Какво мислите за ТИТАН
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Какво мислите за ТИТАН
Здравейте,искам да попитам естествено червените фенове,какво мислят за управлението на титан ако може това да се нарече управление.Според мен за пореден път неможем да случим на хора с ясна стратегия за развитие на клуба,само се запълват дупки правят се кърпежи не се назначават правилните хора няма пари бавят се заплати, един терен за децата неискат да направят.Всички отбори в А група направиха поне по един изкуствен терен за юношите само ние не,аз не виждам светлина в тунела и според мен още доста ще страдаме с тези мутраци.
Re: Какво мислите за ТИТАН
Аман беееее. Писна ми от такива като тебе. Спрете да плюете хората. 12 милиона евро малко пари ли са. Това са дълговете които са платили до момента. И искам да ми кажеш кой друг отбор плаща наем за базите. Не виждаш ли, че държавата си прави каквото иска. Ще правим зала. Къде да е. Ами айде да е на мястото на школата на ЦСКА. Ако бяха направени 2 терена там? Какво правим? Нека им дадат базите и стадиона и след година ако нищо не са направили тогава говорете. Хората правят каквото могат. Правят селекция. Взеха треньор. Какво искате? Да излязат те да играят. До момента единствената им грешка е, че махнаха чичо Митко. Ще ми слагат Любо за треньор. Трябваше да оставят Димитър Пенев и щяхме да сме шампиони. Та моля всички цесекари. СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ СОБСТВЕНИЦИТЕ. Хората се стараят.
[center]
[/center]

Първо мнението на феновете на ЦСКА е важно...
Второ аз не мисля че те ще направят нещо по хубаво освен да станат шампиони
И трето .......тука всички ли са ДАСКАЛИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК които направи една две ..три грешки веднага му скачат на главата
Всеки си отговаря за себе си!
Второ аз не мисля че те ще направят нещо по хубаво освен да станат шампиони
И трето .......тука всички ли са ДАСКАЛИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК които направи една две ..три грешки веднага му скачат на главата
Всеки си отговаря за себе си!
Мисля, че Титан Не разбират от футбол, не назначават хора в ръководството, които Да разбират от футбол и има хора, които нямат място в ЦСКА като Венци Живков и Атанас Караиванов. Титан стават роби на всякакви знайни и незнайни мениджъри, предлагащи "стоката" си като в крайна сметка страдаме ЦСКА и феновете му.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
-
- Контакти:
stannn написа:Аман беееее. Писна ми от такива като тебе. Спрете да плюете хората. 12 милиона евро малко пари ли са. Това са дълговете които са платили до момента. И искам да ми кажеш кой друг отбор плаща наем за базите. Не виждаш ли, че държавата си прави каквото иска. Ще правим зала. Къде да е. Ами айде да е на мястото на школата на ЦСКА. Ако бяха направени 2 терена там? Какво правим? Нека им дадат базите и стадиона и след година ако нищо не са направили тогава говорете. Хората правят каквото могат. Правят селекция. Взеха треньор. Какво искате? Да излязат те да играят. До момента единствената им грешка е, че махнаха чичо Митко. Ще ми слагат Любо за треньор. Трябваше да оставят Димитър Пенев и щяхме да сме шампиони. Та моля всички цесекари. СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ СОБСТВЕНИЦИТЕ. Хората се стараят.
Такива като мене им писна 20 години да се срамуват,защото всеки си гони бизнес интересите на гърба на ЦСКА.Айде ти кажи според теб що един път не излзнаха и неказаха ние мислим по този и този начин да се развиваме,а относно какво са плати.ли никой не знае само това разсрочваме онова расрочваме за кой футболист се извадиха реални пари айде кажи де.
-
- Контакти:
Е какво искаш, не мога да разбера? Да станем шампиони с 39 точки разлика, да играем минимум на 1/4 финал за ШЛ? Няма как да стане. Наследените задължения тежат. Виждаш, че се разделят с двама футболисти точно преди началото на първенството, като при това не ги взима някой клуб на запад от Тимок, а от Кавказ. Явно, спешно са трябвали средства. Надявам се до 1 година да се изчистят всички задължения, и да се започне на чисто.
И малко встрани от темата: аз лично считам, че е добре да се заложи на треньор, но с условие - до 2 г. да станем шампиони. Да се заложи на млади момчета, които да не се продават на всеки 6 месеца по разни посредствени отбори. И след 1-2 години, когато отбора се обиграл - да мачкаме. Само не зная, дали Титан-ци ще имат толкова търпение, тъй като това е свързано пак с вадене на средства. А възвращаемостта, си мисля, им е гарантирана след това.
И малко встрани от темата: аз лично считам, че е добре да се заложи на треньор, но с условие - до 2 г. да станем шампиони. Да се заложи на млади момчета, които да не се продават на всеки 6 месеца по разни посредствени отбори. И след 1-2 години, когато отбора се обиграл - да мачкаме. Само не зная, дали Титан-ци ще имат толкова търпение, тъй като това е свързано пак с вадене на средства. А възвращаемостта, си мисля, им е гарантирана след това.
Като че до сега не са показали особенни признаци на търпение... Проблема им, както и този на Левски е, че решенията ги зима чорбаджията, а не този, който се занимава с футбол и разбира от футбол. Един треньор за да покаже някакви реални резултати от работата си му трябват поне 2 години. 2 слаби или 2 силни мача нищо не показват, отбор не се гради от днес за утре, дори и с готови футболисти.
-
- Контакти:
SobieskiVanilla написа:Е какво искаш, не мога да разбера? Да станем шампиони с 39 точки разлика, да играем минимум на 1/4 финал за ШЛ? Няма как да стане. Наследените задължения тежат. Виждаш, че се разделят с двама футболисти точно преди началото на първенството, като при това не ги взима някой клуб на запад от Тимок, а от Кавказ. Явно, спешно са трябвали средства. Надявам се до 1 година да се изчистят всички задължения, и да се започне на чисто.
Абе аз съм съгласен и три години да не се гонят цели ама да има стратегия за развитие която да се следва, да се купуват ако трябва по двама трима футболисти но наистина качествени.
Страната ни е клекнала до доло ,а футболът ни е отражение на държавата .
Щом отборчета от Б група бият отбори от елитната ни група можем да си представим колко много сме паднали и колко слаб и безнадежден футбол имаме.Хора, футболът ни е в криза и това личи от километри, а барометър са ЦСКА и Левски и моето мнение е,че един от двата отбора трябва да дръпне нагоре и да излезе от кризата възможно най-бързо ... така ще поведе и останалите отбори и ще вдигнем малко нивото.А за ТИТАН има неща,които не ми харесват,има и такива които ми харесват,но не ми харесва това,че не плащат навреме,защото така има напрежение.Факт е обаче,че сега те дават парите,и ние всички фенове се надяваме да се окажат сериозни,защото ако са сериозни и това личи,то ние ще сме заедно във добри и в лоши моменти ! 

catch me ... if you can !
Титан взеха ЦСКА щото им дадоха да чистят София,и това беше едно от условията.Че не са "цесекари" това е повече от ясно.До тук-куп грешки,без ясна визия за близките години.Това което обещаха в началото се оказаха празни приказки....сменят си треньори,изпълнителни директори,продават и купуват на килограм