Като факт номер 1 мога да посоча играчите с които играе в атака...Кристиано Роналдо,Уейн Руни,Карлос Тевес,Нани,Гигс,Андерсон... еквивалента им в националния отбор е ... Ивелин Попов,Велизар Димитров,Благо Георгиев,Димитър Рангелов,Здравко Лазаров... е ?!?!
Какво очаквате да направи Бербатов,може би да вземе топката от дъгата на нашето наказателно поле , да премине през половината противници да излезе сам срещу вратаря и да го прехвърли ефектно ? би било чудесно и като се замисля съм го гледал как го прави същото това нещо Бербатов , разликата бе че бе на Фифа 09 ...
Факт номер 2 и не по малко важен е позицията му на терена , в Ман.Ю покрива ужасно голям периметър на терена,поема топката от центъра на терена връща се в защита когато контраатакува отбора , сменя си местата с Руни или Тевез дори с Роналдо и Нани по крилата изобщо адски разнообразен нетипичен нападател такъв какъвто няма никъде в СВЕТА , много от вас биха се засмяли но е точно така нито един нападател от неговата класа не умее да пази толкова добре топката нито да подава извеждащи пасове и то по няколко на мач,достатъчно бърз достатъчно мощен на всичкото отгоре изобретателен,напълно завършен играч а при САФ само може да спечели така желаните от него трофей,вчера видяхте ли Тевес ? стреляше от където хване топката само и само да се докаже та дори и Руни се опита да прави същото като влзе при тях това е самоцел,не и при Бербатов...и не случайно в кариерата си има толкова много асистенции просто е великолепен играч ! изобщо Бербатов не е консуматор а конструктор на отбора си!
Отдавна не се бях гордял че съм Българин по точно от времето на Стоичков и САЩ94...сега отново изпитвам това толкова сладко чуство

Е в националния отбор го забиваме отпред и се центрират топки от всяка позиция на терена ... и така го изолираме че после да има кого да хокаме за слабата игра но уви според мен Пламен Марков не е винове,по простата причина че нямаме друг нападател или може би имаме но той е доказано страхлив и не решителен за да пусне от пред например Митко Рангелов а Бербатов да играе на всякаде по терена!
Та господа критикари , когато критикувате имайте поне малко познания и поглед над играта ... стига с тая злоба и завист и тука е момента да пожелая късмет на Валери Домовчийски да играе повече и да почне да бележи голове защото играч с неговите качества ще е необходим на националния отбор и дано успеят немците да го развият вижда се че има хляб в него!