[rimg]http://bgclubs.eu/images/logos/menu/104.gif[/rimg] [rimg]http://bgclubs.eu/images/logos/menu/116.gif[/rimg]
Искам да попитам, мачът в Монтана ли ще се играе? Защото от приятели разбирам че е така, а и не вярвам да ги пуснат на стадиона в Мездра. Както и, да коментираме мача.
ЦСКА-Монтана 04.04 16.45ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- FK_Montana
- Контакти:
ЦСКА-Монтана 04.04 16.45ч.
ЦСКА Шампион
Re: ЦСКА-Монтана - къде???
rere написа:и своге е вариант
В Мездра....

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- FK_Montana
- Контакти:
Най-вероятно в Кюстендил ама много високи цени на билетите бе тоя пари за заплати ли няма 15 и 7 лв.Не стига че хората ходят от майнината да ги подкрепят ами и високи цени на билетите.Президентите нямат срам.
Пояснявам на мача не съм ходил,защото няма как да стане това даже и в приказките,но все пак имам приятел който отиде и направо се хвана за главата с тия цени.....
Пояснявам на мача не съм ходил,защото няма как да стане това даже и в приказките,но все пак имам приятел който отиде и направо се хвана за главата с тия цени.....
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
добре сте дошли във Враца.Ние гостуваме

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Само,че без разсрочване на наема,а Cash.Иначе в Берковица на чушкопека и разорената нива

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- FK_Montana
- Контакти:
1. няма да е в Кюстендил, защото и двата отбора няма да ходят на майната си, а и стадиона трябва да в посока на гостуващия отбор
2. стадиона май трябваше да е лицензиран за А група и така отпадат вариянтите Берковица и Враца
3. останаха Мездра, Своге и Монтана. в Мездра шансовете са нищожни. за другите 2 града се сещам една случка - ЦСКА и още 1 отбор /не се сещам кой/ трябваше да играят на неутрален терен. ЦСКА предложи стадиона на Берое, но този отбор отказа и се наложи ЦСКА да приеме неговото предложение - Сливен. Така се надявам Монтана да се откаже от вариянта Своге и да играем в Монтана
2. стадиона май трябваше да е лицензиран за А група и така отпадат вариянтите Берковица и Враца
3. останаха Мездра, Своге и Монтана. в Мездра шансовете са нищожни. за другите 2 града се сещам една случка - ЦСКА и още 1 отбор /не се сещам кой/ трябваше да играят на неутрален терен. ЦСКА предложи стадиона на Берое, но този отбор отказа и се наложи ЦСКА да приеме неговото предложение - Сливен. Така се надявам Монтана да се откаже от вариянта Своге и да играем в Монтана
ЦСКА Шампион