VIVA МИТКО БЕРБАТОВ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
redguy
Контакти:

VIVA МИТКО БЕРБАТОВ!!!

Мнениеот redguy » 31 окт 2008 16:19

КВО ОТ ТОВА ЧЕ НАЙ-СЕЛСКАТА АГИТКА В ЦЯЛА ЕВРОПА,НА КОЯТО ДЕВИЗИИТЕ И СА ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ СА ЦИГАНИТЕ ОТ ПОДУЕНЕ И ВРАЖДЕБНА НЕ ХАРЕСВАТ МИТКО.НЕМОЖЕ АНГЛИЯ ДЪРЖАВАТА НА ФУТБОЛА ДА ХАРЕСВАТ КАК ИГРАЕ МИТКО А ПЪК НИЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С НЯКАКВИ СИ 50 60 ХИЛЯДИ ЛУМПЕЛА ГОВЕЖДИ ДЕТО ОТ ТЕХНИЯ ОБОР НИКОГА НЯМА ДА ИМА ТАКАВА ЗВЕЗДА.
УВАЖАЕМИ ГОВЕДА РАЗБЕРЕТЕ ВАШЕТО МИЖАВО СЪЩЕСТВУВАНЕ ПРОДЪЛЖАВА САМО ЗАРАДИ НАМЕСАТА НА НЯКОИ ХОРА В ДЪРЖАВАТА КОИТО ОТ СВОЯ СТРАНА СЕ НАМЕСВАТ ВЪВ ФУТБОЛА НИ И ЗАТОВА НЯМАМЕ ФУТБОЛ.
ТАКА ЧЕ НЕ ГОВОРЕТЕ НИЕ КОЛКО ТИТЛИ ИМАМЕ И ОТ КЪДЕ ГИ ИМАМЕ А СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ЗАЩО НЕ ВИ ИЗХВЪРЛИХА ПЪРВИ ВЪВ ,,В" ГРУПА.
А УТРЕ НЕ СЕ СЪМНЯВАИТЕ ЧЕ ПАК ЩЕ ВИ НАДВИКАМЕ И ПАК ЩЕ ВИ УЖИЛИМЕ И ПАК ЩЕ СЕ НАПИЕМЕ.!!!
КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Re: VIVA МИТКО БЕРБАТОВ!!!

Мнениеот nekakav » 31 окт 2008 16:23

скъпи red gay защо не се замислиш защо по дяволите нас трябва да изхвърлят във В група? Да не би ние да сме шибани мизерници, които не си плащат данъците?

А това за надвикването беше яко :lol: :lol: :lol: никога не сте ни надвиквали, и никога няма да ни надвикате. Жалки свине, ще горите в синия ад!

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 31 окт 2008 16:27

nekakav написа:скъпи red gay защо не се замислиш защо по дяволите нас трябва да изхвърлят във В група? Да не би ние да сме шибани мизерници, които не си плащат данъците?

А това за надвикването беше яко :lol: :lol: :lol: никога не сте ни надвиквали, и никога няма да ни надвикате. Жалки свине, ще горите в синия ад!

ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0 :twisted:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 окт 2008 16:28

Ми логично, че ще го харесват в англия. Той играе в тяхното първенство, вдига нивото на тяхния футбол, носи пари на техен клуб.
А на теб и на всички нас ни плюе в лицата, ама ти щом искаш си го харесвай ;)

А относно надвикването -
http://www.vbox7.com/play:bd28b144

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 31 окт 2008 16:33

В студиото на английската телевизия,автор на предаването "мач на деня", се чуха мненията на Алън Шиърър ,Джанфранко Дзола и други специалисти ,които определиха отиграванията на Митко като ГЕНИАЛНИ.Така,че е крайно време недоклатените типове,които го о биждат как ли не да си намерят по един красив селски кенеф и да скочат в него.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 окт 2008 16:37

Само не разбирам,ЗАЩО трябва да се намесва името на Митко Бербатов,във спор който е толкова нисък и жалък ?! Бербо за мен е страхотен играч,нищо че в Англия харесвам Chelsea,а в България като игра,един от отборите му беше цска ! За какво трябва да го намесвате,не ми е ясно ! Ако толкова искате да си избивате комплекси един на друг,вземете си скайповете,разберете се там,сложете си фланелки на Левски и на цска,уредете си бой и се разберете ! Тука всеки е смел !
Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 31 окт 2008 16:46

Blue_Lion написа:в България като игра,един от отборите му беше цска !

