Новите в ЦСКА бяха представени като световни звезди

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Новите в ЦСКА бяха представени като световни звезди

Мнениеот cska_vd » 24 юни 2010 14:40

Наставникът на ЦСКА Павел Дочев запозна българската футболна общественост с качествата на новите попълнения на ЦСКА. Треньорът направи кратка спортно-техническа характеристика на Уилям Тиеро, Грегъри Нелсън и Джузепе Акуаро, като суперлативите в анализа взеха връх.

Уилям Тиеро - Мога да кажа, че той е изключителен професионалист. Раздава се до край на тренировките и е агресивен в единоборствата. С една дума - сериозен е в всяко едно отношение. Тиеро може да играе в средата на терена както като дефанзивен полузащитник, така и като офанзивен и затова ще ни бъде от голяма полза. Освен това притежава много силен и точен удар. Като цяло виждам Тиеро като партньор на Тодор Янчев в средата на терена. Само, че той ще бъде натоварен с малко по-офанзивни функции.

Грегъри Нелсън - Той е млад футболист, който притежава добра линейна скорост и отличен контрол над топката. Силен е един срещу един и при такава ситуация почти винаги преодолява противника, което внася смут в отбраната на съперника. Може да действа успешно като ляво и дясно крило. Виждам го на един от двата фланга на нашата атака.

Джузепе Акуаро - Футболист, който внася спокойствие на терена и вдъхва самочуствие у съотборниците си. Много е силен в играта на втория етаж. Интелигентен и мислещ футболист, който изнася много добре топката. Креативен играч, който е полезен и в фаза атака. От него очаквам за кратко време да се превърне в основен футболист на нашия отбор.

дано да са толкова добри колкото ги изкарва Дочев...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Новите в ЦСКА бяха представени като световни звезди

Мнениеот plamenst7 » 24 юни 2010 14:59

Ако са толкова добри първо щяха да са на световното в момента,второ нямаше да дойдат да играят в България.

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 24 юни 2010 15:07

plamenst7 написа:Ако са толкова добри първо щяха да са на световното в момента,второ нямаше да дойдат да играят в България.

Стига вече с този .. песимизъм ... ако е толкова добър нямало да играе в България ..а в Турция например или къде ли не... стига вече ... ние да не сме толкова слаби???
както каза един коментатор.. България има 7 участия на световни първенства.. Турция има 2 .. а Гърция 1 ... тъй че мисля че мноооого боб да ядат докато ни стигнат ... !!!
Защо си мислите че някой турски .. или гръцки скаут ще отиде в... Африка да търси някой играч.. там си имат парите и като видят някой готов го купуват... а ние ги търсим ..
трошим си главите .. но намираме някой .. :)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 юни 2010 15:13

plamenst7 написа:Ако са толкова добри първо щяха да са на световното в момента,второ нямаше да дойдат да играят в България.

Забравяш , че те ще играят в ЦСКА , най - големия и обичан клуб в България ... Те не са дошли , за да играят в отбор пълен с некадърници и ръководен от ДС агенти , какъвто е твоя отбор. ЦСКА е европейски гранд с богата визитка ... Трябва да ги взимаш напредвид тези немаловажни неща преди да пишеш в сайта , докато явно си още сънен ... ;)
Последна промяна от viroglav на 24 юни 2010 15:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 24 юни 2010 15:14

cska_vd написа:Наставникът на ЦСКА Павел Дочев запозна българската футболна общественост с качествата на новите попълнения на ЦСКА. Треньорът направи кратка спортно-техническа характеристика на Уилям Тиеро, Грегъри Нелсън и Джузепе Акуаро, като суперлативите в анализа взеха връх.

Уилям Тиеро - Мога да кажа, че той е изключителен професионалист. Раздава се до край на тренировките и е агресивен в единоборствата. С една дума - сериозен е в всяко едно отношение. Тиеро може да играе в средата на терена както като дефанзивен полузащитник, така и като офанзивен и затова ще ни бъде от голяма полза. Освен това притежава много силен и точен удар. Като цяло виждам Тиеро като партньор на Тодор Янчев в средата на терена. Само, че той ще бъде натоварен с малко по-офанзивни функции.

