Йордан Тодорв в Левски - Какво мислите момчета ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Йордан Тодорв в Левски - Какво мислите момчета ?

Мнениеот Angoff » 28 май 2010 18:57

„Имах две срещи със спортния директор на Левски Георги Иванов. Остава да се доуточнят финансовите параметри на сделката. Близо сме до нейното приключване”, заяви босът на „смърфовете”.

„Разговаряли сме единствено за Йордан Тодоров и Гара Дембеле. Не е ставало въпрос за Дани Кики. В близките няколко дни всичко ще е ясно”, завърши Коко Динев.

Какво мислите момчета , радвате ли се че този човек напусна армията и сега ще играе в Левски ???

Явно шефовете са взели правилното решение да го освободят от отбора и след 6 месеца си показва "характера" ... абсолютно безхарактерен човечец , колкото дребен на ръст толкова дребен и човек ... това че ЦСКА са го освободили май доста го е жегнало , и сега го прави от някакъв дребен реваншизъм , никога не съм му бил подръжник точно заради качествата на характера му . Прав му път в Левски и очаквам на всеки мач да го обиждат и псуват и 2-те агитки да разбере че за нищо не става !!!

На нас играчи и характери от типа на Станимир Стоилов , Божидар Искренов и Наско Сираков не ни трябват ... всички споменати до тук са играли в ЦСКА а са легенди и уважавани на Герена с изключение на Сираков , който пък игра в Славия и си показа задните части на агитката на Левски , та ... прав ти път дребна душице ти никога няма да си един от нас , независимо от добрите ти мачове за ЦСКА както в първенството на А-група така и в Европа . За да си обичан на Армията трябва да си мъж а от теб мъж не става !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Йордан Тодорв в Левски - Какво мислите момчета ?

Мнениеот maximalniq » 28 май 2010 19:01

Аз лично ще го освирквам на стадиона.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 май 2010 19:04

Щеше да ме е яд ако от ЦСКА беше отишъл в ''Левски'',а не от Локо ПД в ''Левски'',както стана сега!
Според мен ще сгреши де,но Тъча си знае най-добре!Всеки си отговаря сам за себе си!
Последна промяна от delqnski47 на 28 май 2010 19:04, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 май 2010 19:04

Какво да мисля? Искам отборът ми да побеждава, пък ако ще и Бин Ладен да дойде като играч.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 28 май 2010 19:09

Ако беше избягал разбирам, но той беше изгонен и както Любо Пенев отиде в Локо Пд , какъв е проблема значи е ненужен.

Потребителски аватар
maivia
Контакти:

Мнениеот maivia » 28 май 2010 19:10

Докато беше в ЦСКА беше един от тарторите на отбора и открито показваше на всички че ненавижда Левски,че ЦСКА е в сърцето му....но какво стана...в последната си година на Армията започна да не попада в титулярния състав и "очарова" феновете с няколко пореди гафа!И сега след 3 месеца в Локо Пд където уж "се чуствал много добре" ще избяга в отбора който по неговите думи ненавижда...прав ти път Данчо ти НИКОГА НЯМА ДА СИ ЕДИН ОТ НАС!!!

P.S Честит да им е на Подуенци....

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 28 май 2010 19:16

Сега пък няма да го мисля и него ... Има си глава на раменете и ако има капка мозък в нея ще прозре сам необратимата глупост , която е на път да сътвори. След примерно пет години за него ще е с пълна сила валидна поговорката - Сам сред чужди , чужд сред свои ... Ама човек сам , каквото си надроби това и ще сърба ... 8-)

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 28 май 2010 19:16

Данчо не впечатлява с качества...за какво ни е???

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 28 май 2010 19:18

Данчо Тодоров многократно се е изказвал крайно обидно по отношение на ЛЕВСКИ. Това определено ще му донесе съответните негативи. Не искам да коментирам качествата му. Ще ми е интересно обаче каква ще е неговата позиция - дали е в ЛЕВСКИ, защото е намразил ЦСКА.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 28 май 2010 19:19

Когато след всеки мач пред Г сектор си целувал емблемата пял си бии говедата рогати,на второ място в цялата история на ЦСКА по изиграни мачове в европа,и отидеш да играеш в Левски,такъв човек няма морал.Предлагам за историята всеки път като се пише състава на ЦСКА играл мачове името му да не бъде изписвано все не е съшествувал.

Върни се в “ЦСКА”