В БЪЛГАРИЯ ОТБОРА МУ Е САМО ЦСКА И САМО ЗА ТОЗИ ОТБОР ЩЕ ИГРАЕ ... СЛЕД ВРЕМЕ ПАК ЩЕ ДОЙДЕ ПРИ НАС !
Виж сега...има разлика от това да играеш само за ЦСКА и да си ЦСКА-р а Димитър Бербатов е точно такъв още от детство а това не отминава...това изречение може да го кажеш за оназ жена Стилян Петров , повярвай ми нито един привърженик на ЦСКА не го уважава ... за нас Мето Деянов е мн по важен и значим от него ... а специално Митко и Мартин са си ЦСКА-ри за това сме горди разбирате ли ?

На 60г. видяхте нали ... Ицо,Мартин,Митко ... Горди сме с тея момчета ... а момента когато Ицо влезе в залата от горните тераси чухте ли възгласите , видяхте ли поклона на Ицо към публиката на ЦСКА ? ... Гордеем се с тези момчета че са червени и са израсли при нас и сме им дали път за големия футбол ... Може да си играл в ЦСКА но то ти остава спомен завинаги и магията те завладява ... та дори вашите големи идоли са играли при нас и Гиби и Михтарски и Пл. Гетов и "Великия" треньор Мъри ... разбирам ви мъката на всички сини злостери ... 8-)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 окт 2008 16:55

пич, само да ти вметна - тия хора, Барби, стоичков, имат толкова пари, че ако имаше и грам обич към цска щяха да налеят много пари в отбора. Само си помисли, че и двамата могат да купят цялата ни А група със все стадионите, без това да им се отрази някак на финансите. Така че, спри с тая цскарщина. И двамата са се отрекли не само от цска, ами и от България изцяло. Бербатов не само, че няма да се върне на армията, ами няма да се върне в страната изобщо. До тук с цесекарщината на тия.
Аз на ваше място бих си насочил уважението към Мартин Петров. Много кусури има, но каквото има за казване и показване го прави недвусмислено на терена. Виж, той може и да се върне и да е полезен за цска.

Bianconero86
Контакти:

Мнениеот Bianconero86 » 31 окт 2008 16:56

Не мога да разбера защо феновете на цска мислят, че левскарите мразят Бербо! Сигурно има и такива, но болшинството го уважаваме. Не може да се отрече, че това е най-добрият бг футболист и според мен един от най-добрите в света в момента. И друго нещо - какъв по-дяволите е проблемът, че Стенли е левскар??? Да не би да не се е раздавал на 100% докато играеше в цска, или пък е казал нещо против този отбор в публичното пространство? Явно не малка част от пишещите тук са силно зомбирани.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 окт 2008 17:10

Angoff написа:
Blue_Lion написа:в България като игра,един от отборите му беше цска !

В БЪЛГАРИЯ ОТБОРА МУ Е САМО ЦСКА И САМО ЗА ТОЗИ ОТБОР ЩЕ ИГРАЕ ... СЛЕД ВРЕМЕ ПАК ЩЕ ДОЙДЕ ПРИ НАС !
Виж сега...има разлика от това да играеш само за ЦСКА и да си ЦСКА-р а Димитър Бербатов е точно такъв още от детство а това не отминава...това изречение може да го кажеш за оназ жена Стилян Петров , повярвай ми нито един привърженик на ЦСКА не го уважава ... за нас Мето Деянов е мн по важен и значим от него ... а специално Митко и Мартин са си ЦСКА-ри за това сме горди разбирате ли ?

На 60г. видяхте нали ... Ицо,Мартин,Митко ... Горди сме с тея момчета ... а момента когато Ицо влезе в залата от горните тераси чухте ли възгласите , видяхте ли поклона на Ицо към публиката на ЦСКА ? ... Гордеем се с тези момчета че са червени и са израсли при нас и сме им дали път за големия футбол ... Може да си играл в ЦСКА но то ти остава спомен завинаги и магията те завладява ... та дори вашите големи идоли са играли при нас и Гиби и Михтарски и Пл. Гетов и "Великия" треньор Мъри ... разбирам ви мъката на всички сини злостери ... 8-)

Аз говорех за това къде е играл,не кой отбор му е в сърцето ;) Но не това е важно,мен ми е интересно защо трябва да принизяваме Бербо или който и да е друг велик човек,наричащ се Българин ? Левскарите,повечето не мразят Бербатов,бил съм в Б сектор на национални мачове и мога да кажа,че му се кефим повечето ! Познавам фенове на цска който не го харесват,най-вече заради това,че разхождал екипа,но това е друга тема ! Така,че явно някой му се иска да е така е друга тема ! Аз го харесвам ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”