За Бербатов и Националния Отбор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

За Бербатов и Националния Отбор

Мнениеот Angoff » 30 окт 2008 13:46

Надявам се снощи всички вие сте гледали мачът между Манчестър Юнайтед и Уест Хам , забелязали сте и брилянтната игра на Митко Бербатов...а всички (по скоро синьо зависливата част )от фенове в БГ хокат Бербатов що не играе в националния отбор...отговора драги съфорумци е мн лесен за намиране , стига да разбирате играта да имате и малка представа от тактика и ще си отговорите защо Бербатов не се представя така както в Манчестър Юнайтед....

Като факт номер 1 мога да посоча играчите с които играе в атака...Кристиано Роналдо,Уейн Руни,Карлос Тевес,Нани,Гигс,Андерсон... еквивалента им в националния отбор е ... Ивелин Попов,Велизар Димитров,Благо Георгиев,Димитър Рангелов,Здравко Лазаров... е ?!?!
Какво очаквате да направи Бербатов,може би да вземе топката от дъгата на нашето наказателно поле , да премине през половината противници да излезе сам срещу вратаря и да го прехвърли ефектно ? би било чудесно и като се замисля съм го гледал как го прави същото това нещо Бербатов , разликата бе че бе на Фифа 09 ...

Факт номер 2 и не по малко важен е позицията му на терена , в Ман.Ю покрива ужасно голям периметър на терена,поема топката от центъра на терена връща се в защита когато контраатакува отбора , сменя си местата с Руни или Тевез дори с Роналдо и Нани по крилата изобщо адски разнообразен нетипичен нападател такъв какъвто няма никъде в СВЕТА , много от вас биха се засмяли но е точно така нито един нападател от неговата класа не умее да пази толкова добре топката нито да подава извеждащи пасове и то по няколко на мач,достатъчно бърз достатъчно мощен на всичкото отгоре изобретателен,напълно завършен играч а при САФ само може да спечели така желаните от него трофей,вчера видяхте ли Тевес ? стреляше от където хване топката само и само да се докаже та дори и Руни се опита да прави същото като влзе при тях това е самоцел,не и при Бербатов...и не случайно в кариерата си има толкова много асистенции просто е великолепен играч ! изобщо Бербатов не е консуматор а конструктор на отбора си!
Отдавна не се бях гордял че съм Българин по точно от времето на Стоичков и САЩ94...сега отново изпитвам това толкова сладко чуство :roll: Гордея се и с това че Бербатов излезе за големия футбол от любимия ми ЦСКА така както и всички успяли в европа Български футболисти не се заяждам просто е факт неуспорим...така и както са факт победите на Левски над ЦСКА ...
Е в националния отбор го забиваме отпред и се центрират топки от всяка позиция на терена ... и така го изолираме че после да има кого да хокаме за слабата игра но уви според мен Пламен Марков не е винове,по простата причина че нямаме друг нападател или може би имаме но той е доказано страхлив и не решителен за да пусне от пред например Митко Рангелов а Бербатов да играе на всякаде по терена!

Та господа критикари , когато критикувате имайте поне малко познания и поглед над играта ... стига с тая злоба и завист и тука е момента да пожелая късмет на Валери Домовчийски да играе повече и да почне да бележи голове защото играч с неговите качества ще е необходим на националния отбор и дано успеят немците да го развият вижда се че има хляб в него!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Zola
Контакти:

Re: За Бербатов и Националния Отбор

Мнениеот Zola » 30 окт 2008 14:17

Прав си, евала на Бербатов за вчерашния мач, но искам да го видя да играе с това желание и в националния отбор, защото както ти самият вече изтъкна едно е да играе с Роналдо, Рууни, Гигс и др, но друго е да бъде сам звезда и лидер в националния отбор.

vaniq1806
Контакти:

Мнениеот vaniq1806 » 30 окт 2008 14:28

Напълно съм съгласна с написаното от теб. Но на БГ феновете им е трудно да осъзнаят че нац. отбор е от класата на Грузия и Черна гора....
Боли ги хората и не бива да ги обвиняваме че искат повече от най-добрите в отбора - те знаят че могат и искат да го показват всеки мач с нац. екип. Така, че не ги обвинявай бате
просто ако националите започнат да побеждават същите хора ше пишат, че е най-големия, великия и т.н.Такава ни е народопсихологията

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 30 окт 2008 14:32

БЕРБАТОВ=ГЕНИЙ
ГОНЗО=ЛАЙНО
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 30 окт 2008 14:45

Супер финт :)

Потребителски аватар
aa2121
Контакти:

Мнениеот aa2121 » 30 окт 2008 14:53

Angoff, много често менията ти ме дразнят (няма какво да крия),но тук си съвършено прав!Много точно изказване. ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2008 14:54

Виж сега, ще ти отговоря само с един въпрос.
Тезата ти е, че в Манчо, той играе с големи футболисти, а в национала не. Я сега ми кажи, Гошо Петков, не играе ли със същите футболисти в националния и как тогава така става, че него никой не го плюе, независимо чий привърженик е? Как така няма две мнения за играта на Гошо? Та на него защитници да не би да са му Фърдинант и Видич? МММ?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 30 окт 2008 15:01

tprodanov написа:Виж сега, ще ти отговоря само с един въпрос.
Тезата ти е, че в Манчо, той играе с големи футболисти, а в национала не. Я сега ми кажи, Гошо Петков, не играе ли със същите футболисти в националния и как тогава така става, че него никой не го плюе, независимо чий привърженик е? Как така няма две мнения за играта на Гошо? Та на него защитници да не би да са му Фърдинант и Видич? МММ?

Явно не си прочел цялото мнение на Angoff . А то е, че мястото на Бербатов не е на върха на атаката, както играе в национала, а зад централния нападател където играе в Ман.Юн. Айде сега сложи Г.Петков централен защитник и му гледай чудото.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 30 окт 2008 15:02

tprodanov написа:Виж сега, ще ти отговоря само с един въпрос.

Има ли смисъл да ти отговарям ?

Да сравняваме вратар с полеви играч :shock: :shock: :shock: ,Че Георги Петков (Урсула) е класа спор няма и това никойе не го оспорва ... а как така става че всички плюят Иванков ? просто е неубедителен а Петков е стабилен ... но неможе и няма как да се сравнява Вратар и с Полеви играч !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 окт 2008 15:09

ами ти сам си отговаряш на въпроса. Хайде, аз мога да ти кажа да речем, че Иванков не е убедителен, щото пред него не са Рио и Неманя. И ще е точно толкова вярно, колкото и теорията за Барби и останалите около него. Мислиш ли, че Иванков няма да е поне 5 пъти по-добър ако има такива защитници? Ама на Гошо не му пречи. А на Барби му пречи. Ако Барби играеше със сърце в национала, щеше да носи гърба на отбора си. Сега само си търси извинения. ЛУсио му бил виновен, Живко му бил виновен. На кривата ракета...
Аз не мога да разбера феновете му, честно - нито е играч на отбора, на който симпатизирате, нито се представя добре в националния. ПРосто някакъв човек, играе добре за клубния си отбор-показва че може, и когато трябва да поиграе и за родината съвсем демонстративно ни плюе в лицето на всички - ето, аз мога, ама за кинти. Тук нема да ви играя. И вие му се кефите. Еми има талант, да, е и??? Това как помага на всички нас, на страната?

Върни се в “ЦСКА”