Данчо Тодоров: Може и да играя в Левски!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Данчо Тодоров: Може и да играя в Левски!

Мнениеот TheClub » 18 май 2010 14:35

Йордан Тодоров нито потвърди, нито обаче и отрече информацията на Novsport.com, че е пред трансфер в отбора на Левски. В ексклузивно интервю за нашата медия той призна, че е възможно да заиграе при „сините”, но за момента няма нищо конкретно. Бившият ас на ЦСКА също така отсече, че няма никакъв шанс да се върне при „армейците” и ЦСКА вече е затворена страница за него. Сърцатият футболист също така добави, че е доволен от престоя си в Локомотив (Пловдив) и благодари на публиката и всички в клуба за прекрасните месеци, прекарани на „Лаута”. Тодоров разкри, че амбицията пред него е да заиграе в по-силен клуб, с което да си извоюва наново мястото в националния отбор.

„Възможно е да играя в Левски, но все още нищо не е официално. Има и запитвания от чужбина, но не съм водил разговори, защото смятам, че е некоректно. Шанс да се върна в ЦСКА няма. ЦСКА е затворена страница за мен, знаете как постъпиха с мен”, заяви Тодоров.

„Много съм доволен от престоя си в Локомотив (Пловдив). Градът заслужава този отбор, публиката също. Искам да благодаря на всички в отбора, както и на феновете, за тези прекрасни месеци. Имам думата на президента Коко Динев, че мога да продължа кариерата си тук”, добави Данчо, след което заговори за националния отбор.

„Винаги бих помогнал на националния отбор. Откакто съм в Локо Пловдив, не съм получавал повиквателна, но това е нормално. Все пак едно е да си в Левски или ЦСКА, съвсем друго в Локомотив (Пловдив). Аз обаче искам да се развивам и имам амбицията да заиграя в силен отбор и да се завърна в националния”, завърши Йордан Тодоров.

Пускам тази тема във форума на ЦСКА, защото този играч ужким беше един от нас, а каква стана тя!?!?!
Какво мислите??

Rodn1

Re: Данчо Тодоров: Може и да играя в Левски!

Мнениеот Rodn1 » 18 май 2010 14:37

Ние го изгонихме....така, че нека да си сърбаме попарата!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 май 2010 14:51

Мисля Тевия да го изяде на вечеря.

Потребителски аватар
vladovichev
Контакти:

Мнениеот vladovichev » 18 май 2010 14:52

Данчо беше изгонен от ръководството, въпреки че бе най-добрият ни футболист последните няколко сезона. Добър футболист е, прав е да си търси друг отбор, но ако това ще е левски тежко му.

chorbeto
Контакти:

Мнениеот chorbeto » 18 май 2010 14:54

Да заминава където иска. Просто не мога да преброя колко важни мачове загубихме заради него. То ако ставаше само с тичане ,като муха без глава всички лекоатлети щяха да са носители на златната топка.

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 18 май 2010 15:08

Ако Данчо отиде в Левски ще допусне най - голямата грешка в кариерата си, за която ще съжалява по - късно. Имам предвит, че макар и да е критикуван от някои от феновете, той е направил много за ЦСКА, както и ЦСКА е направил много за него. След време хората ще си спомнят с добро за него, обаче отиде ли в Левски ще бъде забравен завинаги от нас.

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 18 май 2010 15:14

Беше най-качественият футболист на цска, но ако искаме да играем добре в ЕКТ ни трябват високи крайни защитници, които да участват пълноценно във фаза защита при центриранията ..... Така, че аз не съм съгласен с такъв трансфер. Левски и без това е доста "нисък" отзад !!!! Ако ни се паднат пак мачове с немци или австрийци, ще берем ядове в защита !
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 май 2010 16:00

всеки има право да играе където иска.щом иска в Левски да ходи в Левски!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 18 май 2010 16:08

толкова му е акъла.....това ще е бахти простотията,да се навре при агентите...но той си знае,не съм чувал играчи да са извървяли пътя от армията към подуене и да са успяли .... майната му !!! :evil:

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 18 май 2010 16:10

То просто си му личи на човека,не ме и учудва ако отиде в Левски,нека да ходи той незаслужава да играе в ЦСКА,води ми се голмайстор в локо ПД и ми се кефи,но ЦСКА не е Локо ПД

Върни се в “ЦСКА”