammumaikata написа:бяхте повече от нас това е нормално след тези срамни загуби мн фенове на Левски казаха че докато не се оправи отбора на мач няма да стъпат и аз също казах така и на мача не отидох!
А иначе я виж миналия път като играхме на националния дали направихте по добра хореография от нас ?Дали бяхте повече от нас ? Дали запалихте повече факли от нас ? По тая тема мн можем да спорим зависи какво е състоянието на отбора от това колко фена ще има въпреки ще е дерби и всички трябва да са там .
http://vbox7.com/play:83ca9ac1

И за МИТА за агитката на народа изобщо не е мит не говори глупости !!Направили сте веднъж нещо повече от нас и били мит ХАХахАХ Не ме карай да се смея !

Едно е ясно, наистина не си бил на мача (в сектор Б), защото господата от там си мислиха, че и на този футболен двубой са били НАЙ . Сега кофти загуби имаше Левски, но това не означава да не се ходи да се подкрепят футболистите, защото те не са виновни, а рибата се вмирислава от към главата. Същото се отнася и за ЦСКА-съсипаха го отбора, но Пената се опитва от нищо да прави нещо. Също така моля Феновете на Левски да не псуват Пената, защото смятам, че доста е дал на България. Говорете за ЦСКА каквото си искате но Пенев не го оплювайте.

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 02 ное 2008 15:48

за сектор гей ли?
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

ivonpifon
Контакти:

Мнениеот ivonpifon » 02 ное 2008 16:01

madghoul написа:за сектор гей ли?

За тозисектор: http://gong.bg/view_photo_topic.php?pho ... o_id=8092&

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 03 ное 2008 13:40

Подуенци седяха по форумите нямаше ги на стадиона все пак бяха гости нормално да липсват

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 03 ное 2008 19:15

Когато калъфките закарате над 3000 шалчета в Турция срещу Галатасарай и пеете химна така силно, че всички останали да мълчат и да слушат - тогава ще ми говориш за велики агитки, син смешник!!!

Същото беше и на Острова преди години когато съм ходил - знаеш ли как ни гледаха феновете на Блекбърн и Нюкасъл???

А особено тези на Нюкасъл се имат за много темпераментни и гласовити....

Така че гледайте си отборчето и не се занимавайте с Шампиона!!!

А Пенев - хм, той ще ви покаже кой е напролет, лошото за вас е, че не е сам - и Станков и Здравков са на пейката а това значи атакуващ стил до последната минута!
Просто им трябва още време за да напипат верните изпълнители....

А на Сашо Апашо са му преброени дните и ако слухът че Ринат Ахмедов може да купи Кремиковци и ЦСКА се окаже верен - ей тогава вече не знам какво правим...щото Ринат не е Прамод... :P

Бил съм няколко пъти в Донецк и знам какво имат като стадион и база и условия Шахтьор - ако ЦСКА има и 1/3 от това - никой друг роден отбор няма да припари до титлата в скоро време....

Но е ясно че това са само слухове, сериозен инвеститор засега няма да дойде не само в ЦСКА ами и в България изобщо....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”