ЦСКА-Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА-Литекс
след равенството с перник трябва да гоним победата.победата на литекс ни помога много според мен.вече са 99% шампиони,а и се надявам както капитана им казва да са направили по един банкет.все пак съм оптимист.зимата когато се паднахме с литекс за купата пак бяхме в криза и без някои играчи,но ги бихме с 2:0!
Re: ЦСКА-Литекс
Пич..................аз победа НЕ ИСКАМ!!!!
Защо ни е-Европа да гоним-хахах и да ни бият там като маче у дирек!!!Ще биеме и пак ще се почне -е тртъгнахме нагоре-свърши кризата и незнам си какво!!!Не кризата -няма да свърши-докато тия не се разкарат!!!!Сега е момента-при победа някой фенове пак ще се успокоят-а не се ли действа сега -после ще е твърде късно!!!!!Срам ме е от отбора и от бездушието на играчите ни ,но по-срамно е нашето(на феновете) бездушие!!!!
Да в сряда-ако сме фенове трябва стадиона да е пълен и 90 мин да се пее:
[center]E-е-е-е-е-е
какви бездушнициииии с малки сърцица
какви бездушници СРАМ НИ Е ОТ ВАС -е-е-е-е[/center]
За жалост няма да стане!!!Но тези отрепки трябва да разберат -че така няма да стане!!!!Трябва да разберат ,че МЪРТВИ ДУШИ на Армията-няма как да виреят!!!
Защо ни е-Европа да гоним-хахах и да ни бият там като маче у дирек!!!Ще биеме и пак ще се почне -е тртъгнахме нагоре-свърши кризата и незнам си какво!!!Не кризата -няма да свърши-докато тия не се разкарат!!!!Сега е момента-при победа някой фенове пак ще се успокоят-а не се ли действа сега -после ще е твърде късно!!!!!Срам ме е от отбора и от бездушието на играчите ни ,но по-срамно е нашето(на феновете) бездушие!!!!
[center]E-е-е-е-е-е
За жалост няма да стане!!!Но тези отрепки трябва да разберат -че така няма да стане!!!!Трябва да разберат ,че МЪРТВИ ДУШИ на Армията-няма как да виреят!!!

- rumen_dqvolaa
- Контакти:
0:2 Литекс няма да ви пусне
За купата ги бихме 1-0 с гол на Спас. Ще отида на мача, но нищо чудно ако Литекс ни бият. С такава бездушна игра ще изпаднем от 3ката и отиваме на 4то, 5то място.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- POPCORN
- Контакти:
cska_90 написа:Пич..................аз победа НЕ ИСКАМ!!!!
[center]E-е-е-е-е-е
айде стига с тия глупости.да не ставаме като левскарите!Аз не искам да играят ЦСКА.Ми за какво сте от ЦСКа тогава?Да си играем пак една година в България и да гледаме смешен футбол?Като ни взеха лиценза и ние почивахме много ли ви беше яко а?Айде стига глупости!Не искам да играем в Европа.на 15 май свършва първенстото европа е чак Август до Август може да дойде края на света както се казва!Да не играем добре, не играем нищо , ама това е!Има и такива моменти!Е при нас са какато винаги повечко от другите отбори ама такава ни е съдбата!Не футболистите са виновни , а Титан!Те разбирах всичко.Те изгониха Лщбо Пенев, те купиха през лятото 10-11 гутоблиста, после от тези футболиста останаха 3-4 и пак купихме 9 на полусезона!Е извинявайте няма как да играем добър футбжол!Те дори нямат време за сработка!Футболистите играят толкова колкото могат!Просто за момента нямаме качествни попъленния и лидери!Това е!Титан да си е...т майката.Не само да ни лъжат и да се бият в гърдите колко са велики, защото никой не им вярва!Те са смешници като томов!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Awesome написа:За купата ги бихме 1-0 с гол на Спас. Ще отида на мача, но нищо чудно ако Литекс ни бият. С такава бездушна игра ще изпаднем от 3ката и отиваме на 4то, 5то място.
А дано си прав!!

cska_90 написа:Пич..................аз победа НЕ ИСКАМ!!!!
[center]E-е-е-е-е-е
чакай малко.на мене пък ми хареса как играхме в европа.нима не се накефи на равния и подедата срещу динамо?после равния с фулъм?а каот гледам как някои падат при фълум,а ние второто полувреме ги змазахме!Да искам ЦСКА пак в европа
POPCORN написа:cska_90 написа:Пич..................аз победа НЕ ИСКАМ!!!!
[center]E-е-е-е-е-е
айде стига с тия глупости.да не ставаме като левскарите!Аз не искам да играят ЦСКА.Ми за какво сте от ЦСКа тогава?Да си играем пак една година в България и да гледаме смешен футбол?Като ни взеха лиценза и ние почивахме много ли ви беше яко а?Айде стига глупости!Не искам да играем в Европа.на 15 май свършва първенстото европа е чак Август до Август може да дойде края на света както се казва!Да не играем добре, не играем нищо , ама това е!Има и такива моменти!Е при нас са какато винаги повечко от другите отбори ама такава ни е съдбата!Не футболистите са виновни , а Титан!Те разбирах всичко.Те изгониха Лщбо Пенев, те купиха през лятото 10-11 гутоблиста, после от тези футболиста останаха 3-4 и пак купихме 9 на полусезона!Е извинявайте няма как да играем добър футбжол!Те дори нямат време за сработка!Футболистите играят толкова колкото могат!Просто за момента нямаме качествни попъленния и лидери!Това е!Титан да си е...т майката.Не само да ни лъжат и да се бият в гърдите колко са велики, защото никой не им вярва!Те са смешници като томов!
Това ти обяснявам!!!!!!АКо се калсираме за Европа Титан ще останат!!!Това ли искаш?????? Аз тези НЕ ГИ ИСКАМ!!!А ако цената е една година извън Европа-е голяма разбота и две ще изкарам-ама тези да се разкарат!!!

orgi написа:cska_90 написа:Пич..................аз победа НЕ ИСКАМ!!!!
[center]E-е-е-е-е-е
чакай малко.на мене пък ми хареса как играхме в европа.нима не се накефи на равния и подедата срещу динамо?после равния с фулъм?а каот гледам как някои падат при фълум,а ние второто полувреме ги змазахме!Да искам ЦСКА пак в европа
Да-но тогава беше друго!!!Тогава имаше отбор!!!Имахме тренъор!!!!Това няма да се повтори с тези собтвеници-това беше случайно!!!!просто евтина-но добара селекция и изтискахме каквото можахме!!!!
Ако ТИТАН останат-следва разруха-помнете ми думите!!!Но щом искате вярвайте си в приказките за белия кон-не мога да ви спра,но после да не съжалявате!!

gugushito написа:ще ни скъсат шортите селяните от ловеч.... такива говненца ,като вчерашните отдавна не бях гледал.не заслужаваме никаква лига европа с тия футболисти и с тия собственици !!!!!!!!!!! едните ни им е ясно за какво носят свещената фланелка... другите не им е ясно ,че като вземеш отбор като ЦСКА ,не може да не плащаш редовно и да правиш цигански номерца.....![]()
![]()
ако не спрат идиотщините в отбора,ще станем като подуенци в най-скоро време....
![]()
![]()
колкото и до ми е тъжно ,реално ми се вижда 6-7 място тоя сезон. не виждам никакви причини за оптимизъм,това е някаква безмислена фенщина !!!
6-7 едва ли -но според мене максимум и то с късмет можем да запазим 4тото!!!