Аз вярвам, защото обичам ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Аз вярвам, защото обичам ЦСКА

Мнениеот k_oleto » 08 апр 2010 02:27

Преди да си развия темата, искам да се обърна към всички онези псевдо ЦСКА-ри, които освен да плюят и да дават акъл, за друго не стават: Моля Ви, тази тема не е за Вас!
За феновете на другите отбори и главно онези няколкото от Локо Сф. и Литекс.......заповядайте!
Мотивиран съм от поредицата безумия, които станаха в ЦСКА в последно време. Лошото е, че загубените точки се дължат не на липса на качества у играчите, а на .........малшанс, късмет, несериозно отношение, липса на вяра и увереност, донякъде самозабравяне и т.н от една страна и липса на управленски подход у Титаните, от друга. Е..поне с появата на Пенев, поне шанса и късмета вече ще са с нас - в това съм убеден! Ако има някой друг, който носи повече късмет на ЦСКА от Пената - нека незабавно да се легитимира :)
Всъщност, Пената може да се окаже прав и ако ЦСКА си вземе мачовете до края е шампион, а ето как това може да стане:
ЛОКО СФ.
трябва задължително да завърши следните мачове по начин:

ЛИТЕКС - ЛОКО СФ. Х /за мен - реален и много възможен резултат/ - предпочитам 2-ка
ЦСКА - ЛОКО СФ. /тук нека армейците говорят на терена/
Локо ПД. - ЛОКО СФ. 1 /аз съм впечатлен от играта на пловдивчани и невярвам да изпуснат победата, впредвид отношенията между червени и черно-бели шефове - мача е в последния кръг и може да е решаващ!!/

а ЛОКО-то имат възможност да губят точки в следните мачове - УБЕДЕН съм, че това ще стане, но е без значение, ако горненаписаното се сбъдне:
ЛОКО СФ. - Миньор Пк.
ЛОКО Сф. - Славия
Локо Сф. - Черно море
Локо Сф. - Черноморец

ЛИТЕКС

губят точки в:
Славия - ЛИТЕКС - Х1
Литекс - Локо Сф. Х
ЦСКА - Литекс /без коментар/
Локо ПД. - ЛИТЕКС - същото като за мача Локо ПД. Локо Сф. - знак 1

възможности да бъркат, ако някъде измъкнат мача:
Литекс - Черно море - следващия кръг
Литекс - Черноморец
Литекс - Берое
Спортист Своге - Литекс - мисля, че само тука е сигурна победа

И така.......Андоне избяга като мишка, Караиванов избяга и ръси глупости - лудница, Пегази и т.н - т.е още един, биещ по реномето на клуба човек, след Орлинов. Наемниците борят с'тинките и ако го няма изчезват. Чета интервю на Караджов, което казва, че изчезва. Титаните и те вече не намират желание...........

Останахме само - Бай Добри /домакина/ и Ние феновете, затова.....Нека да не плюем управници, нека да не ругаем футболисти, нека всяко второ изречение не е срещу ЦСКА /като организация и професионализъм/.
Да подкрепим отбора и да вярваме........

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Аз вярвам, защото обичам ЦСКА

Мнениеот Siegfried » 08 апр 2010 02:35

И в друга тема съм казвал , че ЦСКА в никакъв случай не бива да бъдат отписвани в битката за Евротурнирите . Но трябва да се пипа много внимателно , трябва да се действа по-предпазливо и осторожно , както се казва на руски .

Пенев трябва да внесе спокойствие в тима и дано да успее , защото милиони по света и у нас страдат за любимия си отбор . Тази лудост , както я нарече Караиванов , трябва да спре .

Не е невъзможно ЦСКА да си вземат мачовете докрая , но ще поживеем и ще видим , както се казва в един небезизвестен руски филм .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 апр 2010 03:07

Тази лудост , както я нарече Караиванов , трябва да спре - така е :!:

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 08 апр 2010 11:03

Добре написано, но смятам, че за съжаление титлата е мираж. Все пак това са 10 точки и съдийски аванти за Литекс и Локо. Не знам, как можем да се преборим с такава стройна организация. Ако стане на чичо Митко трябва да се нарави паметник, но все още съм песимист. Друга неприятна вест и абдикацията на чужденците в отбора и тяхното желание да се махнат. Трудно се побеждава с играчи, които са си стегнали куфарите!

