ЦСКА е покрил около 300 000 лева по задълженията за наем на базата към спортното министерство, заяви министър Свилен Нейков пред "24 часа".
Тази седмица ще бъде представен и проект за ремонт на козирката на "Българска армия", който ще бъде приспаднат от парите.
Така отношенията ще се изчистят, за да може да се говори за концесия.
"Зад тях стои сериозна чужда банка и смятам, че няма да има никакви проблеми", обясни Свилен Нейков.
По последни данни на министерството задълженията на ЦСКА бяха за около 2 милиона лева.
Нейков: ЦСКА покри 300 хил. от задълженията
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нейков: ЦСКА покри 300 хил. от задълженията
lubomir78 написа:Тази седмица ще бъде представен и проект за ремонт на козирката на "Българска армия", който ще бъде приспаднат от парите.
Тази новина нещо издиша

Като изключим факта, че хората си покриват задълженията, това с ремонта на козирка е малко размито:
1. ЦСКА няма да играят на армията през новия сезон
2. За какво им е да дават пари за ремонт на нещо чуждо
3. Вместо да ги дават за ремонт, ще си ги платят и така задълженията намаляват.

PFC Litex написа:lubomir78 написа:Тази седмица ще бъде представен и проект за ремонт на козирката на "Българска армия", който ще бъде приспаднат от парите.
Тази новина нещо издиша![]()
Като изключим факта, че хората си покриват задълженията, това с ремонта на козирка е малко размито:
4.Нямаше ли да се строи нов стадион на мястото на стария ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- captain_drifuss
- Контакти:
ако не ви е известно на стадион "Българска армия" освен футбол се провждат иза нимания по други спортове. собственикът (министреството) е избрал един възможен начин за покриване на задълженията, за да не му се налага да вади пари от собствения си бюджет за ремонти, които са наложителни с цел стадиона все пак да може да се ползва за нещо (примерно тренировки по лека атлетика) без да създава рискове за ползващите го. за мен това е обяснението на схемата с ремонта и присапдането му от сумта на дълга... лично за мен е добре, че ще играем на Васил Левски- там условията и за публика и за иргачи са много по-добри от тези на Армията!
PFC Litex написа:lubomir78 написа:Тази седмица ще бъде представен и проект за ремонт на козирката на "Българска армия", който ще бъде приспаднат от парите.
Тази новина нещо издиша![]()
1. ЦСКА няма да играе на Армията точно защото евентуално ще се прави ремонт.
2. Ремонт на нещо чуждо се прави когато парите бъдат прихванати от задълженията. Ако аз съм под наем в апартамент и му направя ремонт, стойността му ще се приспадне от наема.
3. Задълженията могат да намалеят и в следствие на...виж точка 2.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
И на мен не ми става ясно - хем са изплатени 300 000, хем ще се приспадат от евентуален ремонт на козирката.
А за наем на "В.Левски"!? Или и оттам "ще се приспада".
А за наем на "В.Левски"!? Или и оттам "ще се приспада".
shumnaliq написа:4.Нямаше ли да се строи нов стадион на мястото на стария ?
Това аз не мога да кажа.
Споделих си мнението по реални неща към този момент и нищо повече.
Иначе относно погасяването на задълженията, браво - всичко останало е някак си размито в пространството.

vaskonti написа:2. Ремонт на нещо чуждо се прави когато парите бъдат прихванати от задълженията. Ако аз съм под наем в апартамент и му направя ремонт, стойността му ще се приспадне от наема.
Всичко зависи от това какво е договорено, защото много често се случва да пише "всякакви ремонти и подобрения остават за сметка на наемателя".
Тук Държавата е наемодател и те трудно ще се прекарат, повярвай ми

ремонта е направен от томоф просто сега ще го признаят за разход за да ни дадът концесия 

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
PFC Litex написа:Всичко зависи от това какво е договорено, защото много често се случва да пише "всякакви ремонти и подобрения остават за сметка на наемателя".
Тук Държавата е наемодател и те трудно ще се прекарат, повярвай ми
Защо винаги трябва да има прекарани? Фирмата извършител на ремонта( проекта) си казва цената, Титаните я плащат за което получават фактура, а министерството я одобрява и приспада от задълженията. Къде е прецакването? Иначе, по-принцип винаги има недоволни, но така е в бизнеса.