За феновете на другите отбори и главно онези няколкото от Локо Сф. и Литекс.......заповядайте!
Мотивиран съм от поредицата безумия, които станаха в ЦСКА в последно време. Лошото е, че загубените точки се дължат не на липса на качества у играчите, а на .........малшанс, късмет, несериозно отношение, липса на вяра и увереност, донякъде самозабравяне и т.н от една страна и липса на управленски подход у Титаните, от друга. Е..поне с появата на Пенев, поне шанса и късмета вече ще са с нас - в това съм убеден! Ако има някой друг, който носи повече късмет на ЦСКА от Пената - нека незабавно да се легитимира

Всъщност, Пената може да се окаже прав и ако ЦСКА си вземе мачовете до края е шампион, а ето как това може да стане:
ЛОКО СФ.
трябва задължително да завърши следните мачове по начин:
ЛИТЕКС - ЛОКО СФ. Х /за мен - реален и много възможен резултат/ - предпочитам 2-ка
ЦСКА - ЛОКО СФ. /тук нека армейците говорят на терена/
Локо ПД. - ЛОКО СФ. 1 /аз съм впечатлен от играта на пловдивчани и невярвам да изпуснат победата, впредвид отношенията между червени и черно-бели шефове - мача е в последния кръг и може да е решаващ!!/
а ЛОКО-то имат възможност да губят точки в следните мачове - УБЕДЕН съм, че това ще стане, но е без значение, ако горненаписаното се сбъдне:
ЛОКО СФ. - Миньор Пк.
ЛОКО Сф. - Славия
Локо Сф. - Черно море
Локо Сф. - Черноморец
ЛИТЕКС
губят точки в:
Славия - ЛИТЕКС - Х1
Литекс - Локо Сф. Х
ЦСКА - Литекс /без коментар/
Локо ПД. - ЛИТЕКС - същото като за мача Локо ПД. Локо Сф. - знак 1
възможности да бъркат, ако някъде измъкнат мача:
Литекс - Черно море - следващия кръг
Литекс - Черноморец
Литекс - Берое
Спортист Своге - Литекс - мисля, че само тука е сигурна победа
И така.......Андоне избяга като мишка, Караиванов избяга и ръси глупости - лудница, Пегази и т.н - т.е още един, биещ по реномето на клуба човек, след Орлинов. Наемниците борят с'тинките и ако го няма изчезват. Чета интервю на Караджов, което казва, че изчезва. Титаните и те вече не намират желание...........
Останахме само - Бай Добри /домакина/ и Ние феновете, затова.....Нека да не плюем управници, нека да не ругаем футболисти, нека всяко второ изречение не е срещу ЦСКА /като организация и професионализъм/.
Да подкрепим отбора и да вярваме........