Винету
Контакти:

Мнениеот Винету » 08 апр 2010 11:16

Вие първо си вземете мача в Сливен, пък после правете сметки за дербитата. Смятам, че не можете да се борите за титлата тази година. Мачът с нас(Локомотив) няма да ви е лесен, даже напротив. Очаквам наша победа.
Въпреки това не се заемам да гадая какви резултати ще се получат, защото в това, за първи път от много време, играещо се истински първенство, може да се случи всичко.
Надявам се на 16 май Локомотив София да е шампион.

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 08 апр 2010 11:25

Караиванов е може би единствения човек, който каза какво е дереджето в клуба! Там наистина е една лудница, която може би скоро няма да се оправи! Боли, но това е реалността! А за футболистите няма какво да говорим, те не играят защото не са получавали пари, т.е. това не са армейци, а наемници(и чужденци и българи)! С такива п***и няма как да стане! Аз обаче вярвам в ЦСКА, не в играчите, вярвам в чичо Митко, не в Андоне(поредния наемник), аз вярвам във ФЕНОВЕТЕ, не в титаните!!!

АЗ ОБИЧАМ ЦСКА, НЕ НАЕМНИЦИТЕ В КЛУБА!!!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
BerboGol
Контакти:

Мнениеот BerboGol » 08 апр 2010 11:30

Винету написа:Вие първо си вземете мача в Сливен, пък после правете сметки за дербитата. Смятам, че не можете да се борите за титлата тази година. Мачът с нас(Локомотив) няма да ви е лесен, даже напротив. Очаквам наша победа.
Въпреки това не се заемам да гадая какви резултати ще се получат, защото в това, за първи път от много време, играещо се истински първенство, може да се случи всичко.

Момко,както Левски са ви абонати на вас,така вие стени абонати на нас :)

Винету
Контакти:

Мнениеот Винету » 08 апр 2010 11:42

BerboGol написа:
Винету написа:Вие първо си вземете мача в Сливен, пък после правете сметки за дербитата. Смятам, че не можете да се борите за титлата тази година. Мачът с нас(Локомотив) няма да ви е лесен, даже напротив. Очаквам наша победа.

Момко,както Левски са ви абонати на вас,така вие стени абонати на нас :)

Щом така мислиш. Напоследък играем добре срещу вас, но не успяваме да бием, поради ред причини, които не желая да коментираме тук. Нали знаеш, че всяко нещо рано или късно свършва. Тази наша серия ще свърши на Армията този сезон. Имай предвид, че исторически, ние винаги сме играли силно срещу вас и няма да е нищо ново, ако сега ви победим, дори и с убедителен резултат.

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 08 апр 2010 11:52

След като гледах Литекс-Миньор , и най-вече "гола" на Попов , мисля, че е излишно въобще тази година да се говори за това кой ще е шампион. За съжаление след това идва истината в Европа.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 08 апр 2010 12:16

Според мен причината за състоянието на ЦСКА са феновете.
В Мездра нахлуха на терена по предварителен план, който не знам какво целеше.
Постигнаха:
- служебна загуба, -3 точки и лишаване от домакинство
- демотивираха всички чужденци в отбора, които за БГ беше достатъчен да постигне дубъл
- изгониха треньора, който за БГ беше достатъчен да постигне дубъл
- доведоха отбора до криза, заради която бяха изгубени -6 точки и съответно - титлата
- кризата доведе до загуба и на Купата, която, ако прегледате кои отбори останаха, беше в кърпа вързана

Историята показва, че фенщината управлява клуба и това е напълно противопоказно: легендите, треньорите и играчите, всички без изключение, бяха оплюти през последните 10-15 години като "к****и" и подлоги. Собствениците бяха сменяни именно от феновете и то заради някакви псевдо-афери, набутани им в главите от платени псевдожурналисти. По цялата верига Павлов-Пенев-Божков-Томов-Титан нещата се движеха именно в този план.
Освен това напълно безкритично феновете приеха титла с + 16 точки преднина, взета на кредит, а после за пореден път доведоха (без да искат) любимата фигура на спасителя-идиот - тоя път в лицето не на индийски слон, а както по-често ставаше - на мутри с ореол. Да си възложиш надеждите, замижавайки за криминалната закваска на несветата троица Цимбика, Гърнето и Праховеца........ Какво очаквахте?! Титла с мръсните им пари, която да заличи истинското им лице?
Но не, няма критерий за истина сред феновете. Сега по Караиванов само псувни се изливат, задето казал истината... То и с Петър Жеков така стана, та...
Затова смятам, че, колкото и парадоксално да ви звучи, вината на феновете е на първо място. :geek:
Последна промяна от phd на 08 апр 2010 12:23, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”