Грегъри Нелсън - Той е млад футболист, който притежава добра линейна скорост и отличен контрол над топката. Силен е един срещу един и при такава ситуация почти винаги преодолява противника, което внася смут в отбраната на съперника. Може да действа успешно като ляво и дясно крило. Виждам го на един от двата фланга на нашата атака.

Джузепе Акуаро - Футболист, който внася спокойствие на терена и вдъхва самочуствие у съотборниците си. Много е силен в играта на втория етаж. Интелигентен и мислещ футболист, който изнася много добре топката. Креативен играч, който е полезен и в фаза атака. От него очаквам за кратко време да се превърне в основен футболист на нашия отбор.

дано да са толкова добри колкото ги изкарва Дочев...

Днес си решил да пълниш форума с разни теми - мога само да кажа, че ще се разбере дали са добри след 2-3 месеца, засега са никой.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 юни 2010 15:18

Daniel Levski , "никой" си ти ... Като не ти харесва темата , то не я чети. Писна ми от провокатори ... :)

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 24 юни 2010 15:28

viroglav написа:

Забравяш , че те ще играят в ЦСКА , най - големия и обичан клуб в България ... Те не са дошли , за да играят в отбор пълен с некадърници и ръководен от ДС агенти , какъвто е твоя отбор. ЦСКА е европейски гранд с богата визитка ... Трябва да ги взимаш напредвид тези немаловажни неща преди да пишеш в сайта , докато явно си още сънен ... ;)

Ще те поправя... ЦСКА е втория по големина клуб след Левски (не се заяждам, а то се знае).. другото , което е - както знаеш ЦСКА и ЛЕВСКИ са вечни съперници.. Сега ще те цитирам - "ЦСКА е европейски гранд с богата визитка" - амм.. мога ли да те попитам дали сте участвали в ШЛ ? Поне аз не знам, за такова събитие... (не говора за победи, а за коефициент- ако не се лъжа -В България подредбата е следната : 1. Левски; 2. ЦСКА; 3. Литекс; 4. Черно Море ) :lol: ... "Те не са дошли , за да играят в отбор пълен с некадърници и ръководен от ДС агенти , какъвто е твоя отбор." - искаш да кажеш Левски с това "твоя" ли? Мога ли да Ви попитам- кой Ви обърка Името и емблемата в УЕФА??? Мога ли да попитам, дали вие имате връзки с Челси .. по скоро подобен отбор??? Май не? Искам да ти кажа, че са маловажни, а не "немаловажни".. знаеш ли.. ще имате зор с някой от тези футболисти (пак ще вида някой в Дискотеката) .. Иначе пожелавам Ви късмет и дано да нямате мноо проблеми :):) :lol: :lol:
[offtopic]Не се заяждам.. просто казвам мое мнение..[/offtopic]
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 24 юни 2010 15:30

viroglav написа:Daniel Levski , "никой" си ти ... Като не ти харесва темата , то не я чети. Писна ми от провокатори ... :)

Искам да ти кажа, че той е прав! Те за сега са никой в България (освен за вас).. но ще видим колко са класни след първите 5-6 кръга..
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 юни 2010 15:37

levski30 , не съм ти давал правото да ме поправяш ? Нямаш достатъчно интелект , за да го правиш ... Аз съм казал каква е истината , а ти спокойно можеш да си пишеш научна фантастика , колкото си искаш ... В твоя отбор сте известни с това , че обичате да мечтаете ... ;)

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 24 юни 2010 15:39

Дааа,някой хора още живеят в миналото,защото аз успехи на ЦСКА в последните 20 г. не съм видял и ако това което е постигнал ЦСКА през това време е успехи,не знам какви думи трябва да използвам за постигнатото от Левски-1/4 финал за УЕФА и 3 участия в груповата фаза на турнирите като единия път дори излиза от групите(достига 1/4 финал).А колкото до това,че е обичан-обичан е от своите си фенове,които като цяло са по-малко от тези на Левски(видимо и доказано),които също обичат отбора си.
П.С.Само да кажа,че нямам намерение да споря с хора които живеят в заблуда и нямат реална представа за настоящето.Успех с новите суперзвезди.

Върни се в “ЦСКА”