.............
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- j0rka7a_199
.............
Знаете ли какво аз току що се прибрах от мача, но това няма значение. Зад мен седеше 3-тия вратар на ЦСКА Иван Карджов който е мой набор. След гола на Левски и безобразната грешка на Беконо ние с Ванката се хванахме за главата. И от там се осъществи следния диалог между мен и един друг фен, той ми каза: Леле тоя Беконо е жива трагедия, а аз му отвърнах със следните думи: Ето го нашето бъдеще седи зад мен Иван Караджов на 18 години е тва момче и сега му е времето да играе не на 60 години. И за това според мен най-добрият вратар с който разполага ЦСКА е Иван Караджов 

----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази
Re: .............
koi e toia? ...porednia liglio podpisal profi dogovor. shte si kupi hubava kola shte chuka malki kuchki i shte kazva na vseki koito mu kaje neshto ''...az sam.....'' vsichki sa bokluci. nai-mnogo treniorite. te sa dupedavci.
- j0rka7a_199
jimmy_79 написа:koi e toia? ...porednia liglio podpisal profi dogovor. shte si kupi hubava kola shte chuka malki kuchki i shte kazva na vseki koito mu kaje neshto ''...az sam.....'' vsichki sa bokluci. nai-mnogo treniorite. te sa dupedavci.
Eй "умно" говедо само да те информирам че Иван не е поредното надуто момченце и не ходи с някоя малка кучка а с много свестно момиче което беше с него, а и също така не се е правил на кой съм аз, и да ти кажа да не говориш за Пената че ти и на малкия пръст не можеш да му стъпиш
----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
jimmy_79 написа:koi e toia? ...porednia liglio podpisal profi dogovor. shte si kupi hubava kola shte chuka malki kuchki i shte kazva na vseki koito mu kaje neshto ''...az sam.....'' vsichki sa bokluci. nai-mnogo treniorite. te sa dupedavci.
Така е.
От утре съм локомотивец!
Ти да не си Михайлов малката перука?

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
-
- Контакти:
На 100% Беконо трябва да си ходи от ЦСКА!!! Дали ще е Караджов или Велинов няма значение, но само да не е маймунчо! Не може да искаме да ставаме шампиони и да нямаме сигурност отзад!!! За мен титуляр трябва да е младежкият ни национал той даже е юношески!!! Нека напълним стадиона за мача с Черно море следващата седмица!!!